αχαχα εγραψες.τέλοςΚώστα κανόνισε να σου βγάλουν(ουμε )κάνα παρανομιο εδώ μέσα τα παλικαρακια. Ξέρεις δεν θέλουν και πολυ.Ο ΚΩΣΤΑΣ Ο 3Ο Metri πχ καλό είναι? Ε Μήτσο σε σένα το λέω. .pop.
αχαχα εγραψες.τέλοςΚώστα κανόνισε να σου βγάλουν(ουμε )κάνα παρανομιο εδώ μέσα τα παλικαρακια. Ξέρεις δεν θέλουν και πολυ.Ο ΚΩΣΤΑΣ Ο 3Ο Metri πχ καλό είναι? Ε Μήτσο σε σένα το λέω. .pop.
Αααααααααααα να αγιασει το στομα σου ρε μαστορανα δω ποιος θα το καταλαβει.xm.πρωτη ντουφεκια στα 25,δευτερη στα 35 και η τριτη που ειναι;;;;;;;;;;;α;;αααααααα ξεχασα να πω που αν εχει και κανα 8-9-10 μποφορ τα μετρα ανοιγουν ακομα ποιο πολυ.εκτος και αγοραζετε τσοκακια για τα απογευματινα επειδη χαλασε το 4αρι σαςΚαι ποιος είπε ότι το decoy σημαίνει μούφα ή διασπορά....; Αυτά που κλωτσάνε μετά το πρώτο μπαμ, τι θα τα κάνουν;
Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ουτε ενα αφτερ μαρκετ τσοκακι για να γνωριζω σχετικα.Απλα το ονομα με κανει να σκεφτομαι οτι προκειτε για κατι σχετικα ανοιχτο.Αυτο που ειδα μονο ανοιχτο δεν ειναι.Και με τετοιο κυκλο τουφεκιας στα 30μ φανταζομαι ποσος θα ειναι στα 10-15.Τα 2ρα 3τα δεν ξερω τι θα τα κανουν αλλα στα 15μ φανταζομαι το πρωτο...Σαρσελακι γκαζομενο χαμηλα στο σουρουπο...θα χορτασει πεταλο!!!!!!!!!!!!!!!Και ποιος είπε ότι το decoy σημαίνει μούφα ή διασπορά....; Αυτά που κλωτσάνε μετά το πρώτο μπαμ, τι θα τα κάνουν;
Ειναι στο φυσιγγι δημητρη....εγω εριξα αλλο δοκιμαστικό ιδιογομωσης και θα αλλαξω το σεταπΛιγο "παραξενη" τουφεκια Κωστα.Πυκνο κεντρο,ενα κενο "ζωναρι"και μια υποτυπώδη περιφερεια!Μονο αποδωσει decoy δεν δινει.Σε σαρσελακια 7-10μετρα στο σουρουπο μονο στην σκοπευτικη σου ικανοτητα να βασιζεσαι.Αλλιως ψαξε πιο ανοιχτο τσοκ η διασπορας φυσιγγια.
Η τουφεκια με το dsecoy απο την μαξους μαλιστα. Οτι πρεπει.
Τι βυσμα εβαλες;Ειναι στο φυσιγγι δημητρη....εγω εριξα αλλο δοκιμαστικό ιδιογομωσης και θα αλλαξω το σεταπ
Δεν θυμαμαι γρηγορη η zmI5 η Ι8Τι βυσμα εβαλες;
Στα 36 σκετα κανονικα θελει 18αρηΔεν θυμαμαι γρηγορη η zmI5 η Ι8
Θα βγαλει η παραγωγη....χαχαχαχαχ....Τωρα κατι αρχιζει να γινεται... Ωραιος...
κ επειδη ξεχασα να στο π+ω εχθες... Για κατω απο 25 μετρα μαλλον πρεπει να ψαχτεις σε κανενα διασπορας... Φυσιγγι, οχι τσοκ...
Γρηγορακο σημερα με μποφορια αρκετα προσπάθησα αν και το οπλο χόρευε απο τον αερα.....
[/QUOTE/]Εξαιρετικη τουφεκια.Αν δεν σου ειχε φυγει και λιγο αριστερα θα "εγραφε" ακομα καλυτερη
Ετσι μπαβο παιδι μου....μας εσκασες με τα 20-25.αυτη ειναι στο 2,00/40;
Ωραια ντουφεκια για μηδενικα....ακαταστατη, ομως οταν κρυωσει ο καιρος θα στρωση.για ανοιξε κατα 10 τα μετρα σουΓρηγορακο σημερα με μποφορια αρκετα προσπάθησα αν και το οπλο χόρευε απο τον αερα.....