Μου φαίνεται πολύ δύσκολο να γίνει αυτο ρε συ Γιάννη. Το σπείρωμα τον chokes κόβεται αφού το κοπτικό πάρει ως βάση τον αυλό της κάννης.
Καλα που εχω κρατηση το κοματι και μπορω να το αποδειξω σε οποιον χρειαστη........!!!!
Μου φαίνεται πολύ δύσκολο να γίνει αυτο ρε συ Γιάννη. Το σπείρωμα τον chokes κόβεται αφού το κοπτικό πάρει ως βάση τον αυλό της κάννης.
Γιατί μόνο διασποράς δεν είναι.Τωρα γιατι αυτο?
Δεν τα ξερω και δεν τα δουλευω. Απλα ειχα την οεριεργια να δω πως θα δουλευε ενα τετοιο φυσιγγι με ενα τετοιο τσοκ.Γιατί μόνο διασποράς δεν είναι.
Το ιδιο μου φαινεται απλα εχεις 6αρια και 4αρια μαζιΤι λέει αυτο το κατσια λονγκ ντιστανς έχει κάποια διαφορά προς το καλύτερο απ τα περκορσο η το απλό το κατσια?1394 fps το δίνει στο στόμιο με ανακατεμένα σκάγια?
αυτος ο αυλος ειναι εξειδικευμενος.... για λιγα γραμμαρια!!!ευτυχως που δεν βγαζει καλες τουφεκιες αυτος ο αυλος
ha haaa
μεχρι 36 μια χαρα τα παει και δεν θελεις και παραπανω στα δικα μας κυνηγιααυτος ο αυλος ειναι εξειδικευμενος.... για λιγα γραμμαρια!!!
ακριβως !!!ηθελα να το γραψω μεχρι 36 γραμμαρια!!!!και η αληθεια ειναι οτι δεν χρειαζομαστε παραπανω!μεχρι 36 μια χαρα τα παει και δεν θελεις και παραπανω στα δικα μας κυνηγια