Ωραίες είναι οι τουφεκιες...
Οι δικές μου παρατηρήσεις είναι η σχετική σταθερότητα στον αριθμό των σκαγιων που βάζει μια καλή καννη στον πίνακα σε διαφορετικά φυσιγγια...
Επίσης κ με τα τρία φυσιγγια στα 45 μέτρα αν σχεδιάζαμε έναν κύκλο 76 εκατοστών θα είχαν 170-190 σκαγια μέσα γεγονός που δίνει κ στα χαρτιά τη σίγουρη καταβολή ενός θηραματος μεγέθους φασσας η μικρού παπιου...
Αν ήμουν σίγουρος ότι είναι όλα τα σκαγια 6αρια θα σου έλεγα f2... Γιατί αν δεν ανοίξεις ένα δεν μπορείς να ξέρεις...
Εμενα τα Carlson στο 725 είναι εξαιρετικά πάντως κ μάλλον ταιριάζουν γενικά στους διευρυμενους...
Στα ψιλά μου άρεσαν κ τα δύο... Τι σου ταιριάζει περισσοτερο εσένα είναι...
Ωραίος Μήτσο..
Θα τα έβγαζα και στον κύκλο αλλά επειδή δεν ειχα μέτρο μαζί ,δεν θυμάμαι πόσο ειναι ο πίνακας,1,05χ 1,05 μ ή 1,10 χ 1,10μ.Αν και νομίζω το πρώτο.
Με τα 6αρια όντως αν τα βάλεις στον κύκλο η καταβολή θα είναι σίγουρη.
Βασικά είχα πάει να ρίξω για να δω τι γίνεται πάλι με το κοντάκι που μετα την τελευταία παρέμβαση,ήταν ..."αντε γεια " Δεν είχα πάρει μαζί 6αρια ,διαφορετικά ηταν ευκαιρία για πολλές δοκιμές.Θα έριχνα και με το anaconda mid τα ίδια φυσίγγια.
Τελικά νομίζω οτι θα το αφήσω όπως το έφερα τωρα , με μόνη ένσταση οτι έχω δυο φλάντζες.
Χθες σ όλο το σκοπευτήριο ήταν μόνο ένας δάσκαλος με κάποιον .Νέκρα.
Ομως η συνολική εικόνα για κλάματα.Ενα τραπέζι να ακουμπήσεις κατι κι αυτο γεμάτο χώματα και λάσπες.Στις καρέκλες ούτε να σκεφτείς να καθίσεις.