Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
screen capture
42m 33.5γρ νο 4 με 8/10 μαμα
photo hosting sites
30μ 35γρ διασπορας νο 5 8/10 μαμα
Τα θέλω αποκλειστηκα για παπι και λαγο. Πως σας φαίνονται;

**ΥΓ Λογω μέτρων κοντακιου όλες ειναι χαμηλα.
Η 1η μ' άρεσε πολυ,το διαστάσεις έχει ο στόχος όμως;

Είναι πολύ καλή η 1η τουφέκια κ με 4αρι κιολας,τι βύσμα έχει αν επιτρεπετε;μπορείς κ σε προσωπικό μήνυμα να μου πεις αν θελεις
Φυσικα και επιτρεπεται ρε φίλε! V zero ειναι το βύσμα,ομως δεν πήρα την συγκεντρωση που περιμενα. Με ποιο ταπεινα βυσματα εχω πάρει καλύτερα αποτελέσματα ακομη και στα 50 μετρα.

Φυσικα και επιτρεπεται ρε φίλε! V zero ειναι το βύσμα,ομως δεν πήρα την συγκεντρωση που περιμενα. Με ποιο ταπεινα βυσματα εχω πάρει καλύτερα αποτελέσματα ακομη και στα 50 μετρα.
Για τα γραμμάρια του κ των αριθμό των σκαγιων είναι η καλύτερη που έχω δει σ' αυτά τα μέτρα κ με τέτοιο τσοκ,εμπορικό με τέτοια συγκέντρωση δεν έχω δει παντως

Για τα γραμμάρια του κ των αριθμό των σκαγιων είναι η καλύτερη που έχω δει σ' αυτά τα μέτρα κ με τέτοιο τσοκ,εμπορικό με τέτοια συγκέντρωση δεν έχω δει παντως
Επειδη η συσφιξη ηταν 8/10 η αληθεια είναι οτι θα την ήθελα πιο σφιχτη

Επαναλαμβάνω το όπλο της δοκιμής είναι beretta 391 stonecoat 66 πόντοι κάννη. Τα τσοκ 5αρι και μπελ. Το φυσιγγι lambro καφέ νο6 στα 30 μ. Θέλω τις γνώμες σας για την χρησιμοποιησητου σαν 3ο στην πέρδικα

το Bell πιο σφιχτό από το μαμα 5 στα 30 μέτρα !!!!!!!!!!!!

IMG-e5a36a12d71a638ae22805a999b1d965-_V.jpg

καλησπέρα στην παρέα......η τουφεκιά είναι από το ολοκαίνουργιο a350 extrema του φίλου.....στα 40 μέτρα τριάρι μαμισιο τσοκ και 24γρ trap......υποκλίνομαι απλά....
που να ρίξεις δηλαδή με 32 η 34 η 36 ποσα σκαγια θα έχει πάνω της μια φασσα ;

screen capture
42m 33.5γρ νο 4 με 8/10 μαμα
photo hosting sites
30μ 35γρ διασπορας νο 5 8/10 μαμα
Τα θέλω αποκλειστηκα για παπι και λαγο. Πως σας φαίνονται;

**ΥΓ Λογω μέτρων κοντακιου όλες ειναι χαμηλα.

Ωχ ωχ άρχισε να βαράει και μεταλλικές πόρτες τώρα.... .my man.

Status
Not open for further replies.
Back