Τι να το κανει το δημητριακο ρε Μιχαλη?
Που θελεις να φτασει?
Το φυσιγγι παει μπαλα κι οπου χτυπησε στον πινακα,εσκαψε!
Γιωργο,ειναι παρα πολυ ωραια η κατανομή του condor!Εμένα γιατί μου αρέσει περισσότερο το Condor;
Τουλάχιστο στην κατανομή των σκαγίων.
Το Percorso είναι πολύ αυστηρό φυσίγγι αλλά θάνατος όμως!
Τώρα φίλε Γιάννη, αισθάνομαι άσχημα που σε "κοντράρω, και ούτε έχω λόγο να υπερασπιστώ το Condor ... αλλά, παρατηρώντας τις 2 τελευταίες φωτο (έχοντας στο γραφείο αρκετά μεγάλη οθόνη και κάνοντας κλικ να ανοίξουν σε full size) δεν βλέπω ουσιαστική διαφορά στα αποτυπωματα των σκαγιών στον πίνακα μεταξύ των δυο φυσιγγίων !!! (για τα 40 μ. λέμε)Γιωργο,ειναι παρα πολυ ωραια η κατανομή του condor!
Δεν ειναι εκει το προβλημα...
Αν παρατηρήσεις τον πινακα,η αποτυπωση στα 40μ,ειναι οπως το ιδιογομωμενο 8αρι στα 35μ.
Φυσιγγι 2 νουμερα πιο ψιλό,έστω 11/2,30 γραμμαριων.
Οταν σφιξει ο καιρος,δειχνει οτι θα κρεμασει....
Γιατι αισθανεσαι ασχημα??Τώρα φίλε Γιάννη, αισθάνομαι άσχημα που σε "κοντράρω, και ούτε έχω λόγο να υπερασπιστώ το Condor ... αλλά, παρατηρώντας τις 2 τελευταίες φωτο (έχοντας στο γραφείο αρκετά μεγάλη οθόνη και κάνοντας κλικ να ανοίξουν σε full size) δεν βλέπω ουσιαστική διαφορά στην αποτύπωση στον πίνακα μεταξύ των δυο φυσιγγίων !!! (για τα 40 μ. λέμε)
Από την άλλη βλέπω ότι, είτε με το ένα είτε με το άλλο, η φάσσα θα πάρει από 7 - 10+ σκάγια ... οπότε είναι dead meat κατά τη γνώμη μου ... ακόμη και με 7αρια (2,5 mm) !!!
Δεν έχω μεγάλη εμπειρία με τις φάσσες, αλλά στα 25-30 μέτρα με Tordo 30 no9 με το Μ (3*) της Mossberg έπεσε "πατσαβούρι" ... όπως και στα 35 μ. με 28 gr. Lambro series 5 no8 με το Baikal full choke ... Να πω ότι έτυχε, ότι ήταν οι εξαιρέσεις στον κανόνα ;;; Μπορεί ...
Οχι, εμεις εχουμε δικη μας κλιμακα!το εχω τσεκαρει το 6 ειναι 6 μιση, το 7 ειναι 7 μιση!Γιατι ειναι πιο ψιλα?
Την ιταλικη κλιμακα δεν ακολουθεί??
Παντως,η αποτυπωση του ενος φυσιγγιου σε σχεση με το αλλο,απέχουν πολυ!!!
Δεν μπορουσε να τα εχει σε 6αρι ο φιλος? Παντως πολυ ωραια η κινηση σουΠαντως παιδια οποιος ενδιαφερεται για percosso γνωριζω καποιον με στοκ γυρω στα 10 κουτια που τα δινει στα 9€ ν.7 απο οσο θυμαμαι
Μπορω να μεσολαβησω να τα στειλω σε οποιον μπορω να βοηθησω!
Χαρα μου αλεξ,ουτως η αλλως το φορουμ μας διακρινεται για την αλληλοβοηθεια των μελων του και εχω εισπραξει αρκετη βοηθεια απο πολλους εδω μεσαΔεν μπορουσε να τα εχει σε 6αρι ο φιλος? Παντως πολυ ωραια η κινηση σου
Ολες τις φασες περυσι με το 6αρι τις πηρα Γιωργο, πρεπει να φορτωσω μαλλον οσα μπορω να εχω καβατζαΤι έκανε το 6αρι ρε;;;!!
Πάρε μια μπαλέτα να υπάρχει... ο πίνακας είναι κέντημα με ψηλό βελονάκι..Ολες τις φασες περυσι με το 6αρι τις πηρα Γιωργο, πρεπει να φορτωσω μαλλον οσα μπορω να εχω καβατζα
Λες ε;;;Πάρε μια μπαλέτα να υπάρχει... ο πίνακας είναι κέντημα με ψηλό βελονάκι..
Οντως ειναι φοβερο, το 6αρι παντως τη φασσα την καπνιζει 60 και 65 μετρα, απλα πηρα κι ενα κουτι νο5 να κανω δοκιμη αλλα παλι 6αρι θα φορτωσωPercorso και ξερό ψωμί.μακραν για μένα το καλύτερο 36αρι αυτή τη στιγμή που κυκλοφορει
Κι εγώ θέλω να φορτώσω αλλά δεν υπάρχει σαλιο.μπορει να κλέψω να πάρω 3 κουτάκια τώρα.θα δουμεΟντως ειναι φοβερο, το 6αρι παντως τη φασσα την καπνιζει 60 και 65 μετρα, απλα πηρα κι ενα κουτι νο5 να κανω δοκιμη αλλα παλι 6αρι θα φορτωσω