Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ωραία ,,,σε λίγες μέρες θα δούμε και το skeet τί βγάζει,,,καλά έκανα και έδωσα λοιπόν το IC γιατί πάνω κάτω τα ίδια ήταν και δεν θα με εξυπηρετούσε για τον σκοπό που το πήρα
Αυτο που δεν καταλαβενω ειναι γιατι περνετε ενα τοσο ανηχτο τσοκ για τουφεκες στα 30 μετρα τα τσοκ φρενου τα περνεις για μακρηνες τουφεκες σε φουλ τωρα για τα 30 μετρα και με κυλινδρο τα ιδια θα παρεις

Αυτο που δεν καταλαβενω ειναι γιατι περνετε ενα τοσο ανηχτο τσοκ για τουφεκες στα 30 μετρα τα τσοκ φρενου τα περνεις για μακρηνες τουφεκες σε φουλ τωρα για τα 30 μετρα και με κυλινδρο τα ιδια θα παρεις
Τεο καλησπέρα,
Εχεις συγκρίνει fabarm tribore hp καννη;

Εγώ φίλε μου να σου πω την αλήθεια δεν ψαχνωμε για τσοκ μπάλα αλλά για τσοκ που θα πάρω πουλιά και κοντά και εάν τύχη και σχετικά μακριά το αγαπημένο μου τσοκ είναι το 4αρι που έριξα στην δοκιμή μιας και είναι τσοκ που έχει ωραία τουφεκιά και στα 20 αλλά και στα 35 ,εάν το ρίξω με ένα πχ 34 gr f2 8 νούμερο κενταει και πιο μακριά από τα 35 μέτρα άνετα το έχω ρίξει και έχω δει τις δυνατότητες του παραπάνω συνδιασμου και είναι καταπληκτικός !

πολύ ωραία τουφεκιά Λευτέρη ,,, φημίζεται το κενταυρός 28γρ για την συγκέντρωση του,,θα δοκιμάσω με τα σκοπευτικά που ρίχνω είναι αρκετά σφιχτά και αυτά

με το 692 και τα extreme chokes έχω ρίξει Μαλακάσα με το 3* και due sporting από τα 35 μέτρα,,θα προσπαθήσω να βρω την τουφεκιά να στην δείξω ταμαμ

όλα έχουν τη χάρη τους,,,γιατί να μην έχεις μια ωραία γεμάτη τουφεκιά μέχρι τα 30 μέτρα με ένα καλό φρενάτο 4* π.χ στην Breda 930 το code black decoy δεν ξεβιδώνει αν δεν περνάνε μετά τα 30-35 το ίδιο και στην Α5 που είχα με το Kicks Skeet

Εχω κανει πολεςδοκημες με fabarm με ,xlr. Και supper goose δεν νομηζω οτι θελει after market η fabarm αν θα επερνα κανενα θα ητααν σε ex full για ανω τωμ 55 μτ μεχρι τα 50 και το full μαμα εισαι οκ
Σε ευχαριστώ Teo!
Είδες μήπως και διατρηση; σε ρωτάω γιατί φαίνεσαι ψειρας

Παύλο πολύ ωραίες οι δοκιμές σου, καλό θα ήταν εάν έχεις τον χρόνο, να έχομε και κάποια αποτελέσματα με αντίστοιχο, μαμά τσοκ για να δούμε εάν κάνει την διαφορά το Kicks και ποια είναι αυτή.

ΥΓ. εάν είναι εύκολο μπορείς να μετρήσεις το στόμιο των τσοκ σε mm.

δοκιμή πριν λίγες ημέρες με τον νοτιά τα oscar nitro 32 με sx3 τσοκ anaconda mind και short range......απελπισία στα 35 και 25 μέτρα
δοκιμή σήμερα με βοριά πολύ βελτιωμένο αλλά δεν δεν με έπεισε οπότε 4 κουτιά μένουν για απογευματινό
επίσης για σύγκριση έριξα και alectoris extra light 28γρ. που ήταν πολύ καλύτερο :)

δοκιμή πριν λίγες ημέρες με τον νοτιά τα oscar nitro 32 με sx3 τσοκ anaconda mind και short range......απελπισία στα 35 και 25 μέτρα
δοκιμή σήμερα με βοριά πολύ βελτιωμένο αλλά δεν δεν με έπεισε οπότε 4 κουτιά μένουν για απογευματινό
επίσης για σύγκριση έριξα και alectoris extra light 28γρ. που ήταν πολύ καλύτερο :)
Μάκη εμένα φέτος με χάλασε και το oscar το μαύρο...ενώ πέρυσι στα Μπάσιματα και σε κάνα δυο μέρες με καλή υγρασία δούλευε πολύ καλά....φέτος δεν...και έχω καλή καβατζα....δεν θα αγοράσω φυσίγγια για τα απογευματινά μου φαίνεται...για δύσκολο καιρό δεν!

Μάκη εμένα φέτος με χάλασε και το oscar το μαύρο...ενώ πέρυσι στα Μπάσιματα και σε κάνα δυο μέρες με καλή υγρασία δούλευε πολύ καλά....φέτος δεν...και έχω καλή καβατζα....δεν θα αγοράσω φυσίγγια για τα απογευματινά μου φαίνεται...για δύσκολο καιρό δεν!
οι αναγκαστικές αλλαγές που έκανε στις πυρίτιδες έφεραν προβλήματα μάλλον σε κάποιες κάννες ;)
κρίμα αυτά με την g3000 στα 32γρ. θέριζαν :)

Status
Not open for further replies.
Back