Πουθενά όσον αφορά την ιδιογομωση.στα έτοιμα αλλάζει το παραμυθιΔεν υστερουν δλδ σε κατι απο τις κλασσικες..
Πουθενά όσον αφορά την ιδιογομωση.στα έτοιμα αλλάζει το παραμυθιΔεν υστερουν δλδ σε κατι απο τις κλασσικες..
Επιτέλους μάθατε να βαφετε τους πίνακες.Καλημέρα κύριοι.σημερα έχουμε επισκέπτες από Λασίθι και Αθήνα Νικολή και Θεόφραστο και ήρθαμε για καφεδάκι στο σκοπευτήριο.με την ευκαιρία έριξα και 3 φυσιγγακια ιδιογομωσης στον πίνακα των φίλων μύρου και Νικολή.για να τα δούμε λοιπόν.οπλο δοκιμής beretta a350 τσοκ lm.οι τουφεκιές είναι στα 35 μέτρα
1ο φυσιγγι του μυρου με psb1 1,65*31 νο 9
2ο φυσιγγι πάλι του μύρου με granular 1,45*28 νο 8,5
3ο φυσιγγι του Νικολή με psb1 1,70*33 νο 6
Λεπτομέρειες για περαιτέρω απ' τους κατασκευαστές
Πήραμε δικά μας εργαλείαΕπιτέλους μάθατε να βαφετε τους πίνακες.
Καλοριζικη Γιαννη καλες τουφεκιες..
Καλορίζικο Γιάννη!
Καλορίζικο Γιάννη κ να σου κάνει όλα τα χατήρια...
Για την f2 δεν έχω άποψη, αλλά για την psb 2 δεν περίμενα τίποτα λιγότερο... Σε νορμάλ βαλτοσυνθηκες μέχρι 45 μέτρα έχει πάρει στο λαιμό της πολλά παπια 3 χρόνια τώρα αν κ εγώ την γεμιζω στα 33 γρ...
Eυχαριστώ παληκάρια , έτσι ειναι Αρη, και γω την εχω ευχαριστηθείΚαλορίζικο.ειδα πολύ ωραίες τουφεκιες
Ευχαριστώ..τα 28αρια που εριξα, λίγο ''τσιμπιμένα'' και τώρα που ζεστανε δε μαζεύονται με τίποτα Ειχα στη πλάτη τον ήλιο,και δεν έβλεπα τίποτα στο κινητό γιαυτό πλησίαζα κοντά μπας και δω τίποτα...Θα επανέλθω πιο οργανωμένοςΚαλορίζικο με υγεία να το χαρείς. Οι δύο πρώτες δεν μου γέμισαν το μάτι για full, για ρίξε δύο 28αρια όταν μπορέσεις με το 2* αν υπάρχει!
Βγαζε την φώτο να φαίνεται όλος ο πίνακας.
...και πολύ καλά θα κάνειςΆσε γιατί τωρα έχω μπει στο τρυπακι για παραγγελία σε psb1
Θανάση, μήπως γνωριζεις ποιος τυπος τσοκ ταιριάζει σε s.pose Verney Carron Sagittaire NT Becassier;
Ρωτάω εκ μέρους του φιλου @kos kas που εχει αυτο το οπλο, εχει ρώτησει παλια στο φορουμ κι αν θυμαμαι καλα δεν πηρε καποια απάντηση...
Μια χαρά είναι όπως και οι περισσότερες πυριτιδες που κυκλοφορούν.Η σταθερότητα ειναι αποτέλεσμα της σωστής και ισορροπημένης καύσης.Οι Ισπανικες πυριτιδες ειναι για ολους τους καιρους?? (Ειμαι Ασχετος γιαυτο ρωταω)
Μια χαρά είναι όπως και οι περισσότερες πυριτιδες που κυκλοφορούν.Η σταθερότητα ειναι αποτέλεσμα της σωστής και ισορροπημένης καύσης.
Έχεις κανα σετ απ Μιχάλη δοκιμασμένο με psb2;Κιαμα της χαμηλωσεις και λιγακη το καψουλι θα ντουφεκας οπου βλεπεις φιλε ιδιογομωτη.....
Ευχαριστω πολυ για την απάντηση.Μόνο τα Hastings θα ταιριάξουν σε Verney Carron, από πλευράς μετάλλου και προσαρμογών. Το θέμα είναι τι προσπαθεί να πετύχει σε σχέση με αυτά που έχει, διότι συνήθως αυτό επιτυγχάνεται πιο εύκολα με το κατάλληλο φυσίγγι. https://www.hastingsdistribution.com/index.php?l=product_list&c=2
Έχεις κανα σετ απ Μιχάλη δοκιμασμένο με psb2;
Καλορίζικη καλοτουφεκη Γιάννη, να την χαρείς!Ηρθε το imbala που περίμενα,και δε κρατιόμουνα μεσα στη ζέστη,πήγα να του πάρω το βάπτισμα του πυρός
Ωραίες βολές Γιάννη.....Στην 1η φωτό να ξέρεις πως και από τα 42m να το ρίξεις σχεδόν ίδιο αποτέλεσμα θα'χει......Λίγες δοκιμές ακόμα σήμερα με αρκετή κουφόβραση τώρα το σούρουπο
Μάλλινη 206, μπάλαΛίγες δοκιμές ακόμα σήμερα με αρκετή κουφόβραση τώρα το σούρουπο
Να την χαίρεσαι Γιάννη!Ηρθε το imbala που περίμενα,και δε κρατιόμουνα μεσα στη ζέστη,πήγα να του πάρω το βάπτισμα του πυρός
Ειναι και θεμα φυσιγγίων.Χαμήλωσα το 28ρακι με την f2x28 σήμερα στο 1,40χ28, απο 1,45 που το ειχα και αμέσως αλλαξε προς το καλύτερο η εικόνα του.Αυτή με το βελτιωμένο κύλινδρο δε μου αρέσει,δεν ειχα κι αλλα φυσίγγια να πάρω πιο ολοκληρωμένη εικόνα.Μπροστά ειναι ο καιρός,όλα θα τα βρούμε στη πορείαΩραίες βολές Γιάννη.....Στην 1η φωτό να ξέρεις πως και από τα 42m να το ρίξεις σχεδόν ίδιο αποτέλεσμα θα'χει......
Γενικότερα είναι μια προς μία η βολές....
Με τι να τη μετρήσω; με μεζούρα ; Δεν έχω ταχογραφο Μιχαλιό !Γιαννη μετρησες ταχυτητες στην 206 ???
Τα 28αρια ολα τα λεφτα....!!!!