Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Από τα χοντρά φίλε αγαπημένο είναι το 4.. δεν έχει σκάγια το νο2 και είναι λίγα τα γραμμάρια... θέλει 4αρι για μένα και 35 γρ για να γεμίσει από άκρη σε άκρη

Μην τα φοβασαι τα 4αρια φιλε μου. Εχουν πολυ δυναμη. Εγω φετος τα εχω κανει 5αρια στο λαγο και πηρα λαγο στα 40 μετρα

Δεν ρισκάρει αλλά δεν τα λες και από τα καλύτερα τσοκ της αγοράς ,τα περισσότερα after θα δώσουν κάτι τις καλύτερο .

Καλημερα Λευτερη . Ολα τα after δινουν το κάτι παραπανω ανεξαρτητου μαρκας.....απο εκει και μετα δεν
μπορω να δεχτω οτι η Μπενελι δεν εχει καλα τσοκ.....δεν εχω Μπενελι.....σεβομαι αυτο που λες....αλλα ο Λεωνιδας
πρεπει να κανει συγκριση των τσοκ του με τσοκ ''μαμα'' αλλης εταιρειας....πχ. Μπερετα....και οχι με τα
after φιλε. :)

Τα καλύτερα εργοστατικά με διαφορα τα έχει η beretta και είναι τα optima hp... κουμπώνεις το 3 πάνω και κυνηγάς άνετα και τα πάντα... εάν ψάχνεις μετά κάτι παραπάνω σε θεματικά σκοτωματα μπορείς να πας σε kicks... αν και αυτά οφείλονται περισσότερο σε ραμμένο κοντάκι πάνω στον χειριστή.... :)

Kαι 6αρια μην σου πω αλλα στα καραφλα υπαρχει και το 38Χ3 και ας τον να νομιζει οτι παιρνει μετρα.

Αλεξανδρε Καλημερα φιλε!! Τα εξαρια ( για μενα ) ειναι ρισκο στον λαγο.....τα 5ρια οπως λεει και ο φιλος
ποιο πανω τον ''κρατανε'' μεχρι τα 40 μετρα....το 38χ3 ειναι πολυ καλο....αλλα ειναι για μακρινες βολες
παντα παιζει ρολο ο τροπος που κυνηγαμε....ο λαγος σε ''ποστο''.....το 5ρι ειναι αρκετο....παντα κατα την
γνωμη μου.:)

Λεωνιδα δεν φταινε τα τσοκ του οπλου σου....αλοιμονο εαν η Μπενελι ''ρισκαριζε'' και δεν ειχε καλα τσοκ.
Απλα κοιταξε ποιο φυσιγγιο εμποριου ''ταιριαζει'' στο οπλο σου φιλε. ;)
Σιγουρα παιζει μεγαλο ρολο το φυσιγγι,ειδα διαφορες απο φυσιγγι σε φυσιγγι....... κι εκανα αρκετες δοκιμες μεχρι να ψαχτω για aftermarket τσοκ.....αλλα τα aftermarket τσοκ μου "εδωσαν'' αλλο οπλο...οπως εγραψα και στο ''benelli team'',αββυσος η βλητικη ΚΑΘΕ καννης.

Σιγουρα παιζει μεγαλο ρολο το φυσιγγι,ειδα διαφορες απο φυσιγγι σε φυσιγγι....... κι εκανα αρκετες δοκιμες μεχρι να ψαχτω για aftermarket τσοκ.....αλλα τα aftermarket τσοκ μου "εδωσαν'' αλλο οπλο...οπως εγραψα και στο ''benelli team'',αββυσος η βλητικη ΚΑΘΕ καννης.

Ενα ειναι σιγουρο Λεωνιδα.....εχεις καλο οπλο φιλε.....την ''ακρη'' με τα τσοκ θα την βρεις.... :)

Ενα ειναι σιγουρο Λεωνιδα.....εχεις καλο οπλο φιλε.....την ''ακρη'' με τα τσοκ θα την βρεις.... :)
Πιστευω οτι πλεον ειμαι ok απο πλευρας τσοκ,δε προκειται να ψαχτω άλλο,ειναι κι ακριβουτσικα.....σιγουρα τα benelli ειναι απ τα κορυφαια οπλα και ποτε δεν ειχα παραπονο.....παντως υπαρχουν κι αρνητικα.....π.χ αυτο που ειδα στη powerbore ειναι οτι εχει πιο μαλακά ξυλα απ τη deluxe μ αποτελεσμα να ειναι πιο ευαισθητη σε χτυπηματα....ξεχασα να σας γραψω(ενημερωτικα για ολα τα παιδια).....βαρος χωρις αορτηριουχους,71 cm καννη,2950gr.Οπως πιστευω οτι το beretta kick off κανει καλυτερη δουλεια,μακραν.

Last edited:
Kαι 6αρια μην σου πω αλλα στα καραφλα υπαρχει και το 38Χ3 και ας τον να νομιζει οτι παιρνει μετρα.

Εγω βαζω 36 γρ 5αρια 1ο και 38γρ 5αρια 2ο και 3ο. Ποιο χοντρό απο 4 δεν βαζω πουθενα. Τα εχω καταργήσει χρονια τα 3αρια

Πιστευω οτι πλεον ειμαι ok απο πλευρας τσοκ,δε προκειται να ψαχτω άλλο,ειναι κι ακριβουτσικα.....σιγουρα τα benelli ειναι απ τα κορυφαια οπλα και ποτε δεν ειχα παραπονο.....παντως υπαρχουν κι αρνητικα.....π.χ αυτο που ειδα στη powerbore ειναι οτι εχει πιο μαλακά ξυλα απ τη deluxe μ αποτελεσμα να ειναι πιο ευαισθητη σε χτυπηματα....ξεχασα να σας γραψω(ενημερωτικα για ολα τα παιδια).....βαρος χωρις αορτηριουχους,71 cm καννη,2950gr.Οπως πιστευω οτι το beretta kick off κανει καλυτερη δουλεια,μακραν.
Το βάρος είναι με το τσοκ βιδωμενο;

Λογω υγρασιας στο Νησι τον λαγο και φασσα τα ''δουλευω'' στα 33 γραμμαρια sipe με νοτια , και 36
με βορεια με ΜΒ36 και MG2 - παντα σε 5ρι. Μια φορα εκανα το λαθος.....και του εριξα στα 20 μετρα
με 4ρια και 3*** μαμα τσοκ.....και μαζεψαμε τα κομματια του. ;)

Αλεξανδρε Καλημερα φιλε!! Τα εξαρια ( για μενα ) ειναι ρισκο στον λαγο.....τα 5ρια οπως λεει και ο φιλος
ποιο πανω τον ''κρατανε'' μεχρι τα 40 μετρα....το 38χ3 ειναι πολυ καλο....αλλα ειναι για μακρινες βολες
παντα παιζει ρολο ο τροπος που κυνηγαμε....ο λαγος σε ''ποστο''.....το 5ρι ειναι αρκετο....παντα κατα την
Kυριε Νικο εχει σημασια ο τοπος.Στα ελατα που τα ανοιγματα ειναι κοντα και οι αποστασεις μικρες δεν
υπαρχει ρισκο με ενα 34Χ6.Στην Αργολιδα ενα 36Χ5 ειναι ιδανικο γιατι ο τοπος ειναι μικτος.Στα σπανα
στα 1500+ υψομετρο οι λαγοι σερνουν πριν πλησιασουν τα σκυλια γιατι εχουν οπτικη επαφη.Οι βολες
ξεκινανε απο τα 40 μετρα και....Με οτι θεωρει ο καθενας μας,αρκει να εχει αποτελεσμα:)

Kυριε Νικο εχει σημασια ο τοπος.Στα ελατα που τα ανοιγματα ειναι κοντα και οι αποστασεις μικρες δεν
υπαρχει ρισκο με ενα 34Χ6.Στην Αργολιδα ενα 36Χ5 ειναι ιδανικο γιατι ο τοπος ειναι μικτος.Στα σπανα
στα 1500+ υψομετρο οι λαγοι σερνουν πριν πλησιασουν τα σκυλια γιατι εχουν οπτικη επαφη.Οι βολες
ξεκινανε απο τα 40 μετρα και....Με οτι θεωρει ο καθενας μας,αρκει να εχει αποτελεσμα:)

Ναι Αλεξανδρε συμφωνω φιλε μου.....αλλωστε γι'αυτο εγραψα ''ο τροπος που κυνηγαμε''........ ;) :)

Αστον αυτον εχει πρεσβυοπια απο 50/και μετα βλεπει πιο κοντα εχει θεμα χαχαχαχαχαχα

Status
Not open for further replies.
Back