Τότε στο θέμα της εργονομιας η Benelli ήταν αξεπέραστη σε περπατητο και μπηχτες, η Remington σε κοντακι για καρτέρι και Beretta \Breda σε αξιοπιστία.
Τότε στο θέμα της εργονομιας η Benelli ήταν αξεπέραστη σε περπατητο και μπηχτες, η Remington σε κοντακι για καρτέρι και Beretta \Breda σε αξιοπιστία.
Μέχρι και οι Ιταλοί ιδιογομοτες την αντεγραψαν την πατέντα Τάσο.Α ρε καημένε Στοκα..
Τουλάχιστον αφησες συνεχιστές πίσω σου....
Καπου εχω κι εγω ενα χαρτονι με το spreader στα 15-20 μετρα,μολις το βρω με το καλο θα το αναρτησω!!O Στοκας ποτέ δεν με κάλυψε στο διασπορας του εντονα κενα στο κεντρο, ότι παρεμβάλετε μπροστα στα σκαγια δημιουργεί πρόβλημα.
15 μετρα με gualandi με Seminole spreader.
Απο κει μεσα δεν περναει κουνουπι στα 15 μετρα!!!respect.O Στοκας ποτέ δεν με κάλυψε στο διασπορας του εντονα κενα στο κεντρο, ότι παρεμβάλετε μπροστα στα σκαγια δημιουργεί πρόβλημα.
15 μετρα με gualandi με Seminole spreader.
Αυτος είναι Χρήστο με τα προστατευτικα πτερύγια.Ο gualandi είναι ο ελικοειδής διασπορέας;
Αυτος είναι Χρήστο με τα προστατευτικα πτερύγια.
online photo storage
Gualandi super G υπάρχει νομίζω και ελληνικος ιδιας σχεδίασης από την giovani αλλά αυτά τα ξέρουν με ακρίβεια οι ιδιογομωτες να μας πουν.Πως τον περιγράφουν αν δεν θέλουν να αναφέρουν τη φίρμα;
Τραβα μέσα στα δάση που δε βλέπεις την τύφλα σου να δω τι μαγκιες θα κάνεις .ha ha ha.
Ακατεργαστο διαμαντι οταν με το καλο ξανακατεβεις θα παμε για μπεκατσες σε πραγματικα μπεκατσοτοπια κ θα καταλαβεις οτι αυτο που εχεις στο μυαλο σου σαν κυνηγι μπεκατσες ισχυει σε πολυ λιγες περιοχες στην Ελλαδα...
Και εγω το ίδιο, αλλά δεν μπορείς να φανταστείς τα σκοτωματα με 1* (0,85)και 28γρ.Ν.7,5 που εχω ευχαριστηθει τελευταία.
Ναι αλλά στην πράξη δεν έχεις δουλέψει εξισου τον κυλινδρο, έτσι δεν είναι;
Sorry Χρήστο τώρα την είδα την ερώτηση. Όχι δεν έχω. Μην περιμένεις όμως να δεις μεγαλύτερη διασπορά με μεσόταπο ή μαλλινόταπο. Αφού δεν άνοιξε στα 15 μέτρα το διασποράς με τον Qualandi, δεν θα ανοίξει ούτε με μισόταπες, ούτε με μάλλινη.Έχεις δοκιμή και με μαλλινόταπο ή μεσόταπο;
Nαι υπαρχει ιδιος διασπορεας Giovani.Αλλα την μεριδα του λεοντος την εχουν οι Goualandi και Β&Β ονομάζονται τυπου σταυρου και η διαφορα μεταξυ αυτων των δυο εταιριων είναι ότι ο Goualandi εχει τα πτερυγια για την προστασια της κανης από μολυβδωσειςGualandi super G υπάρχει νομίζω και ελληνικος ιδιας σχεδίασης από την giovani αλλά αυτά τα ξέρουν με ακρίβεια οι ιδιογομωτες να μας πουν.
Σε όλες τις φωτογραφίες μου, ο πίνακας φαίνεται ολόκληρος. Απλά η επάνω και η κάτω πλευρά συμπίπτει ακριβώς με την πάνω και κάτω πλευρά της φώτο.Μια μικρη παρατηρηση, προσαπθησε (ξερω οτι ειναι δυσκολο στα ψιλα σκαγια κ στην ωχρα) να φαινεται στη φωτογραφια ολος ο πινακας γιατι οσο μικροτερο κομματι του φαινεται, τοσο πιο ανοιχτη δειχνει η κατανομη...
Έχω διαβάσει Κωνσταντίνε οτι η brenneke χρησιμοποιεί βύσμα μονοβολου που είχε εφευρει ο Στοκας.
Στον Gualandi τα προστατευτικά πτερύγια αποκαλούνται αμεσως μετα την έξοδο από την κανη. Στον giovani δεν υπαρχει αυτή η δυνατότητας.Gualandi super G υπάρχει νομίζω και ελληνικος ιδιας σχεδίασης από την giovani αλλά αυτά τα ξέρουν με ακρίβεια οι ιδιογομωτες να μας πουν.
Το τσοκ,το φυσίγγι και το οπλο δεν μας γράφεις.Εδώ έχουμε μάλλινη τάπα στα 15 μετρα - 36 γρμ
Εχεις δικιο συνονοματε..Ο giovanni δεν ανοίγει τα πτερύγια..Στον Gualandi τα προστατευτικά πτερύγια αποκαλούνται αμεσως μετα την έξοδο από την κανη. Στον giovani δεν υπαρχει αυτή η δυνατότητας.
Σιγουρα θα δινει λαλητερη διασπορα γιατι λογο της αποκολησης των πτερυγιων ο διασπορεας ταξιδευει για λιγο μαζι με τα σκαγιαΕχεις δικιο συνονοματε..Ο giovanni δεν ανοίγει τα πτερύγια..
Στα διασποράς του ο Δορκας αυτόν τον διασπορεα δουλεύει κ το έχω προσέξει αυτο το φαινόμενο εν αντιθεση με τα gorilla 33γρ διασπορας,lambro κιτρινο διασπορας κλπ που η διασπορεις μετα την βολή ειναι χωρίς πτερυγια(gualandi)..ισως η gualandi να δίνουν κ λιγουλάκι μεγαλύτερο άνοιγμα στην τουφεκιά μας..