Παυλο η τελευταία ήταν μακρυά!
Αυτό που έλεγα με το κοντά μακριά, το τσοκ είναι πολύ ανετο
Παυλο η τελευταία ήταν μακρυά!
Δεν είσαι μετρο συγκρισης εσυ παυλοΑυτό που έλεγα με το κοντά μακριά, το τσοκ είναι πολύ ανετο
Όπως λέει ο Παύλος είναι ένα τσοκ που μπορείς να παίρνεις και αυτά που είναι κοντά και αυτά που είναι μακρυά σαν να δουλεύει για οκά τα μέτρα αυτό το τσοκ!!Αυτό που έλεγα με το κοντά μακριά, το τσοκ είναι πολύ ανετο
Δεν είσαι μετρο συγκρισης εσυ παυλο
Μου χεις τάξει ανάχωμα και ιδιαίτερο, δεν ξεχναωΌχι ρε φίλε τίποτα σπέσιαλ, ούτε σκοπευτήρια ούτε δασκάλους, κυνηγός καθαρόαιμος, όλα εμπειρικά
Μου χεις τάξει ανάχωμα και ιδιαίτερο, δεν ξεχναω
Όμορφες τουφεκιές μπράβο.Όπως λέει ο Παύλος είναι ένα τσοκ που μπορείς να παίρνεις και αυτά που είναι κοντά και αυτά που είναι μακρυά σαν να δουλεύει για οκά τα μέτρα αυτό το τσοκ!!
Πολύ έξυπνος και απλός τρόπος ελέγχου/ μέτρησης διάτρησης.Μολις σημερινο βιντεακι που ερχεται και κουμπωνει για την διατρηση στα νουμερα που αναφερουμε
Α ρε μπουριχοκαπνιαρα ζωγράφισες πάλιΜετά από αρκετό καιρό αποχής λόγω ενός θέματος υγείας να ανεβάσω κάποιες δοκιμές μου οπλο beretta a350 στα 60 μέτρα με τσοκ anaconda mid View attachment 12898View attachment 12899View attachment 12900View attachment 12901 η τελευταία με κικς φουλView attachment 12902εδω φαίνεται η παλέτα που πέρασαν τα ΒΒ την πρώτη σανίδα και καρφώθηκαν στην πίσω!!
Εξαιρετικές αποτυπώσεις Κώστα!! Και δείχνουν εκτος απο καλή αποτυπωση να εχουν και δυναμη τα σκαγιαΜετά από αρκετό καιρό αποχής λόγω ενός θέματος υγείας να ανεβάσω κάποιες δοκιμές μου οπλο beretta a350 στα 60 μέτρα με τσοκ anaconda mid View attachment 12898View attachment 12899View attachment 12900View attachment 12901 η τελευταία με κικς φουλView attachment 12902εδω φαίνεται η παλέτα που πέρασαν τα ΒΒ την πρώτη σανίδα και καρφώθηκαν στην πίσω!!
Ωραίες τουφεκιές με τα κατάλληλα σκάγια σε αυτά τα μέτρα!
Θα ήθελα πολύ να δω την ίδια δοκιμή με anaconda long!!!
Όπως πάντα εντυπωσιακός! Σωστά νούμερα σωστά μέτρα( και σωστό σκυλί , γιατί από εκεί που θα πέφτουνε!!!!!)Έβαλε 64/78 σκάγια ΒΒ στο χαρτί πάνω η απόσταση μετρημένη με κορδέλα!!
Ευχαριστώ Άρι!Θα σου κανω εγω οταν ξαναρχιζω να πηγαινω σκοπευτηριο στα 60 μετρα
Με την Benelli ?Παρομοια ποσοστα παιρνω με το 3αρι Kicks και παρομοια φυσιγγια στα 60 μετρα σε 2/0 και ασσους...
Αυτη φετειΕυχαριστώ Άρι!
Με την Benelli ?
Καλώς το παιδί!!Εξαιρετικές αποτυπώσεις Κώστα!! Και δείχνουν εκτος απο καλή αποτυπωση να εχουν και δυναμη τα σκαγια
Δείχνει οτι εχεις δουλεψει πολύ με τα υλικά σου και βρηκες εξαιρετικό συνδιασμο για την κάννη σου !!!
Nαί πολύ πιό πρακτικό απο τηλ .καταλόγους .Πολύ έξυπνος και απλός τρόπος ελέγχου/ μέτρησης διάτρησης.
2-3 μικρά "πλακάκια" κόντρα πλακέ ή άλλο ξύλο καλα πιασμένα ή κολλημένα ((σε πάχος ανάλογα με μέγεθος σκαγιών και απόσταση) και έχεις αξιόπιστα αποτελέσματα.
Ουτε τηλεφωνικοί κατάλογοι (που να τους βρούμε σημερα ουτε ...νομίζω ή ....μου φάνηκε.
Και εύκολα κρατάς και τα πλακάκια (με γραμμένη την ...συνταγή) για μελλοντική χρήση και σύγκριση.
Θα άξιζε με τον τροπο αυτο να δοκιμαστούν 2-3 φυσίγγια το καλοκαιρι με 25-30 βαθμούς (π.χ. Έναρξη) και τα ίδια ακριβώς με κρύο η/και υγρασία.
Μετά από αρκετό καιρό αποχής λόγω ενός θέματος υγείας να ανεβάσω κάποιες δοκιμές μου οπλο beretta a350 στα 60 μέτρα με τσοκ anaconda mid View attachment 12898View attachment 12899View attachment 12900View attachment 12901 η τελευταία με κικς φουλView attachment 12902εδω φαίνεται η παλέτα που πέρασαν τα ΒΒ την πρώτη σανίδα και καρφώθηκαν στην πίσω!!