Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αυτό που έλεγα με το κοντά μακριά, το τσοκ είναι πολύ ανετο
Όπως λέει ο Παύλος είναι ένα τσοκ που μπορείς να παίρνεις και αυτά που είναι κοντά και αυτά που είναι μακρυά σαν να δουλεύει για οκά τα μέτρα αυτό το τσοκ!!

Όπως λέει ο Παύλος είναι ένα τσοκ που μπορείς να παίρνεις και αυτά που είναι κοντά και αυτά που είναι μακρυά σαν να δουλεύει για οκά τα μέτρα αυτό το τσοκ!!
Όμορφες τουφεκιές μπράβο.
Δοκίμασες με διαφορετικό τσοκ με την ίδια σύσφιξη ?

Μολις σημερινο βιντεακι που ερχεται και κουμπωνει για την διατρηση στα νουμερα που αναφερουμε
Πολύ έξυπνος και απλός τρόπος ελέγχου/ μέτρησης διάτρησης.
2-3 μικρά "πλακάκια" κόντρα πλακέ ή άλλο ξύλο καλα πιασμένα ή κολλημένα ((σε πάχος ανάλογα με μέγεθος σκαγιών και απόσταση) και έχεις αξιόπιστα αποτελέσματα.
Ουτε τηλεφωνικοί κατάλογοι (που να τους βρούμε σημερα;) ουτε ...νομίζω ή ....μου φάνηκε.
Και εύκολα κρατάς και τα πλακάκια (με γραμμένη την ...συνταγή) για μελλοντική χρήση και σύγκριση.
Θα άξιζε με τον τροπο αυτο να δοκιμαστούν 2-3 φυσίγγια το καλοκαιρι με 25-30 βαθμούς (π.χ. Έναρξη) και τα ίδια ακριβώς με κρύο η/και υγρασία.

Μετά από αρκετό καιρό αποχής λόγω ενός θέματος υγείας να ανεβάσω κάποιες δοκιμές μου οπλο beretta a350 στα 60 μέτρα με τσοκ anaconda mid View attachment 12898View attachment 12899View attachment 12900View attachment 12901 η τελευταία με κικς φουλView attachment 12902εδω φαίνεται η παλέτα που πέρασαν τα ΒΒ την πρώτη σανίδα και καρφώθηκαν στην πίσω!!
Α ρε μπουριχοκαπνιαρα ζωγράφισες πάλι .sarcastic.

Μετά από αρκετό καιρό αποχής λόγω ενός θέματος υγείας να ανεβάσω κάποιες δοκιμές μου οπλο beretta a350 στα 60 μέτρα με τσοκ anaconda mid View attachment 12898View attachment 12899View attachment 12900View attachment 12901 η τελευταία με κικς φουλView attachment 12902εδω φαίνεται η παλέτα που πέρασαν τα ΒΒ την πρώτη σανίδα και καρφώθηκαν στην πίσω!!
Εξαιρετικές αποτυπώσεις Κώστα!! Και δείχνουν εκτος απο καλή αποτυπωση να εχουν και δυναμη τα σκαγια :cool:
Δείχνει οτι εχεις δουλεψει πολύ με τα υλικά σου και βρηκες εξαιρετικό συνδιασμο για την κάννη σου !!!

Ωραίες τουφεκιές με τα κατάλληλα σκάγια σε αυτά τα μέτρα!
Θα ήθελα πολύ να δω την ίδια δοκιμή με anaconda long!!!

Θα σου κανω εγω οταν ξαναρχιζω να πηγαινω σκοπευτηριο στα 60 μετρα αν κ γενικά δεν με ενθουσιασε το Long... Πολυ πιο σφιχτό μεχρι τα 35 μετρα και οχι τιποτα ιδιαιτερο από εκει κ περα σε σχεση με το Mid... Μεγαλο το τιμημα κοντα, μικρό το κεδρος πιο μακρια...
Oι εντυπωσιακές δοκιμές του Κωστα είναι θεμα φυσιγγιού κ στησιματος... Παρομοια ποσοστα παιρνω με το 3αρι Kicks και παρομοια φυσιγγια στα 60 μετρα σε 2/0 και ασσους...

Θα σου κανω εγω οταν ξαναρχιζω να πηγαινω σκοπευτηριο στα 60 μετρα
Ευχαριστώ Άρι! :)

Παρομοια ποσοστα παιρνω με το 3αρι Kicks και παρομοια φυσιγγια στα 60 μετρα σε 2/0 και ασσους...
Με την Benelli ? :oops:o_O

Εξαιρετικές αποτυπώσεις Κώστα!! Και δείχνουν εκτος απο καλή αποτυπωση να εχουν και δυναμη τα σκαγια :cool:
Δείχνει οτι εχεις δουλεψει πολύ με τα υλικά σου και βρηκες εξαιρετικό συνδιασμο για την κάννη σου !!!
Καλώς το παιδί!! :D

Πολύ έξυπνος και απλός τρόπος ελέγχου/ μέτρησης διάτρησης.
2-3 μικρά "πλακάκια" κόντρα πλακέ ή άλλο ξύλο καλα πιασμένα ή κολλημένα ((σε πάχος ανάλογα με μέγεθος σκαγιών και απόσταση) και έχεις αξιόπιστα αποτελέσματα.
Ουτε τηλεφωνικοί κατάλογοι (που να τους βρούμε σημερα;) ουτε ...νομίζω ή ....μου φάνηκε.
Και εύκολα κρατάς και τα πλακάκια (με γραμμένη την ...συνταγή) για μελλοντική χρήση και σύγκριση.
Θα άξιζε με τον τροπο αυτο να δοκιμαστούν 2-3 φυσίγγια το καλοκαιρι με 25-30 βαθμούς (π.χ. Έναρξη) και τα ίδια ακριβώς με κρύο η/και υγρασία.
Nαί πολύ πιό πρακτικό απο τηλ .καταλόγους .

Κώστα κατ'αρχάς γρήγορη ανάρρωση εύχομαι, η υγεία μας πάνω απ'όλα. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό, μπορώ μόνο να φανταστώ το χρόνο και χρήμα που έχεις διαθέσει για να φτάσεις σε αυτό το αποτέλεσμα, επομένως μπράβο και από εμένα.

Μετά και από αυτές τις δοκιμές θα έλεγες ότι το φυσίγγι είναι πιο σημαντικό ώστε να σου δώσει αυτό το αποτέλεσμα ή το τσοκ; Μπορείς πιο εύκολα να φτάσεις κάτι τέτοιο και με ένα άλλο φυσίγγι ή και με ένα άλλο τσοκ;

o_O
.my man.Κανεις παρέα με τιποτα Παγανέλια ;;
(Παγανέλια =Κερκυραίοι)

Status
Not open for further replies.
Back