Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πειραματισμοί για ορτυκοτρύγονα του Αυγούστου!

θα ήταν πάρα πολύ ωραία τουφεκιά, αλλά μου έφυγε δεξιά!

upload pic
Πολυ ωραιες τουφεκιες Αρη θα παει πολυ καλα στα θηραματα που το προοριζεις..σεταρε ακριβως το οπλο πανω σου και δεν θα σου φευγει μυγα

Πολυ ωραιες τουφεκιες Αρη θα παει πολυ καλα στα θηραματα που το προοριζεις..σεταρε ακριβως το οπλο πανω σου και δεν θα σου φευγει μυγα
Μια τουφεκια που εριξα στα 15.....ημουν κέντρο!!!:D
Ωστόσο θα κάνω και άλλες δοκιμές!

Κανε οσες μπορεις για να το συνηθισεις κιολας και θα σαι αρχοντας πανετοιμος για τη σεζον
Μίλτο είμαι τυχερός, το τουφέκι μου έκατσε πολυ καλά και το είδα και στο σκοπευτήριο που έριξα μια πουλα!;)

Μίλτο είμαι τυχερός, το τουφέκι μου έκατσε πολυ καλά και το είδα και στο σκοπευτήριο που έριξα μια πουλα!;)
Αυτο ειναι το καλυτερο και μεγαλη υποθεση..ειδικα στην μπεκατσα αν δεν καθεται σωστα παει το κλαμπανισμα γονα

Να ηρεμισει και ο ομως του ανθρωπου αλλα εαν δεν ειναι στα μετρα του χρηστη τα μπερετα κλωτσανε ασχημα για αεριων
Δν είναι έτσι Τόλη....κ κοντάκι στα μέτρα σου να έχεις, μια αστραπιέα ΛΑΘΟΣ επόμηση να κάνεις, θα την πληρώσεις τη νύφη.
Δν είναι ούτε τα beretta αποκληστεικά κ ούτε κανένα όπλο.

Δν είναι έτσι Τόλη....κ κοντάκι στα μέτρα σου να έχεις, μια αστραπιέα ΛΑΘΟΣ επόμηση να κάνεις, θα την πληρώσεις τη νύφη.
Δν είναι ούτε τα beretta αποκληστεικά κ ούτε κανένα όπλο.
Η γρια ρεμινγκτον φιλε ειναι κωλαρακι μωρου

Status
Not open for further replies.
Back