Nαι έχεις δίκιο, τα ξαναυπολογισα και μου βγήκαν 212 στο Ν4 και 175 στο Ν3Μαλλον εχεις μπερδεψει το Νο των σκαγιων..... Τα 36 γραμμαρια σκαγια Ν4 με διαμετρο 3,10 χιλ.
το φυσιγγιο εχει 208 σκαγια μεσα....και το Ν3 με διαμετρο 3,3 -173 σκαγια.... το Ν2 με διαμετρο 3,4
151 σκαγια....κατι λαθος κανεις με τα Νουμερα των σκαγιων.
N4 μέχρι 60 μτ και ένα καλό φυσίγγι το κατεβάζει το πράσινο
Νίκο δεν μιλάω για εμπορικά ένα καλό homemade ν4 το κατεβάζει για να σου το λέω κάτι ξέρω αν το πάρει καλά θα του βάλει 7/8 σκάγια πάνωΤεο εγω δεν βαζω το χερι μου στο ευαγγελιο για 60 μετρα με Ν4 σκαγια στο παπι.
Και θα σου το σκεπτικο μου. Αυτο το πολυ ωραιο σου !!!! σεταπ που δοκιμασα και μετρησα με Ν1 και Ν4
σκαγια....Σαφως φονιας....μεγαλος φονιας.....στα 50 μετρα με V1,5-418m/s Εδωσε διατρηση το Ν1- 5,8 χιλιοστα
και το Ν4 - 4,1 χιλιοστα. Και λεω εγω....ποση ενεργεια θα εχει χασει το Ν4 στα επομενα 10 μετρα ???
Επισεις ξερεις εμπορικα με τετοιο Νο σκαγιων που εχουν αρχικη ταχυτητα V1,5-418m/s ???
Γι'αυτους τους λογους εχω και τις αμφιβολιες μου φιλε!!!
Νίκο δεν μιλάω για εμπορικά ένα καλό homemade ν4 το κατεβάζει για να σου το λέω κάτι ξέρω αν το πάρει καλά θα του βάλει 7/8 σκάγια πάνω
Eδω όλα όσα έγραψαν οι κάμερες στο παπιοκυνηγι μου με εμπορικά 36 γρ Ν4. Η εντύπωση που μου δόθηκε ήταν ότι σκότωνε πολύ καλά στις μακρινές βολές και ίσως είχα δέκα ακόμη μέτρα δραστικό βεληνεκές σε αυτές τις αποστάσεις.
Τεό στα πραγμστικα 60 μ το ν 4 με διάμετρο 3.1 χιλ κ σε συνθήκες παγετου θα σκίσει το καλσόν στα πρασινα , παμε οριακά σε ν 3 η σε 2 το οποίο είναι τέλειο για τα μέτρα αυτάΝίκο δεν μιλάω για εμπορικά ένα καλό homemade ν4 το κατεβάζει για να σου το λέω κάτι ξέρω αν το πάρει καλά θα του βάλει 7/8 σκάγια πάνω
Οποίος δεν έχει δει το κοντέρ να γράφει από -10 και κάτω δεν μπορεί να σε καταλάβει!!Τεό στα πραγμστικα 60 μ το ν 4 με διάμετρο 3.1 χιλ κ σε συνθήκες παγετου θα σκίσει το καλσόν στα πρασινα , παμε οριακά σε ν 3 η σε 2 το οποίο είναι τέλειο για τα μέτρα αυτά
Φίλε Δημήτρη, οι τουφεκιές στη Ρουμανία ήταν σε 0 με 2 βαθμούς και 100% υγρασιαΤεό στα πραγμστικα 60 μ το ν 4 με διάμετρο 3.1 χιλ κ σε συνθήκες παγετου θα σκίσει το καλσόν στα πρασινα , παμε οριακά σε ν 3 η σε 2 το οποίο είναι τέλειο για τα μέτρα αυτά
Κάποιες πετυχημένες βολές είναι πραγματικά πολύ μακρινές και εντυπωσιακές! Πολύ ωραίο βίντεο και κυνήγι...πάντα τέτοια!!!Eδω όλα όσα έγραψαν οι κάμερες στο παπιοκυνηγι μου με εμπορικά 36 γρ Ν4. Η εντύπωση που μου δόθηκε ήταν ότι σκότωνε πολύ καλά στις μακρινές βολές και ίσως είχα δέκα ακόμη μέτρα δραστικό βεληνεκές σε αυτές τις αποστάσεις.