Νίκο τι έχει το μενού σήμερα ;
Δεν έχω κάνει λάθος ... Αφορά επιβράδυνση 1 σκαγιού No4 με ταχύτητα 400m/s.Πχ επιβράδυνση οπως η επιτάχυνση μετριούνται σε m/ s στο τετράγωνο. 397g είναι περίπου 3900 m/ s στο τετράγωνο αυτη η επιτάχυνση αφορα την εκτόνωση των αεριων.
Εγω δεν ξέρω από g , ξέρω από δοκιμές όμως, σε 0 βαθμους το ν 4 στα 40 μέτρα με κορδέλα κ με φυσιγγι ιδιογομωσης ίδρωσε κ ξειδρωσε να τρυπήσει την λατα, μόνο πολυ γρήγορο φυσιγγι με μια μόνο μπαρουτη την έκανε σουρωτήρι , σκέψου τα εμπορικά με 370 αρχική τι κανάλι τραβανεΕμείς ευχαριστούμε Νίκο ... εσύ κάνεις την δύσκολη δουλειά ...
Άν σας αρέσουν αυτά πάρτε μερικές ακόμα άχρηστες πληροφορίες.
Νο4 μολύβι με 400m/s.
To κάθε σκάγι (που έχει μάζα 0,17γρ) όταν βγαίνει από την κάνη δέχεται δύναμη από τον αέρα ίση με 69γρ!!!!!! και έχει επιβράδυνση 397g (τζι)!!!! Ένα τζι είναι η επιτάχυνση της βαρύτητας και στα 10 τζι οι πιλότοι λιποθυμούν.
Στα 36 μέτρα η αντίσταση του αέρα είναι 11γρ και η επιβράδυνση 63 τζι!!!
Καταλαβαίνετε τι τραβάνε τα καϊμένα.
Εσύ χρωστάς μια απάντηση για το ΠΩΣ (με ποιόν τρόπο) οι συνθήκες περιβάλλοντος επηρρεάζουν την εσωτερική βλητική. Δεν το έχω ξεχάσειΕγω δεν ξέρω από g , ξέρω από δοκιμές όμως, σε 0 βαθμους το ν 4 στα 40 μέτρα με κορδέλα κ με φυσιγγι ιδιογομωσης ίδρωσε κ ξειδρωσε να τρυπήσει την λατα, μόνο πολυ γρήγορο φυσιγγι με μια μόνο μπαρουτη την έκανε σουρωτήρι , σκέψου τα εμπορικά με 370 αρχική τι κανάλι τραβανε
Aυτό που γράφεις στερείται επιστημονικής στήριξης -υποστήριξης (φυσική -βλητική ) μιλώντας πάντα για τον τύποΤώρα ήθελα να ρωτήσω και εγώ κάτι να μου πείτε πως εξηγείται κυνηγάω φασσα παπί με 3 διαφορετικά πυριτιδες στα 37 γρ το πρώτο με ssb βγάζει 380 m/s το δεύτερο με ΑΟ βγάζει 405 m/s και το τρίτο με με mg2 βγάζει γύρω στο 420.Δεν έχω παράπονο από καταβολές στο θήραμα από κανένα σεταπ το αξιοπερίεργο είναι πως με το πρώτο σεταπ έχω διαμπερή τραύματα που έχει χαμηλή αρχική ενώ με τα αλλά δυο δεν έχω που έχουν μεγαλύτερες αρχικές,έτυχε σε μέρα με πολύ κρύο (-17 βαθμούς)έριξα αρχικά το σεταπ με την mg2 κράτησα 12 φασσες στο χέρι μου τελείωσαν τα φυσιγγια με την mg2 και έβαλα με ssb πήρα ακόμα 9 φασσες όλες με διαμπερή τραύματα αφού τις μάδησα οι αποστάσεις που έριχνα ήταν άνω των 35-40 μέτρων,παρόμοια και με το σεταπ με την ΑΟ τα διαμπερή που έχω με την συγκεκριμένη δεν τα έχω με καμία άλλη,τα φυσιγγια όλα είναι από το ίδιο lot παρτίδας όποτε δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν μεταπτώσεις από φυσίγγι σε φυσίγγι!!
Υπάρχει εξήγηση αν χρησιμοποιείς τα ίδια σκάγια.Τώρα ήθελα να ρωτήσω και εγώ κάτι να μου πείτε πως εξηγείται κυνηγάω φασσα παπί με 3 διαφορετικά πυριτιδες στα 37 γρ το πρώτο με ssb βγάζει 380 m/s το δεύτερο με ΑΟ βγάζει 405 m/s και το τρίτο με με mg2 βγάζει γύρω στο 420.Δεν έχω παράπονο από καταβολές στο θήραμα από κανένα σεταπ το αξιοπερίεργο είναι πως με το πρώτο σεταπ έχω διαμπερή τραύματα που έχει χαμηλή αρχική ενώ με τα αλλά δυο δεν έχω που έχουν μεγαλύτερες αρχικές,έτυχε σε μέρα με πολύ κρύο (-17 βαθμούς)έριξα αρχικά το σεταπ με την mg2 κράτησα 12 φασσες στο χέρι μου τελείωσαν τα φυσιγγια με την mg2 και έβαλα με ssb πήρα ακόμα 9 φασσες όλες με διαμπερή τραύματα αφού τις μάδησα οι αποστάσεις που έριχνα ήταν άνω των 35-40 μέτρων,παρόμοια και με το σεταπ με την ΑΟ τα διαμπερή που έχω με την συγκεκριμένη δεν τα έχω με καμία άλλη,τα φυσιγγια όλα είναι από το ίδιο lot παρτίδας όποτε δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν μεταπτώσεις από φυσίγγι σε φυσίγγι!!
Τα σκάγια είναι από το ίδιο τσουβάλι και είναι απλά δεν είναι επινικελωμένα ούτε αντιμονίουΥπάρχει εξήγηση αν χρησιμοποιείς τα ίδια σκάγια.
Μεγαλύτερη ταχύτητα = Μεγαλύτερη παραμόρφωση κατά την πρόσκρουση με το στόχο = Μικρότερη διάτρηση.
Με ποιο όπλο ρίχνεις ; έχεις κάνει ποτε δοκιμή διατρησης η μόνο στο κυνήγι βλέπεις το έργο ;;Τα σκάγια είναι από το ίδιο τσουβάλι και είναι απλά δεν είναι επινικελωμένα ούτε αντιμονίου
Δεν γίνεται αυτό, είναι τεχνικά αδυνατον, αν κ επιστήμονας δεν μαθαίνεις ευκολαΕίτε ρίχνεις Σιβηρία είτε Σαχάρα
Το εξηγεί η Bassieri Pellagri, οχι εγώ, αλλά τα έχετε μάθει όλα πλεον , την μπασιερι θα ακουσετε ;;Εσύ χρωστάς μια απάντηση για το ΠΩΣ (με ποιόν τρόπο) οι συνθήκες περιβάλλοντος επηρρεάζουν την εσωτερική βλητική. Δεν το έχω ξεχάσει
Με beretta a 350 τσοκ anaconda mid,τεστ διάτρησης δεν έχει κάνει αυτά που λέω στο κυνήγι τα έχω δει!Με ποιο όπλο ρίχνεις ; έχεις κάνει ποτε δοκιμή διατρησης η μόνο στο κυνήγι βλέπεις το έργο ;;
Φυσικός είμαι.gvp9000 μπερδεύεις ταχύτητα με επιτάχυνση/ επιβράδυνση. Ναι με μεση ταχυτητα 397m/s σε 0, 00125s διανύει 0, 5m . Sec στο τετραγωνο σημαίνει πως η μεταβολή ανα sec είναι χm/ ψ s . Με απλα λόγια η επιβράδυνση στο παράδειγμα σου είναι κατω απο 50g. Κανείς τα τελευταία 50 χρόνια δεν δημοσίευσε πινακες επιβράδυνσης για σκαγια με βαση μαθηματικούς υπολογισμούς, μετρανε και κάποιες φορές δημοσιεύουν πινακες απο μετρήσεις με ταχογραφους ραντάρ.
Αν θυμάσαι σου είχα πει ότι επηρεάζεται ... το πόσο δεν ξέρω.Τ
Το εξηγεί η Bassieri Pellagri, οχι εγώ, αλλά τα έχετε μάθει όλα πλεον , την μπασιερι θα ακουσετε ;;
Είπα ότι αυτό ειναι το ιδανικό. Δεν είπα ότι γίνεται ...Δεν γίνεται αυτό, είναι τεχνικά αδυνατον, αν κ επιστήμονας δεν μαθαίνεις ευκολα