Αυτο σκεφτομαι τη καναμε οταν ημουν 16 χρονον και ο θεος φυλαξε και δεν ανατιναχτικαμε και πολα αλλα.Κομμένα φυσίγγια αντί για μονόβολα ... χθες τα έβλεπα ... κοιτάξτε τι κάνουν οι άνθρωποι
Θέλει μαλακό βύσμα αυτή πχ Θώδη και είναι πολύ καλή 2,05 x38 +2 αλεύρι με Θώδη 16Βρε στραβοθηκα σημερα και δεν βλεπο καλα.διαβασα νεο υληκο.πρεπει να βαλο τα γιαλια να σηνενοουμε
Θα παρο τωρα και εγω ληγη psb2 special να δο τη ψαρια πιανη και συτη
ΝΑΙ ειναι παλιο το κολπο δεν ειναι για συνεχεια το καναν οι παλιοι 1ον αν τυχων χρειαζοντουσταν μονοβολο και 2ον για μακρυνα καθηστα πουλια αλλα μιλαμε για 150 μετρα και τετοια καταστασηΚομμένα φυσίγγια αντί για μονόβολα ... χθες τα έβλεπα ... κοιτάξτε τι κάνουν οι άνθρωποι
Μετα θα φταιει ο κατασκευαστης του δικαννου....ερε κατι μυαλα ..Κομμένα φυσίγγια αντί για μονόβολα ... χθες τα έβλεπα ... κοιτάξτε τι κάνουν οι άνθρωποι
Εσύ κ ο Μαγγιόρος με την es100...Αυτο σκεφτομαι τη καναμε οταν ημουν 16 χρονον και ο θεος φυλαξε και δεν ανατιναχτικαμε και πολα αλλα.
@Kostas ContraDosi @triantafillos tragano κατσιτε φρόνιμα ρεεεΕσύ κ ο Μαγγιόρος με την es100...
Δν ξέρω αν έτυχε να στα έχει πει ποτέ.
Εγώ φρόνιμα κάθομαι...το μουρλό με την es 100 δν καθότανε ποτέ φρόνιμα....@Kostas ContraDosi @triantafillos tragano κατσιτε φρόνιμα ρεεε
Οι Αμερικάνοι εφηύραν τα foolproof από κάτι τέτοιαΜετα θα φταιει ο κατασκευαστης του δικαννου....ερε κατι μυαλα ..
Οι πολύ ψηλές πιέσεις αφήνουν κρατήρα βαθυ με έντονη γωνία. Η οπτική εξέταση του καψυλιου είναι χρήσιμη στα ραβδωτα στα λειοκανα δεν είναι και τόσο κατατοπιστική. Ισως το σεταπ του Νικου να βγάζει πανω απο 1000 bar και ο κρατήρας να μοιάζει ίδιος με σεταπ 700 bar.
Πόσο ζητάνε αλήθεια (βλητικος σταθμός)για να σου τεσταρουν 1 -2 φυσιγγιαΜε αυτην την λογικη......τι νοημα εχει να κοιταω μονο τα καψουλια Λευτερη μου ???
Εφοσον οι διακυμανσεις ειναι τοσο μεγαλες απο 700 εως 1000 bar....μονο λαμβανοντας και τα
υπολοιπα στοιχια της τουφεκιας μπορεις να εχεις ενα συμπερασμα.....και παλι στο περιπου.
Αυτο που ξερω απο την λιγη πειρα που εχω σε δοκιμες....ειναι το εξης. Τουφεκια φορτωμενη σε
bar ΠΟΤΕ δεν σου δινει καλη συγκεντρωση στον στοχο.....και ειδικοτερα στα 50 μετρα....Τουφεκια που
θα πεταξει τα σκιαδια του ταχογραφου απο πιεσεις και αερια στο V1,5-....πας στον στοχο.....και ψαχνεις να
βρεις σκαγια. Εχω βγαλει και τετοιες τουφεκιες....και το ξερω . Στα 50 μετρα θα βγαλει ενα 30-40% και
μια κατανομη για κλαματα.... Και ο ωμος σου θα την ''ακουσει'' . Παντα λεω για ''νορμαλ'' βυσματα .
Τελικα το μονο αξιοπιστο αποτελεσμα δοκιμων σε bar ειναι το κανονακι....αυτο το γνωριζουν ολοι ....αλλα....
αλλα.....αστο να κυλισει σαν το νερο στον τσιγκο....
Πόσο ζητάνε αλήθεια (βλητικος σταθμός)για να σου τεσταρουν 1 -2 φυσιγγια
Πριν κάμποσα χρόνια στο site της Lambro ανέφερε για δοκιμή στο βλητικό σταθμό, για 10 φυσίγγια τιμή 100 € + ΦΠΑ. Πάνε χρόνια όμως που άλλαξε τη μορφή του site, και στο νέο δεν αναφέρει τίποτα ... Δεν ξέρω τώρα, ίσως να μη δέχεται πλέον φυσίγγια από ιδιώτες για δοκιμή ...Καλημερα Τζονι!!! Δεν το εχω ψαξει....αλλα για να εχεις σωστη εικονα πρεπει να στειλεις
5 φυσιγγια απο καθε σεταπ....ωστε να εχεις τον μεσο ορο των μετρησεων....2 σεταπ = 10 φυσιγγια
απ'οτι ''ακουω''......περιπου 400 με 500 ευρω φιλε.....χωρις να βαζω το χερι μου στο ευαγγελιο.
Ισως καποιος φιλος να ειναι καλυτερα ενημερωμενος απο εμενα.
Η να σε ξεφορτωθεί θα ήθελε,ή θα το συζητήσουν με το αφεντικό κ θα σε ειδοποιήσουν.....Πήρα τηλ στην lambro. Αφήστε μου τηλ να σας ειδοποιήσω μου είπαν, έχουμε πολύ δουλειά αν βρούμε ευκαιρία να σας εξυπηρετήσουμε, τιμή δεν γνώριζε ο κύριος.
Νικο είναι όπως τα λες. Κανονακι στην Ελλάδα προσβάσιμο σε ιδιογομωτες απο οσο εψαξα δεν υπάρχει. Ασε που και τα λιγα που υπάρχουν δεν είναι πιστοποιημένα. Ευτυχώς υπάρχει το pressure trace. Ενα καλό παλικάρι του φόρουμ το παλεύει και σύντομα θα βρεθεί οικονομική λύση προσβασιμη σε ολους.
Πήρα τηλ στην lambro. Αφήστε μου τηλ να σας ειδοποιήσω μου είπαν, έχουμε πολύ δουλειά αν βρούμε ευκαιρία να σας εξυπηρετήσουμε, τιμή δεν γνώριζε ο κύριος.