Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Φυσιγγια εμποριου.....ή ιδιογομωσης ???

Εαν ειναι εμποριου γραψε εαν θελεις ποιο φυσιγγιο ειναι αυτο με το Ν5.??

Εαν ειναι ιδιογομωσης το Ν5.... και παλι εαν θελεις γραψε αναλυτικα το σεταπ.

Ρωταω ή για το αγορασω εαν ειναι εμποριου ή να το στησω εαν ειναι ιδιογομωσης ωστε να εχουμε
συγκριτικες δοκιμες και απο αλλο οπλο...

Ειναι καλο για ολους μας!!! :)
12/70 Cx 2000 psb2 1.85x33 No5, θωδη 20 θερμόκρασια δοκιμής 21 βαθμοί, κλεισιμο 57.5 βάθος ρελιου 1.85

Την αλλη βδομαδα θα μαζεψω μερικα εργοστασιακα απο 28 εως 34 σε ψιλα και καποια χοντρα και θα τα ριξω με την ςς στα 37 με φουλ μαμμα ολα θα τα φωτογραφησω για να υπαρχουν οι φωτο ιδιογομωση δεν εχω απο σεπτεβρη θα αρχισω παλι και μονο ρελιαστο οχι αστερι

Την αλλη βδομαδα θα μαζεψω μερικα εργοστασιακα απο 28 εως 34 σε ψιλα και καποια χοντρα και θα τα ριξω με την ςς στα 37 με φουλ μαμμα ολα θα τα φωτογραφησω για να υπαρχουν οι φωτο ιδιογομωση δεν εχω απο σεπτεβρη θα αρχισω παλι και μονο ρελιαστο οχι αστερι
Στην επαναληπτική δοκιμή τι τσοκ θα βάλεις όμως με 18.6 αυλό ?
Aftermarket ????

12/70 Cx 2000 psb2 1.85x33 No5, θωδη 20 θερμόκρασια δοκιμής 21 βαθμοί, κλεισιμο 57.5 βάθος ρελιου 1.85

Καλημερα Γιαννη !!! Δωσε μου λιγα συμπληρωματικα στοιχια του σεταπ και της τουφεκιας....ωστε να
κανω σωστες δοκιμες..
1ον .Σε ποσα σταδια ειναι κλεισμενο το φυσιγγιο.
2ον.Τι κενο χωρο απατητο σου δινει ??
3ον. Τι συσφιξη εχει το δικο σου 3*** τσοκ ??
4ον. Σε τι καλυκα το εχεις ???

Ειδα στον πινακα της ΜΑΧΑΜ δινει 1,85Χ36 και 395m/s....Δεν ξερω ομως που το εχει μετρημενο ..
V0- V1 - V1,5 ??
Επισεις και ο πινακας του γκουαλαντι την ιδια δοσολογια δινει -1,85Χ36...
Οποτε λογικα το 1,85Χ33 πρεπει να δωσει V1,5-410-415m/s....υποθεσεις κανω....

Μου εκανε μεγαλη εντυπωση αυτο το 76% συγκεντρωση στα 45 μετρα με 3* αστρα... και το λεω
καλοπροαιρετα!!!!!!

Παραγγειλα την πυριτιδα....μεσοβδομαδα θα την εχω...οποτε θα δουμε τι διαφορες εχει ο φτιαγμενος
με τον απλο κωνο του δικου μου οπλου.

Και αυτο ειναι το ζητουμενο.....Δεν κανουμε ''κοντρες'' εδω....οπως μπορει να πιστευουν ορισμενοι....
ακρη θελουμε να βγαλουμε...και ασφαλη συμπερασματα για το καλο ΟΛΩΝ μας!!!

Last edited:
Καλημερα Γιαννη !!! Δωσε μου λιγα συμπληρωματικα στοιχια του σεταπ και της τουφεκιας....ωστε να
κανω σωστες δοκιμες..
1ον .Σε ποσα σταδια ειναι κλεισμενο το φυσιγγιο.
2ον.Τι κενο χωρο απατητο σου δινει ??
3ον. Τι συσφιξη εχει το δικο σου 3*** τσοκ ??

Ειδα στον πινακα της ΜΑΧΑΜ δινει 1,85Χ36 και 395m/s....Δεν ξερω ομως που το εχει μετρημενο ..
V0- V1 - V1,5 ??
Επισεις και ο πινακας του γκουαλαντι την ιδια δοσολογια δινει -1,85Χ36...
Οποτε λογικα το 1,85Χ33 πρεπει να δωσει V1,5-410-415m/s....υποθεσεις κανω....

Μου εκανε μεγαλη εντυπωση αυτο το 76% συγκεντρωση στα 45 μετρα με 3* αστρα... και το λεω
καλοπροαιρετα!!!!!!

Παραγγειλα την πυριτιδα....μεσοβδομαδα θα την εχω...οποτε θα δουμε τι διαφορες εχει ο φτιαγμενος
με τον απλο κωνο του δικου μου οπλου.

Και αυτο ειναι το ζητουμενο.....Δεν κανουμε ''κοντρες'' εδω....οπως μπορει να πιστευουν ορισμενοι....
ακρη θελουμε να βγαλουμε...και ασφαλη συμπερασματα για το καλο ΟΛΩΝ μας!!!
Κύριε Νίκο πρέπει να ρίξεις ταυτόχρονα και με τα δύο όπλα για να δεις τις διαφορές...

Κύριε Νίκο πρέπει να ρίξεις ταυτόχρονα και με τα δύο όπλα για να δεις τις διαφορές...

Βρε Τακη μου , τι μου λες τωρα ?? Αυτο δεν γινεται....πως να ριξω με τα δυο οπλα ταυτοχρονα ??
Εχω το οπλο του Γιαννη ??
Τα πραγματα ειναι ''απλα''.....
Εχουμε την βολη του φιλου μας του Γιαννη....στους 21 βαθμους.... τα μετρα και το τσοκ....
Μου δινει συμπληρωτικα στοιχια του φυσιγγιου και οτι αλλο τον ρωταω....
Στηνω το φυσιγγιο και δοκιμαζω με το δικο μου οπλο που δεν εχει φτιαγμενο κωνο.
Που πιστευεις οτι ειναι το ''λαθος'' ???

Βρε Τακη μου , τι μου λες τωρα ?? Αυτο δεν γινεται....πως να ριξω με τα δυο οπλα ταυτοχρονα ??
Εχω το οπλο του Γιαννη ??
Τα πραγματα ειναι ''απλα''.....
Εχουμε την βολη του φιλου μας του Γιαννη....στους 21 βαθμους.... τα μετρα και το τσοκ....
Μου δινει συμπληρωτικα στοιχια του φυσιγγιου και οτι αλλο τον ρωταω....
Στηνω το φυσιγγιο και δοκιμαζω με το δικο μου οπλο που δεν εχει φτιαγμενο κωνο.
Που πιστευεις οτι ειναι το ''λαθος'' ???
Το λάθος είναι που δε θα ρίξεις και με τα δύο όπλα μαζί.....
Πιστεύω γνωρίζεις τον λόγο...

Το λάθος είναι που δε θα ρίξεις και με τα δύο όπλα μαζί.....
Πιστεύω γνωρίζεις τον λόγο...

Βρε φιλαρα.....χαλαρωσε....θα βγαλουμε ενα αποτελεσμα....
Τον λογο τον γνωριζω....δεν ειναι επι του παροντος.....οι δοκιμες θα συνεχιστουν...

Ειναι η μαλακια για μενα λογοι ασφαλειας για τις εταιριες να ξεκινανε τα τσοκ με αρκετη ανοχη σε σχεση με τον αυλο σε περιπτωση που χαλαρωσει να γλυτωνει η κανη τη διογκωση αφου περναει πιο ανετα η γομωση απο κει .Δεν εινα ομως σωστο γιαυτο τα σταθερα τσοκαρισματα ειναι παντα καλύτερα .Αλλα ειπαμε ολα δεν μπορεις να τα έχεις .Και αφου τα περισσοτερα τσοκ ειναι απο αλλο μέταλλο οχι ιδιο με της κανης υπρχει διαφορετικη συστολη και διαστολη αρα πιθανοτητα να χαλαρωσει μεγαλυτερη .Τελευταια εχουν κανα δύο εταιριες που τα τσοκ ειναι απο μεταλο και επεργασια ιδιο με την κάνη δεν τις θυμάμαι τώρα.

Μια ερωτηση για καποιον που μπορει να απαντήσει με σιγουρια .Αφηνω εξω το θεμα συγκεντρωση κατανομη .Το κλεισιμο με στργγυλο ρελι και πλαστικο πανω το διάφανο εχει μικροτερες ταχ το φυσιγγι απο το ατεροειδες η μπορουμε να πάρουμε και τις ιδιες .Το λεω γιατι δεν εχω εμπειρια το 95% των φυσιγγιων που εχω γεμισει ηταν 6αστερα και λιγα 8αστερα

Μια ερωτηση για καποιον που μπορει να απαντήσει με σιγουρια .Αφηνω εξω το θεμα συγκεντρωση κατανομη .Το κλεισιμο με στργγυλο ρελι και πλαστικο πανω το διάφανο εχει μικροτερες ταχ το φυσιγγι απο το ατεροειδες η μπορουμε να πάρουμε και τις ιδιες .Το λεω γιατι δεν εχω εμπειρια το 95% των φυσιγγιων που εχω γεμισει ηταν 6αστερα και λιγα 8αστερα
Για αυτο λεγανε παντα στο ρελι..0,05 περισσοτερη πυρητιδα αλλα μπορη να ειναι και αερολογιες οφου δεν εχουμε ταχογραφο:confused:

Status
Not open for further replies.
Back