Tolis SBE1
Banned
Εγω κατανοητος εγινα οι αλλοι καμια αποδειξη θα βαλουν γι αυτα που λενε η παλι μπλαμπλαμπλαΟΚ Τολη μου....Απολυτα κατανοητος φιλε !!!!
Εγω κατανοητος εγινα οι αλλοι καμια αποδειξη θα βαλουν γι αυτα που λενε η παλι μπλαμπλαμπλαΟΚ Τολη μου....Απολυτα κατανοητος φιλε !!!!
Εγω κατανοητος εγινα οι αλλοι καμια αποδειξη θα βαλουν γι αυτα που λενε η παλι μπλαμπλαμπλα
Εσυ βαρα εμεις μαθενουμε παντως αν και δε με κοβω για ιδιογωμοση ειμαι καψοφυσεκης εγω βλεπεις παρ ολα αυτα μ αρεσει να μαθενω για οπλα και βλητηκηΘα σε ''φλομωσουν''.......στο μπλα - μπλα.....δοκιμες δεν θα δεις.....και πως να τις δεις ???
Μονο στα ονειρα τους τις εχουν κανει!!!
Αυτο εχω δει μεχρι σημερα....μακαρι και να κανω λαθος !!!!
Ομοιοπαθής.Εσυ βαρα εμεις μαθενουμε παντως αν και δε με κοβω για ιδιογωμοση ειμαι καψοφυσεκης εγω βλεπεις παρ ολα αυτα μ αρεσει να μαθενω για οπλα και βλητηκη
Οι δοκιμές θέλουν χρόνο.Θα σε ''φλομωσουν''.......στο μπλα - μπλα.....δοκιμες δεν θα δεις.....και πως να τις δεις ???
Μονο στα ονειρα τους τις εχουν κανει!!!
Αυτο εχω δει μεχρι σημερα....μακαρι και να κανω λαθος !!!!
Χαχαχαχα, το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;ειμαι καψοφυσεκης
Ναι φιλε μου αυτο λεω ειπαμε να βγαλουμε σφαλες συμπερασματα οχι πιος περναει πιον γι αυτο και ποτε δε θα καταφερουμε κατι παει ο αλλος και τουφεκαει στα 20 και λεει 40 και μετα λεει τι τσοκ να παρει τι να πεις
Αν κατάλαβα καλά την ερώτηση,Το ζητιμα ειναι γτ να εχουμε πανω απο δυο μαρκες φυσιγγια ρε αποστολη?
Μπενελη εχειςΧαχαχαχα, το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;
Μόνο εγώ είμαι φαρμακοχέρης τούφεκος ρεεε
Άμα κάνω πάνω από 15 στα 25 στα σκοπευτήρια θα ανοίξω σαμπάνιες.
Άμα κάνω κάτω από 15 θα φταίει το όπλο, ο αυλός, ο κώνος, τα τσόκ ή τα φυσίγγια
Περιμένω ακόμα την ανανέωση της σκοπευτικής ταυτότητας ...
Έχει να πέσει πολύ πιστολίδι.
Μ2 λες να κάνω μονο 2 ?Μπενελη εχεις
Πια μαλλινη βρε Νικο εδω ψαχνουν φυσιγγια σε χωμα τιμες ακομα και αυτοι με τις μερσενταρες και τα μπερετα κοστουμια αχαχαχαχαχαχαΤην ιδια αποδοση δεν θα την εχουν.... Το λεω βαση λογικης.....και ΟΧΙ δοκιμων!!!
Δεν μπορει να εχει την ιδια εμφραξη ο drago στον 18,8.
Αυτο που πιστευω.......αλλα δεν το εχω ''ψαξει''....ειναι οτι 18,8 ΙΣΩΣ να εχει καλυτερη αποδοση σε ενα
σεταπ 50-52 γραμμαρια σκαγια ( 12/76 )....στημενο με μαλλινη γνησια και ακερωτη ταπα.
Απο δοκιμες μου και βρισκοντας τις ριγμενες μαλλινες η διαμετρος τους ειναι 21,5 χιλιοστα
οποτε λογικα θα κανουν καλυτερη εμφραξη στον 18,8 αυλο.
Πιστευω οτι 18,8 θελει βυσματα με βαθιες φουστες .... τωρα με ποια απο αυτα θα δουλεψει και θα
δωσει τον καλυτερο του εαυτο δεν ξερω.....πρεπει να γινουν δοκιμες.
Τα βυσματα που εγω αποκλειω στον 18,8.....και παντα βαση λογικης .....ειναι οι LB6 Ελληνικος και Ιταλικος -
bior 14-18 -20- Ντιανα......
Τωρα ΟΛΑ αυτα μπορει να μην ''στεκουν''.....και να λεω παπαριές.....γιατι τα αποτελεσματα και τα
ασφαλη συμπερασματα βγαινουν ΜΟΝΟ απο δοκιμες φιλε!!!!
Οι περισωτεροι πανε με τουλαχιστον καθε υσαπη γιλεκου και αλλη μαρκα σε ενα θηραμα αχαχαχαχαΚόσμος που κάνει πρόχειρες δοκιμες υπάρχει.Τωρα εδώ μέσα που λίγο πολύ όλοι μας έχουμε μια εμπειρία δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που παραποιεί τα στοιχεία.
Γράφω αρκετά χρόνια και ποτέ δεν μου πέρασε κάτι τέτοιο από το μυαλό.
Αν κατάλαβα καλά την ερώτηση,
Άλλο φυσιγγι θέλεις για τον λαγό στην αρχή και άλλο στην καρδιά του χειμώνα.
Αν κυνηγάς και άλλα θηράματα πχ τσίχλα πάλι θέλεις άλλο φυσίγγιο.
Αν πας Έβρο για υδρόβια άλλο φυσιγγι θέλεις τον Νοέμβρη και άλλο τον Γενάρη.
Μπορεί ο καιρός πλέον να έχει μαλακώσει αλλά όταν το απαιτεί πρέπει να έχεις σωστό φυσίγγιο.
Δεν εχω φαρμακοκανικο οπλο ρε μια στον αερα και δυο στο τρεξιμο με τη παλιομπενελλαΧαχαχαχα, το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;
Μόνο εγώ είμαι φαρμακοχέρης τούφεκος ρεεε
Άμα κάνω πάνω από 15 στα 25 στα σκοπευτήρια θα ανοίξω σαμπάνιες.
Άμα κάνω κάτω από 15 θα φταίει το όπλο, ο αυλός, ο κώνος, τα τσόκ ή τα φυσίγγια
Περιμένω ακόμα την ανανέωση της σκοπευτικής ταυτότητας ...
Έχει να πέσει πολύ πιστολίδι.
Χάνεται η μπάλα έτσι φιλεΟι περισωτεροι πανε με τουλαχιστον καθε υσαπη γιλεκου και αλλη μαρκα σε ενα θηραμα αχαχαχαχα
Βαριόμουν να μετρήσω ακριβώς τα μέτρα του καλωδίου που χρειαζόμουν από έναν οικίσκο μέχρι την βάρκα μου για να πάρω μια μπαλαντέζα για να φορτίσω την μπαταρία.Καποτε πριν 4 χρονια....ηρθε στην παρεα ενας καινουργος....Στο δρομο για το περασμα μας ζαλισε
τα ουμπαλα με τα κατωρθωματα του...και το πως κατεβαζε τις τσιχλες απο τα 50+μετρα.
Ειχε την ατυχια να εχω την μετροταινια μαζι μου....
Αυτο ηταν....ενα κυνηγι εκανε μαζι μας...ιδρωνε ξε ιδρωνε.....αλλαζε τσοκ...πουλι δεν πηρε πανω απο
τα 35 μετρα....
Τον ''χασαμε''....και ησυχασαμε!!!!
Τι οπλο εχει μπενελλι και αυτος αχαχαχαχΒαριόμουν να μετρήσω ακριβώς τα μέτρα του καλωδίου που χρειαζόμουν από έναν οικίσκο μέχρι την βάρκα μου για να πάρω μια μπαλαντέζα για να φορτίσω την μπαταρία.
Καθόμουν με έναν φίλο που πάμε μαζί για κυνήγι ακριβώς μπροστά στον οικίσκο.
Ανάμεσα σε 2 τζούρες καφέ τον ρωτάω.
Πόσα μέτρα είναι μέχρι την βάρκα μου;
50 λέει.
30 ήταν.
Eίπαμε να κρατάμε ένα επίπεδο αλλά εσύ το ισοπέδωσες .Προς πασα κατεύθυνση που πατε ψαχτα Και κουτοπονηρα μπας Και αλιευσετε κανα σετ απ. Ενα έχω να πω. Θα πινασετε. gm3 1,40×32.
Είσαι εξυπνος ανθρωπος. Ποιστευω καταλαβες πως το λέω.Eίπαμε να κρατάμε ένα επίπεδο αλλά εσύ το ισοπέδωσες .
Αυτό που έγραψες είναι υποτίμηση της νοημοσύνης και του επιπέδου διαλόγου κ ιδιογόμωσης .
Όμως υπάρχει τεκμήριον κατανόησης .