Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σε χάλασαν και 'σενα. Απο δω και πέρα δοκιμές μόνο από 35 γρ. με αλεύρι και πάνω.

Εχω πολυ καλους φιλους σε αυτο το φορουμ.....Δυσκολα να τους χαλασω χατηρι!!!! :)

Στα 35+ μετρα....εχω ανεβασει πολλες δοκιμες μεχρι τα 50 μετρα....

Να κρυωσει λιγο ο καιρος...και οι επομενες δοκιμες 50+ μετρα.....και οποιον παρει ο ''χαρος'' φιλαρα!!!!;):)

Ωραιες οι δοκιμές αλλα τα φίλτρα πότε θα τα αλλάξεις; Τα χιλιόμετρα ξεπέρασαν.

Εχεις ΔΙΚΙΟ...Πρεπει να ασχοληθω και φτιαξω μια βαση της ανθρωπιας....η να αξορασω μια....
Ξερεις....ειμαι και προληπτικος.....το εχω αφησει ετσι για το ''ματι''....:D

Εχεις ΔΙΚΙΟ...Πρεπει να ασχοληθω και φτιαξω μια βαση της ανθρωπιας....η να αξορασω μια....
Ξερεις....ειμαι και προληπτικος.....το εχω αφησει ετσι για το ''ματι''....:D
Ουδεν μονιμότερον του προσωρινού! Μια χαρα ειναι. Τι εχεις μεσα στα κουτια;

Σήμερα είχα βρεί κάτι χαρτόνια μερικά ήταν του μέτρου κάποια μικρότερα κι εριξα μερικές τουφεκιές με το 690 και την xlr5. Επειδή με τις φωτό τα έκανα ψιλοσκατά κάποιες που δεν φαίνονταν τις έχω μαρκάρει στα σκάγια, δέν έκανα κύκλο πιο πολύ ήθελα να δω κατανομή.
Εριξα απο 35 μέτρα μετρημένο με κορδέλα με τσόκ 3* και στα 2 όπλα, είχα πολλές δυσκολίες να στηρίξω τα χαρτόνια, τα έβαλα τελικά να πατάνε κάτω.
1) 690 3*φυσίγγι express 32 n8
2)xlr5 3* express32 n8
3)690 3* cheddite tordo n9
4)xlr5 3* cheddite tordo n9
5)690 3* lambro a1 speciale 32 n8

Την επόμενη φορά θα το οργανώσω καλύτερα.

Attachments

• 690express8.jpg
    690express8.jpg
    137,4 KB · Προβολές: 74
  • xlr5express8.jpg
    xlr5express8.jpg
    136,6 KB · Προβολές: 67
  • 690tordo9.jpg
    690tordo9.jpg
    87,9 KB · Προβολές: 63
  • xlr5tordo9.jpg
    xlr5tordo9.jpg
    81,9 KB · Προβολές: 71
  • 690lambroa18.jpg
    690lambroa18.jpg
    77,3 KB · Προβολές: 74
Ανακαλω αμεσως...
Αναμεσα στα φιλτρα κ στο οπλο πηρε το ματι μου 3 φυσιγγια με lb6 fly αν διαβασα καλα.
Γεια σου ρε Νικολα μπουρλοτιερη!!!!!!

Στελαρα μου....ολα καλα φιλε...δεν ''πειραζομαι'' εγω ειδικοτερα απο φιλους !!! :)

Καλα ειδες....Το σεταπ με τον LB6 - FLY ηταν.....Δεν τα εριξα....1ον γιατι με ''επιασε'' ο ηλιος...
και 2ον δεν ειχα στο μερος που ημουν τα 70 μετρα που θελω να τα δοκιμασω....
Την αλλη φορα φιλε!!!:)

Ουδεν μονιμότερον του προσωρινού! Μια χαρα ειναι. Τι εχεις μεσα στα κουτια;

Οχι δεν ειναι αυτο.... Απλα δεν ξερω ποια βαση να διαλεξω....
Τα κουτια φιλτρα εχουν μεσα....και το λευκο τσουβαλακι που ακουμπαω το οπλο , εχει ριγμενα
καψουλια....Κανει ωραιοτατη ''βαση'' για να μην φευγει το οπλο δεξια αριστερα!!!!;):)

Σήμερα είχα βρεί κάτι χαρτόνια μερικά ήταν του μέτρου κάποια μικρότερα κι εριξα μερικές τουφεκιές με το 690 και την xlr5. Επειδή με τις φωτό τα έκανα ψιλοσκατά κάποιες που δεν φαίνονταν τις έχω μαρκάρει στα σκάγια, δέν έκανα κύκλο πιο πολύ ήθελα να δω κατανομή.
Εριξα απο 35 μέτρα μετρημένο με κορδέλα με τσόκ 3* και στα 2 όπλα, είχα πολλές δυσκολίες να στηρίξω τα χαρτόνια, τα έβαλα τελικά να πατάνε κάτω.
2)xlr5 3* express32 n8

Πολυ ωραιες τουφεκιες για αυτα τα μετρα κ 3αρι τσοκ.
Ποιο οπλο νομιζεις οτι δινει καλυτερη συγκεντρωση - κατανομες;
Στη 2η δοκιμη με cheddite βλεπω οτι υπερτερει το 690

Πολυ ωραιες τουφεκιες για αυτα τα μετρα κ 3αρι τσοκ.
Ποιο οπλο νομιζεις οτι δινει καλυτερη συγκεντρωση - κατανομες;
Στη 2η δοκιμη με cheddite βλεπω οτι υπερτερει το 690
Στέλιο, πραγματι το 690 πηγε λιγο καλύτερα γενικά. Καλές γενικά ήταν,οι πιο καλες νομιζω ηταν το lambro και cheditte. Το express οχι ασχημο, ισως αργότερα να πάει καλύτερα. Έριξα και το αλεκτορις 31 light ν9 αλλα επειδή τα χαρτόνια δεν ηταν σε κατασταση καλή δεν το ανέβασα γιατί δεν φαίνονταν καλά τα σκαγια δεν εβγαλα συμπερασμα. Μπορώ όμως με βεβαιότητα να πω οτι τίναξε το χαρτόνι περισσότερο απ ολα και το ένιωσα λιγο παραπάνω στον ώμο. Πιο χειμωνιάτικο μου φάνηκε, το έχω δοκιμάσει χειμώνα στα πουλιά είναι πολύ πολύ καλό.
Στο θέμα απόστασης στεκόμουν στην μπροστινή ρόδα του αυτοκινήτου μου, υπολογισα ένα σημείο λεω θα ναι καμμια 30 αρια μέτρα, βαζω το garmin μετραω και βγάζει 40. Λεω αποκλείεται, βγαζω την κορδελα 39 και κατι, πήγα 4 μέτρα πιο μπροστά κι έκανα τις βολές.

επειδή πιστεύω στο "γηράσκω αεί διδασκόμενος" ή πιο μοντέρνα "δουλειά δεν είχε ο διάολος f@ck his children"

βρήκα πίνακα με αριθμό σκαγίων ανά νούμερο και γόμωση και τους μελέτησα λίγο.

έτσι βρήκα ότι αν ανέβουμε πχ κατά 2 γραμμάρια γόμμωσης στο ίδιο νούμερο σκαγίων (Νο 9), κερδίζουμε 5%περισσότερα σκάγια, ενώ αν ανέβουμε 1 νούμερο σκάγια (Νο 8 στην ίδια γόμωση) χάνουμε 23% στον αριθμό των σκαγιών!

2)xlr5 3* express32 n8

Η xlr ειναι ενα σκαλη πανο ασε τη βλεπεις στους Πινακες..
Στην πιστα ειναι το παιγνηδι

Συνεχεια...20 μετρα - κυλινδρος.

εικόνα_Viber_2021-08-25_19-39-45-886.jpgεικόνα_Viber_2021-08-25_19-39-59-470.jpg

Αυτα για σημερα .....
Σας ''χρωσταω'' μια δοκιμη στα 35 και 40 μετρα με φουλ -τσοκ...και σκαγια με 5% αντιμονιο...και
''απλα'' με 2% ...για εχετε ολοκληρωμενη εικονα.
Το λαθος ( κατα την γνωμη μου ) που εκανα ηταν στο σεταπ με το βυσμα Biorietabile 25- επρεπε να
το εχω στο 1,40χ24 και ΟΧΙ στο 1,35χ24.
Να πω επισεις οτι οι τουφεκιες ηταν ''βελουδινες'' σε ανακρουση....ασχετα με τις ταχυτητες που ειχαν!!! :)

Η xlr ειναι ενα σκαλη πανο ασε τη βλεπεις στους Πινακες..
Στην πιστα ειναι το παιγνηδι
Δε διαφωνώ κι ενας λόγος που δεν δοκίμασα τα φυσίγγια που δουλέυω συνήθως είναι αυτός... Στην πίστα έχουν δουλέψει ποιος ο λόγος να ρίξω σε χαρτόνια; Δεν ξέρω όμως άν είναι ένα σκαλί πάνω στην πράξη είμαι ευχαριστημένος το ίδιο κι απ τα δύο.

Status
Not open for further replies.
Back