gvp9000
Banned
Ιδιογόμωση ήταν. Δεν ρίχνω τόσα πολλά γραμμάρια. Έχω κάτι λίγα παμπάλαια εμπορικά στα 45-50γρ αλλά δεν τα έχω ρίξει σε δοκιμή.Μονο αμερικανικα ομως
Ιδιογόμωση ήταν. Δεν ρίχνω τόσα πολλά γραμμάρια. Έχω κάτι λίγα παμπάλαια εμπορικά στα 45-50γρ αλλά δεν τα έχω ρίξει σε δοκιμή.Μονο αμερικανικα ομως
Τον Γιαννη τον πειραζω πιο πανω....ακομη δεν θα πω τιποτα...το εχω στημενο ομως για δοκιμή κ περιμενω λιγη πτωση θερμοκρασίας ακομη...αν δεν το ριξω πρωτα εγω, δεν γραφω τιποτα....μην το παιζουμεΘα βρω να το γεμίσω, ρίξτο.
Ρίξτο και εσύ.
Αν είναι σκορποχώρια αλλίμονό σας ...
Το έχω ξαναγράψει είναι στημένο με Μ92ς και έχουν χρησιμοποιηθεί 2συγκεντρωτηρες τιουμπ κομμένοι ανάλογα και με όχι 5αλλα 6αρι νίκελ το χα γεμίσει,αλλα και ανάμεικτα 4επιχαλκωνενο και 6νικελ .Τον Γιαννη τον πειραζω πιο πανω....ακομη δεν θα πω τιποτα...το εχω στημενο ομως για δοκιμή κ περιμενω λιγη πτωση θερμοκρασίας ακομη...αν δεν το ριξω πρωτα εγω, δεν γραφω τιποτα....μην το παιζουμε
κορωνα-γραμματα...
Σκάγια ;;;;;;Επειδή δεν έχω τα τεφτέρια μπροστά μου μάλλον ήταν ακόμη πιο σφιχτό από ότι ανέφερα νομίζω άρχιζε να ανοίγει μετά τα 50 μετρα.
Σταθερά >90% συγκέντρωση στα 36.5μ
Μόνο αυτό το φυσίγγι μπορεί να αναστήσει αυτό το οπλοBiturbo και benelli έρωτας.
Το παλιο Όλυμπος ήταν πυραυλος εδάφους αέρος φίλε, φυσιγγι θρυλος τρομερά φονικό, φυσιγγι 38 γρ με 445 αρχική ταχυτητα, φυσικά καταλαβαίνεις πιεσειςCondor του δορκα γαμω τα φυσίγγια αλλά έχω χρόνια να το ρίξω όπως και το 40 olympus του κουτουμανου
Θα δοκιμαστεί σε λαγό σε νο5 τώρα που το ανέφερες, καθώς μου δώσανε πρόσφατα καμιά 10αριά!Τώρα που είπατε κοντορ είδα προχθές μια πολύ καλή βολή με 5αρια σε παγουρι στα 45 μέτρα με ένα παλιοτουφεκο MAB με μαμά τριαρι . Είτε παπί είτε φάσα θα είχε πεθάνει πριν καταλάβει τι έγινε
38 γρ 6αρι νίκελΣκάγια ;;;;;;
Τι είχες βάλει ;
Του χρονου πρωτα ο θεός....Θα δοκιμαστεί σε λαγό σε νο5
Είχα κόψει 2 τρυγονες στη μέση με τη 302 με δύο τέτοια χωριά άλλες τουφεκιές αλλά και το condor ήταν πολύ καλό 2 αξιολογοτατα φυσίγγια .Το παλιο Όλυμπος ήταν πυραυλος εδάφους αέρος φίλε, φυσιγγι θρυλος τρομερά φονικό, φυσιγγι 38 γρ με 445 αρχική ταχυτητα, φυσικά καταλαβαίνεις πιεσεις
Ολυμπος στα τρυγόνια ; Γιάννη εγκληματία, επέζησε η μερεντα ;Είχα κόψει 2 τρυγονες στη μέση με τη 302 με δύο τέτοια χωριά άλλες τουφεκιές αλλά και το condor ήταν πολύ καλό 2 αξιολογοτατα φυσίγγια .
Είδαμε και τις εύκολες πως τα πήγαν ...Πάντως είναι δυσκολες στα φυσίγγια.
Όταν έγραψα πυραυλος λες να το έγραφα τυχαία ;Είχα και τα χα ρίξει ένα απριλιατικο πρωινό με φουλ υγρασία το αποτέλεσμα ήταν κυριολεκτικά να κόψω στη μέση δύο τρυγονες αλλά όταν βγήκε ο ήλιος δεν τολμουσες να τα ρίξεις