Γιάννη νομίζω ότι ο Κώστας εννοούσε ότι έχει περισσότερα σκάγια στο στόχο...Κρατάει συγκεντρωση το 6αρι στα 50 μέτραόσο πιο ψηλό ένα σκάγι,τόσο πιο ανοικτή συγκέντρωση θα δώσει ,αυτό ξέρω εγω
Από τις λίγες φορές που βλέπω μισό τσοκ να μην πηγαίνει καλά φυσιγγια με τέτοιο συγκεντρωτηραΤο 4άρι Jordan έβαλε περισσότερα από το 6άρι Percorso με το ίδιο τσοκ LM.
Είδατε που χρειάζονται πάνω από 1 βολές για να βγει σωστό συμπέρασμα ;;;
Αι ριε μι του παλιουτφεκ(ι)....Μιλάμι για νουρμαλ όπλα τουωρατου δικό σ δεν πιανιτι
Μην συγκρίνεις αυτό το οπλο με τα υπόλοιπα. Αυτό είναι άλλη φάση.
Benelli φιλε ξινη ιταλιδα ολοι χυλοπιτα τρωνε και ολοι σε εκοινη τη πεφτουνε αχαχαχαχαχΑπό τις λίγες φορές που βλέπω μισό τσοκ να μην πηγαίνει καλά φυσιγγια με τέτοιο συγκεντρωτηρα
Αι ριε μι του παλιουτφεκ(ι)....Μιλάμι για νουρμαλ όπλα τουωρατου δικό σ δεν πιανιτι
Αν ποτε παρω καποιο αλλο θα γραψω τις εντυπωσεις μου...για την ωρα ειμαι κομπλε με το νο6Μην συγκρίνεις αυτό το οπλο με τα υπόλοιπα. Αυτό είναι άλλη φάση.
Ε ναι εδώ είδαμε τουφεκιες σε χαρτονι.Benelli φιλε ξινη ιταλιδα ολοι χυλοπιτα τρωνε και ολοι σε εκοινη τη πεφτουνε αχαχαχαχαχ
Πιο ρε το μπενελλι ??? Με τι χαπια το ειδες αυτο να παραγγειλω καμια κουτα ληγμενα η καλα ???Ε ναι εδώ είδαμε τουφεκιες σε χαρτονι.
Πάνω στο θήραμα με τα φυσιγγια που πρέπει αλλάζει το πράγμα κ σκοτώνει μια χαρά
Κ με ένα αφτερ πχ τζεμινι έσω έξω η κικς μεταμορφώνεται σε όπλο για μακρυνες βολές.
Οχι δεν το δινει το Κικς αλλα το οπλοΑλεξ η επανω αποτυπωση στα 34 γραμ .Ν6 εχεις ενα 58% συγκεντρωση στα 51 μετρα δλδ 171 σκαγια
εντος κυκλου και τα υπολοιπα 124 σκαγια....σκορποχωρι !!!
Εξηγησε μου....αυτο το αποτελεσμα με το εντονο κεντρο στο δινει το kick's φιλε ???
Δεν μου κανει εντυπωση το 58% ....το εντονο κεντρο μου κανει εντυπωση....γι'αυτο σε ρωταω φιλε!!!
Οχι δεν το δινει το Κικς αλλα το οπλο
Εχει ρε συ μια τον εχει σωσει πολλες φορες αλλα τωρα θα μινει ανεργη αχαχαχαχΣτην γιορτη σου φιλε.....θα μαζευω απο τωρα λεφτα....Να σου κανω ΔΩΡΟ μια ΜΠΕΡΕΤΑ....να γλυτωσεις
απο την νεροσωληνα που εχεις....και λυτρωθεις....!!!!!
Κ πίνω ντεπον γιατί είναι απών,Πιο ρε το μπενελλι ??? Με τι χαπια το ειδες αυτο να παραγγειλω καμια κουτα ληγμενα η καλα ???
τη δουλεια του ομως την εκανε , κανοντας το F, XF . Εγω στο βασικο μου φασοκαρτερο στα περασματα στα 1400μ , το φοβαμαι το percorso σε συνδυασμο με το υψομετρο , και βαζω μονιμα 3*Από τις λίγες φορές που βλέπω μισό τσοκ να μην πηγαίνει καλά φυσιγγια με τέτοιο συγκεντρωτηρα
Εκεί πάνω κ το 4αρι μπορεί να δώσειτη δουλεια του ομως την εκανε , κανοντας το F, XF . Εγω στο βασικο μου φασοκαρτερο στα περασματα στα 1400μ , το φοβαμαι το percorso σε συνδυασμο με το υψομετρο , και βαζω μονιμα 3*
Καλα ρε τι οπλο εχεις κατι για αυτο5 ελεγεςΚ πίνω ντεπον γιατί είναι απών,
Κ πίνω πονσταν γιατί είναι το παν,
Κ πίνω ασπιρίνη γιατί είναι εκεινη
Με τα παραπάνω κ ένα κικσακι φίλε Τολη ρίχνω όπου να ναι κ πέφτουν μια χαρά. Κ με το 2 (μομπιλ) της μπενελι έχω καλά σκοτωματα.
Έχω κ κάννη 76 φουλ που δεν ρίχνει καλά με τπτ.
Αυτή θα πάει προς Ραφήνα μεριά να στρώσει
Γιάννη νομίζω ότι ο Κώστας εννοούσε ότι έχει περισσότερα σκάγια στο στόχο...
Αυτο ακριβως....Κρατάει συγκεντρωση το 6αρι στα 50 μέτραόσο πιο ψηλό ένα σκάγι,τόσο πιο ανοικτή συγκέντρωση θα δώσει ,αυτό ξέρω εγω