Tolis SBE1
Banned
Αρα γι αυτο τα ρεμ νιτρο μαγκ σφαζνεΤο είχα κάνει με χοντρά δείτε και με ψιλά.
36m
400m/s #9 διάτρηση 21.5mm
320m/s !!!!!!!! #8 διάτρηση 21.5mm
Ίδια διάτρηση στα 36m με 80m/s λιγότερα !!!!!!
Αρα γι αυτο τα ρεμ νιτρο μαγκ σφαζνεΤο είχα κάνει με χοντρά δείτε και με ψιλά.
36m
Ναι θα πεσει τοσο εχουνε τα ρεμ νιτρο μαγκ και βαριεσε να πας να το παρειςView attachment 40510
Στέφανε Καλησπέρα!
Εγώ από τέτοια θηράματα δεν ξερω, και με όλο το θάρρος, αλλα μπορείς να μου το εξηγήσεις αυτό?
Βλέποντας τον πίνακα, καταλαβαίνω ότι με την ίδια ταχύτητα το χονδρότερο σκάγι κρατεί στην ίδια απόσταση μεγαλύτερη κινητική ενέργεια! π.χ. στα 36,5 μέτρα το Νο 5 2,31 ποδολίβρες και το Νο 4 3,34 ποδολίβρες...
Ας υποθέσουμε ότι το "παπί" για να πέσει θέλει κατ' ελάχιστο τέσσερα (4) σκάγια με 1,5 ποδολίβρα ενέργεια (αυτό που συστήνεται).
Δουλεύουμε 5αρια σκάγια, τουφεκάμε στα 35 μέτρα περίπου, έχει κρύο ( τα περιφερειακά σκάγια δεν κόβουν και σαν τα κεντρικά, αυτό είναι γεγονός ) και το "παπί" δεν πέφτει.
Αν βάλουμε έστω Νο 4 που δίνουν 3,43 ποδολίβρες ( πάνω απ΄ την διπλάσια ελάχιστη! ) δεν θα πέσει στα 35 μέτρα με ένα καλογεμισμένο ποιοτικό φυσίγγιο με 365 μ/δλ?
Αυτά που με δείχνεις συμφωνώ ότι ισχύουν, αλλά εδώ που καθόμαστε. Στο ξερομπάϊρο με παγωνιά έχει άλλες παραμέτρους.View attachment 40510
Στέφανε Καλησπέρα!
Εγώ από τέτοια θηράματα δεν ξερω, και με όλο το θάρρος, αλλα μπορείς να μου το εξηγήσεις αυτό?
Βλέποντας τον πίνακα, καταλαβαίνω ότι με την ίδια ταχύτητα το χονδρότερο σκάγι κρατεί στην ίδια απόσταση μεγαλύτερη κινητική ενέργεια! π.χ. στα 36,5 μέτρα το Νο 5 2,31 ποδολίβρες και το Νο 4 3,34 ποδολίβρες...
Ας υποθέσουμε ότι το "παπί" για να πέσει θέλει κατ' ελάχιστο τέσσερα (4) σκάγια με 1,5 ποδολίβρα ενέργεια (αυτό που συστήνεται).
Δουλεύουμε 5αρια σκάγια, τουφεκάμε στα 35 μέτρα περίπου, έχει κρύο ( τα περιφερειακά σκάγια δεν κόβουν και σαν τα κεντρικά, αυτό είναι γεγονός ) και το "παπί" δεν πέφτει.
Αν βάλουμε έστω Νο 4 που δίνουν 3,43 ποδολίβρες ( πάνω απ΄ την διπλάσια ελάχιστη! ) δεν θα πέσει στα 35 μέτρα με ένα καλογεμισμένο ποιοτικό φυσίγγιο με 365 μ/δλ?
Δυνατό το εργαλείο........magnum για ταχύτητα
View attachment 40498
Αυτο με προγραμμα βγηκε η σε πραξη κανονικα?Το είχα κάνει με χοντρά δείτε και με ψιλά.
36m
Ο λαγος αμα τη φαει κωλο και δε παρει κανα σβερκο αντεχει καλαΑυτά που με δείχνεις συμφωνώ ότι ισχύουν, αλλά εδώ που καθόμαστε. Στο ξερομπάϊρο με παγωνιά έχει άλλες παραμέτρους.
Έφτασε ο άλλος τα παπιά να τα τουφεκάει με 2άρια και ψάχνει 70βολο καλό(εμπορικά ρίχνει) γιατί έχασε 2 σήμερα. Για τις φάσες συμφωνώ ότι θέλει χοντρό αλλά για τα πράσινα,μη φτάσουμε να τα ρίχνουμε μονόβολο! Ας ζήσει και κάποιο.Στο λαγό σε 3αρι κατέβηκα, πόσο πιο κάτω?Είναι ευαίσθητο πλάσμα ο λαγός-θέλει απαλότητα.
Τα πρώτα όργανα γυμναστικής που έβγαλε το lidl. Πολύ σκληρά αλλά τρυπάει μεταλλικό κάδο σκουπιδιών του δήμου από τα 10 μ. με ατσ.μπίλια.Δυνατό το εργαλείο........
Τα λάστιχα από καθετήρα η αιμοστατικο είναι?
Τετια λεγε να σου υην πεσει η δημοτικη αστυνομια για τις τρυπες αχαχαχαχαχαΤα πρώτα όργανα γυμναστικής που έβγαλε το lidl. Πολύ σκληρά αλλά τρυπάει μεταλλικό κάδο σκουπιδιών του δήμου από τα 10 μ. με ατσ.μπίλια.
Τους αποσύρανε τους μεταλλικούς.Έχει 2 ξεχασμένους στο πεδίο βολής.Τετια λεγε να σου υην πεσει η δημοτικη αστυνομια για τις τρυπες αχαχαχαχαχα
Φαντάσου η δική μου που έχει 16αρια λάστιχα από ψαροντούφεκο τι φτιάχνει.Τα πρώτα όργανα γυμναστικής που έβγαλε το lidl. Πολύ σκληρά αλλά τρυπάει μεταλλικό κάδο σκουπιδιών του δήμου από τα 10 μ. με ατσ.μπίλια.
Φιλε ποσα κιλα σηκωνεις στον πανγκο αχαχαχαχαχαχαχα ?Φαντάσου η δική μου που έχει 16αρια λάστιχα από ψαροντούφεκο τι φτιάχνει.
Τι έκανες εκεί ρεεεε... Θέλει μπράτσα......Φαντάσου η δική μου που έχει 16αρια λάστιχα από ψαροντούφεκο τι φτιάχνει.
Στις 5 βολές σχολασες με ολόκληρο ένσημοέκανες εκεί ρεεεε... Θέλει μπράτσα......
Έχει κάνα γάιδαρο η γειτονιά που θέλεις να τεντώσεις?Φαντάσου η δική μου που έχει 16αρια λάστιχα από ψαροντούφεκο τι φτιάχνει.
Είναι αναρχικό στοιχείο κ κατεβαίνει σε πορείες..Έχει κάνα γάιδαρο η γειτονιά που θέλεις να τεντώσεις?
Εσυ μόνο ιδιογομωση εκεί που είσαι, μην μπλέκεσαι με εμπορικαΣε χήνες που τα δοκίμασα δεν τραβάνε με βοριά τα μπλε σε no1 τα είχα πάρει, μόνο το κρατσ άκουγα στα φτερά τους..
Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που είπες, όσο μπορώ προσπαθώ να μπω σε αυτόν τον δρόμο..Εσυ μόνο ιδιογομωση εκεί που είσαι, μην μπλέκεσαι με εμπορικα
Υδρόβια κ Έβρος απκλειστικα κ μόνο σκληρή ιδιογομωση φίλε, τα ξερετε δεν θα σας μάθω εγώΈχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που είπες, όσο μπορώ προσπαθώ να μπω σε αυτόν τον δρόμο..
Ναι, ανάλογα τον καιρόΥδρόβια κ Έβρος απκλειστοκα κ μόνο σκληρή ιδιογομωση φίλε, τα ξερετε δεν θα σας μάθω εγώ