gvp9000
Banned
Κοίτα τις δοκιμές καλά τα πήγανΓια το rc4 συμφωνώ και εγώ αλλά το b&p mb long range δεν σου έδωσε ικανοποιητική συγκέντρωση στα 35-40 μέτρα??? Το έριξες με άλλο όπλο εκτός της benelli?
Κοίτα τις δοκιμές καλά τα πήγανΓια το rc4 συμφωνώ και εγώ αλλά το b&p mb long range δεν σου έδωσε ικανοποιητική συγκέντρωση στα 35-40 μέτρα??? Το έριξες με άλλο όπλο εκτός της benelli?
Σωστός ... Έχω αρνητικό κόλλημα μόνο με τα Rem !!!!Κι ομως φιλε @gvp9000 εχεις κολληματα με τα οπλα, βασικα με τα remington εχεις επειδη ετυχε να σου βγαλει ζημια...αν δεν ειχες κολλημα δεν θα σχολιαζες σε διαφορα θεματα με την πρωτη ευκαιρια τα Rem...
Μην πιστεύεις ότι διαβάζεις. Βρες οπλουργό που εμπιστεύεσαι και ρώτα. Μαθαίνεις πολλά πράγματα που δεν λέγονται δημόσια.Διαβαζα καποιους με 11-87 και 1100 στο Αμερικα που δεν ειχαν αλλαξει ουτε το oring στα 150000 φυσιγγια...η 1100 g3 στην ουσια ειναι μια βελτιωμενη 11-87.
Η διάτρηση δεν έχει καμμία σημασία για εμένα.Ωραιες οι τουφεκιες της Μ2 αλλα το χαρτι δεν σου δινει διατρηση για να μπορεσεις να συγκρινεις αποδοση και καταβολες θηραματων...και ευτυχως καποια πραγματα ειναι γεγονος και οχι μυθος!!!
Σε ευχαριστώ Στέλιο. Στη φασσα θέλω να το δοκιμάσω για κάποιες μέρες που στάζουν όλα (90-100% υγρασια)που το b&p mb long range δεν πολυτραβαει. Επίσης μήπως έχεις δοκιμάσει το gorilla 36 ή 38semi??Το ρίχνω από μέσα Σεπτέμβρη (πρωινά) μέχρι τέλη Νοεμβρίου χωρίς πολύ κρύο αλλά με νοτιαδες κ είναι πολύ αποδοτικό σε Πέρδικα.
Σε μπεκάτσα με κρύο τελευταία τουφεκια πολύ καλό.
Ανάκρουση με τα δικά μου όπλα έχει αυξημένη. Στην έναρξη ειναι ενοχλητικό αλλά σκοτωνει.
Τώρα μερικοί θα απορούν με τα γραμμάρια αλλά είμαι των βαρειων γομώσεων κ ειδικά σε καλά θηραματα.
Το 38αρι σκοτώνει καλά κ με ανοικτά τσοκαρισματα.
Αρα συμφωνουμε οτι εχεις κολλημα, εγω οσους ξερω παντως με 11-87 και 1100 ειναι κομπλε!!Σωστός ... Έχω αρνητικό κόλλημα μόνο με τα Rem !!!!
Και δεν έβγαλε μόνο το δικό μου.
Έβγαλαν ΟΛΑ τα Rem 1100 1187 που έχω δει.
Και έχω δει αρκετά.
Κάτι δείχνει αυτό.
Για τα συγκεκριμένα μοντέλα πάντα μιλάω.
Μην πιστεύεις ότι διαβάζεις. Βρες οπλουργό που εμπιστεύεσαι και ρώτα. Μαθαίνεις πολλά πράγματα που δεν λέγονται δημόσια.
Η διάτρηση δεν έχει καμμία σημασία για εμένα.
Κατεβάζεις ένα δυο νούμερα σκάγια και τελείωσες.
Απλά πράγματα.
Τα θκα μας για κει ινι μην κοιταιζ του θκος μην κρινς εξιδιουν τα αλοτριΑΓιατι να φουλαρει ρε Γιαννη? Το φουλ ειναι για αλλα μετρα 45-50 πχ και οχι 36
To γκοριλα σεμι είναι γαμάτο αν τα σκάγια είναι τα αναγραφομεναΣε ευχαριστώ Στέλιο. Στη φασσα θέλω να το δοκιμάσω για κάποιες μέρες που στάζουν όλα (90-100% υγρασια)που το b&p mb long range δεν πολυτραβαει. Επίσης μήπως έχεις δοκιμάσει το gorilla 36 ή 38semi??
Σπαζν ρε ούλα τα ρεμ αιντι ικτος του θκος απ' έχ ανάδρουμου ηρμηΑρα συμφωνουμε οτι εχεις κολλημα, εγω οσους ξερω παντως με 11-87 και 1100 ειναι κομπλε!!
Το οτι εβγαλε ζημια το οπλο σου μετα απο 15 η 20 χρονια δεν μου λεει κατι...ολα μπορουν να βγαλουν ζημιες αν δεν τα προσεχεις.
Η δικη μου εχει ριξει σιγουρα 20000 φυσιγγια μη σου πω 30000 και μονο εκεινο το λαμακι εχω αλλαξει ολα αυτα τα χρονια
Το να κατεβασεις δυο νουμερα σκαγια δεν λεει τιποτα, γιατι πολυ απλα θα χασεις πολυ σε κατανομη και συγκεντρωση, οταν ο ενας θελει νο6 στα χψ μετρα και εσυ θες νο4 ειναι τεραστια διαφορα!
Αι ντοντ θινκ σοου...Σπαζν ρε ούλα τα ρεμ αιντι ικτος του θκος απ' έχ ανάδρουμου ηρμη
Φίλε να μην σου τύχει ευχομαιΑι ντοντ θινκ σοου...
Εγώ μια χαρά τη βλέπω την μ2Ότι και να λέμε η κανη της Benelli δεν θα φτάσει ποτέ τοις Remington από όσα έχω δει από δικά μου όπλα οι κανες της Benelli εξερούνται οι παλιές είναι οι χειρότερες από όλα τα όπλα
Το 36 biturbo είναι καλύτερο από το 38 αρι.Σε ευχαριστώ Στέλιο. Στη φασσα θέλω να το δοκιμάσω για κάποιες μέρες που στάζουν όλα (90-100% υγρασια)που το b&p mb long range δεν πολυτραβαει. Επίσης μήπως έχεις δοκιμάσει το gorilla 36 ή 38semi??
...τώρα θα νομίζεις οτι τσίμπησα! αλλα δεν...ps
Ελπίζω να κατάλαβαν μερικοί ότι δεν έχω κολλήματα με τα όπλα.
@Alex76Η διάτρηση δεν έχει καμμία σημασία για εμένα.
Κατεβάζεις ένα δυο νούμερα σκάγια και τελείωσες.
Απλά πράγματα.
Ειναι αυτο που λεει, καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα...αυτο εχει γινει με τις Remington, καποια ατομα κυνηγανε με 1100 30 και 40 χρονια αλλα ειναι μαλλον η εξαιρεση στον κανονα...Φίλε να μην σου τύχει ευχομαι
Εγώ μια χαρά τη βλέπω την μ2
Οκ μπορεις να τουφεκας τις φασσες με νο3 στα 50 μετρα κι εγω με νο6, θα δουμε ποιος θα εχει περισσοτερες καταβολες.@Alex76
Και για να μην νομίζεις ότι λέω πράγματα στην τύχη ή από αίσθηση πες μου εσύ.
Η πέρδικα και οτιδήποτε άλλο πιο μεγάλο από αυτή χρειάζεται περίπου 130 σκάγια στον κύκλο για 4 πλήγματα.
Σε απόσταση 36.5μ και με τσοκ 3* πήρα τον παρακάτω πίνακα με νούμερα ιταλικά.
Ερώτηση πρώτη. Χρειάζομαι full ;;; ... Όχι.
Επίσης γιατί να ρίξω RC4 #6 και MB long range #6 αν δεν σκοτώνουν και να μην βάλω ένα τριάρι XLR που βάζει 20 σκάγια λιγότερα, αλλά τα ηθικά απαιτούμενα και θα την στείλει την πέρδικα για βρούβες, ακόμα και ένα να την πάρει όχι τα 4 με τα οποία έχει υπολογιστεί ο αριθμός 130 ;;;
Η διάτρηση είναι για να λέμε φίλε και για να "μαλώνουμε".
Αν σου υπολογίσω με τι ταχύτητα το τριάρι ιταλικό τρυπάει το ίδιο με το εξάρι θα πάθεις πλάκα.
3 νούμερα παρακάτω ...
Ή στην τελική βάζω ένα percorso και full και ησυχάζω ... ή δεν χτυπάω τίποτα
Αυτός είναι ο τελικός πίνακας δοκιμών μου.
View attachment 42921