...ναι!!! αυτο είναι κατι που δεν γίνεται ...αλλά γίνεται!!!απόλυτη ισορροπια ναι.... αλλά για XXfull συγκέντρωση!!!!!
...ναι!!! αυτο είναι κατι που δεν γίνεται ...αλλά γίνεται!!!απόλυτη ισορροπια ναι.... αλλά για XXfull συγκέντρωση!!!!!
τι σι λέει ου Γιαννς; μιπανε αυτουνοι ριε παςακαμ!!!!T' αστό'ησα πασιάκουμ' ...
ps
Δεν με πιάνεις στο Καρδιτσιώτικο ... παράτα το μην αρχίσω τα original και πάθει βραχυκύκλωμα η ίδια η google αχαχαχα
Μωρόςρε, ριε ωρέ, ουρέ, βρε, μπρε,
από που πηγάζουν;
εννοω γλωσσολογικά
Μου θύμησες τα χρονια των μεγαλων περασματων στα τρυγονια τουφεκαγαμε το 1ο και επεφτε το 4ο αλλα αν ειχαμε το φυσεκι σου θα γελαγε κοσμος και τοτε ειμαστε στην σειρα μαζινο γινόταν πολεμος ορδές τα τρυγονια και τα συκοφαγια αξεχαστα χρονια.Βασιλη μου κατ'αρχην ευχαριστω για τον κοπο σου φιλε !!!
Τωρα αυτο που εχω να πω με βεβαιοτητα ειναι οτι.....Το διπλοκυαθιο εαν στηθει σωστα και με υπομονη...
ο χαρος βγηκε παγανια...!!!!!
Δεν θα ξεχασω ποτέ.....Την πρωτη φορα που το εστησα και το εριξα...ηταν σε δυο φασσες στο ιδιο υψος
με διαφορα αποστασης τα δυο μετρα περιπου μια απο την αλλη.
Σημαδευω την πρωτη....αποσταση γεματα 40 μετρα....ριχνω...και βλεπω και τις δυο να πεφτουν μαλιοκουβαρα!!!
Χαζεψα.... Το λεω και ρωταω τον Μαστρο Μιχαλη που μου εδωσε το σεταπ...Μαστορα πως εγινε και
επεσαν και οι δυο ???
Και αντι να μου ΄΄κοκορευεται'' για το σεταπ του....μου λεει...Απλα ηταν μεσα στο δραστικο βελινεκες
της τουφεκιας και μεσα στον φονικο κυκλο και οι δυο!!!!
Φοβερος ιδιογομωτης....και απιστευτα καλος ανθρωπος !!!!
ακριβώς!Μωρός
Τη ρεμιγκτον και Μ.........ες, πάρα πολύ καλή ντουφέκια με πολλά μέτρα ακόμα στα υδρόβια πρέπει να είναι φωτιά του αγιαντωνη.Καλά την έκοψα εγώ την δεύτερη ...
@Prowler®
Μάριε κοίτα βαθμολογίες ...
#6+7 διπλοκυάθιο στα 35μ ...
View attachment 44039
Δεν υπάρχει κακό όπλο, μόνο κακά φυσίγγια για ένα όπλο.Τη ρεμιγκτον και Μ.........ες, πάρα πολύ καλή ντουφέκια με πολλά μέτρα ακόμα στα υδρόβια πρέπει να είναι φωτιά του αγιαντωνη.
μάλλον για τα φουσεκια της ρεμ λέει ο φίλοςΔεν υπάρχει κακό όπλο, μόνο κακά φυσίγγια για ένα όπλο.
Το όπλο πρέπει απλά να σου έρχεται, να είναι αξιόπιστο και μη προβληματικό.
Επίσης να σου αρέσει.
Κατά 99% τότε σε καλύπτει αν το θες για γενικό κυνήγι.
ΠΑΝΤΑ χρειάζεται να ελέγχουμε την διάτρηση (βλητική του τέλους) είτε έχουμε καλά σκληρά σκάγια είτε μαλακάΚαι για να μην γράφει ο φίλος μου ο Μάριος @Prowler® , καλό θα ήταν να ξέρουμε και την v10 αλλά με καλής ποιότητας σκάγια δεν χρειάζεται ...
Είμαστε 99,9% σίγουροι ότι η τουφεκιά μέχρι τα 40-45μ απλά
Εγώ τουλάχιστον είμαι σίγουρος
Το εσωσες λιγο με το απο κατω...Επίσης όσοι θεωρούν ότι το χαρτί δεν λέει όλη την αλήθεια ας το ξανασκεφτούν βλέποντας αυτή την τουφεκιά και την αρχική ταχύτητα
Τωρα αρχιζεις κ το κλειδωνεις περισσοτερο το θεμα....ΠΑΝΤΑ χρειάζεται να ελέγχουμε την διάτρηση (βλητική του τέλους) είτε έχουμε καλά σκληρά σκάγια είτε μαλακά
κάνουμε την ανάγκη φιλότιμο κι αφού δεν μπορούμε να μετρήσουμε V10 ελέγχουμε διατρήσεις
τέχνασμα (κν κόλπο ή tip): βρίσκουμε το βύσμα και βλέπουμε το αποτύπωμα των σκαγίων στο βύσμα, κυκλικό ή πολυγωνικό Ο,Ε,Ο;;;;;;......
Όλο πνεύμα αντιλογίας είσαι…., ειπαμε το χαρτί τα λέει ολλα τι θες παραπανοΤο εσωσες λιγο με το απο κατω...
Αν ολα τα καλα φυσιγγια στον πινακα τα ριχναμε στο κυνηγι θα βλεπαμε οτι καποια δεν πανε κ τοσο καλα όσο υποσχονταν... Ο λογος ειναι μαλλον τα σκαγια κ η ποιοτητα τους που πρεπει να βρεις την χρυση τομη για να δουλεψουν σωστα σε διαφορες φυσιολογικες αποστασεις...
Εγω τουλαχιστον που σχεδον ΟΛΑ τα φυσιγγια που δοκιμαζω τα ριχνω και στο κυνηγι αυτο εχω καταλαβει... Στα χαρτια κ στον ταχογραφο εχω φτιαξει πολλα ¨ωραια¨ φυσιγγια, στο κυνηγι δεν με ενθουσιασαν ολα.... Ασε που εγω οταν βλεπω κ πολυ ομοιομορφες κατανομες κουμπωνομαι περισσοτερο γιατι η ιστορια μου εχει δειξει οτι στο κυνηγι με εχουν πουλησει σε καθε πιθανη αποσταση και οχι μονο σε αυτη της δοκιμης στον πινακα.... Προσωπικη γνωμη παντα χωρις προσβαση σε βλητικο σταθμο.... Αν ειχα τετοια προσβαση θα μπορουσα να πω με μεγαλυτερη βεβαιοτητα τι φταιει...
Αυτα τα αναφερω γενικα κ δεν σχετιζονται με το φυσιγγι που εφτιαξε ο Νικος και την πατεντα του μαστρο Μιχάλη...
Καλα θα κατσω ησυχος...Όλο πνεύμα αντιλογίας είσαι…., ειπαμε το χαρτί τα λέει ολλα τι θες παραπανο
μάλλον για τα φουσεκια της ρεμ λέει ο φίλος
ΠΑΝΤΑ χρειάζεται να ελέγχουμε την διάτρηση (βλητική του τέλους) είτε έχουμε καλά σκληρά σκάγια είτε μαλακά
κάνουμε την ανάγκη φιλότιμο κι αφού δεν μπορούμε να μετρήσουμε V10 ελέγχουμε διατρήσεις
τέχνασμα (κν κόλπο ή tip): βρίσκουμε το βύσμα και βλέπουμε το αποτύπωμα των σκαγίων στο βύσμα, κυκλικό ή πολυγωνικό Ο,Ε,Ο;;;;;;......
Δεν είδα ποτέ κανέναν Ηλία να δείχνει κατανομή που να μετράς σκάγια με τα δάχτυλα των 2 χεριών και να λέει ότι γαζώνει στον κυνηγότοπο.Όλο πνεύμα αντιλογίας είσαι…., ειπαμε το χαρτί τα λέει ολλα τι θες παραπανο
Υγεία να έχουμε και κυνήγια και ΠΑΟ με σφεντόνα αν δεν σκοτώνουν τα όπλα μου…Δεν είδα ποτέ κανέναν Ηλία να δείχνει κατανομή που να μετράς σκάγια με τα δάχτυλα των 2 χεριών και να λέει ότι γαζώνει στον κυνηγότοπο.
Επίσης όποιος μετρά μόνο τρύπες πάλι δεν είναι σωστός.
Χρειάζονται 4-5 πληροφορίες και είσαι σχεδόν σίγουρος.
Δεν στις λέω όμως
Άρη ένα σημαντικό πρόβλημα είναι το πήγαινε έλα. Τι να κάνουμε εάν αποφασίσεις να δοκιμάσεις, τότε να δοκιμάσεις ΣΩΣΤΑ!Τωρα αρχιζεις κ το κλειδωνεις περισσοτερο το θεμα....
Το θεμα ειναι τι γινεται όταν εχεις τη μουρλια να δημιουργεις πολλα φυσιγγια... Παει ο ποδαροδρομος συννεφο, ειδικα αν δοκιμαζεις και σε μακρινες αποστασεις...