γιατι τα φτιαχνεις αυτα? τι θα κυνηγησεις????
... Κάποιος του έταξε πως θα τονε πάει για ... Rock pigeons ... και το πήρε τοις μετρητοίς ...γιατι τα φτιαχνεις αυτα? τι θα κυνηγησεις????
Οι πρωτες δοκιμες σημερα με το smoke lm το οποιο μετρηθηκε σε παχυμερο και εβγαλε συσφιξη 18. 51 για invector plus και οπλο sx2
Όλες σου οι τουφεκιές έχουν αρκετά μέτρα ακόμη. Η πρώτη που είναι και ιδιογόμωση απ'ότι καταλαβαίνω σε τι κλείσιμο την έκανες;; Για την τελευταία δεν σε ρωτάω γτ δεν γεμίζω πολλά 36άρια
Καλησπερα μανο.... Ηταν τα πρωτα φυσιγγια που δοκιμασα και ηταν και αρελιαστα στο δραπανο μιας και η βαση ηρθε σημερα..... Περασμενα στην lee2 με μηκος 58 mmΌλες σου οι τουφεκιές έχουν αρκετά μέτρα ακόμη. Η πρώτη που είναι και ιδιογόμωση απ'ότι καταλαβαίνω σε τι κλείσιμο την έκανες;; Για την τελευταία δεν σε ρωτάω γτ δεν γεμίζω πολλά 36άρια
Ισως την διαφορα να την κανει ο συγκεντρωτηρας... Θα κανω και στα 35 αλλα ηθελα πιο σφιχτο τσοκακι και δεν το ειχα μαζι μου.....Μεταξύ των δύο aquila η δεύτερη μου φαίνεται ακόμα πιο συγκεντρωτική. Γενικά μου αρέσουν αλλά θα τις ήθελα στα 35 μέτρα, γτ στα 25 πραγματικά ότι πετύχεις το έχεις λιανίσει..
Ισως την διαφορα να την κανει ο συγκεντρωτηρας... Θα κανω και στα 35 αλλα ηθελα πιο σφιχτο τσοκακι και δεν το ειχα μαζι μου.....
Στην μια δοκιμη ειναι με zm21 και στην αλλη quallandi 22Τι ίσως;;; Εννοείται ότι ο συγκεντρωτήρας είναι η βασική διαφορά
Ωραια κατανομη! Ν 6 που εβαλες για φασσα θα ηταν super! Δωσε 3-4 να τα ριξω στις φασσες..
Κωστα καλησπερα.Στην μια δοκιμη ειναι με zm21 και στην αλλη quallandi 22
Καλημερα Βικτωρα!