gvp9000
Banned
Ξεκινάς να προσέχεις και ποιότητες κατανομής.Θεωρεις καλυτερη την τουφεκια της Μ2?
Στα 40+ μετρα θα εχεις μια τρυπακλα στο κεντρο που θα περναει γμαρ...
Κάτι είναι και αυτό
Ξεκινάς να προσέχεις και ποιότητες κατανομής.Θεωρεις καλυτερη την τουφεκια της Μ2?
Στα 40+ μετρα θα εχεις μια τρυπακλα στο κεντρο που θα περναει γμαρ...
Μην παίρνεις όρκο!Στα 40+ μετρα θα εχεις μια τρυπακλα στο κεντρο που θα περναει γμαρ...
Πολύ σωστό.Μην παίρνεις όρκο!
Η εικόνα που φαίνεται,σε ότι αφορά την κατανομή,θα αλλάξει μετά από ένα μέτρο.
Όπως ήταν διαφορετική ένα μέτρο πριν...
Τώρα,αν θα κλείσει κάποιο από τα κενα,θα μεγαλώσει η θα εμφανιστεί σε άλλο σημείο της ροζετας,..... άγνωστο!
Μπορούμε να δούμε ότι έχει αποτυπωθεί,στην απόσταση που έχει αποτυπωθεί,από ΤΟ φυσιγγι που έχει βληθεί!
Ποιο gemini έχεις; Εσω-εξω,ported;Αν για κάθε πόστ που γράφουμε, βάζαμε και μια διαφορετική δοκιμή θα είχαμε λύσει πολλά θέματα από καιρό.
Remington Nitro Turkey.
View attachment 61173
Σε τροι ο κ@&&&& και εσένα να φας κανένα διάγραμμα!!!!Από τη στιγμή που εκραγεί το καψουλι κι ανάψει την πυρίτιδα,αρχίζουν τα....βάσανα των σκαγιων...
Η μεγάλη αρχική,θα επιφέρει περισσότερες κι εντονότερες παραμορφώσεις στο σώμα τον σκαγιων,η μετάβαση μέσα από κοντό κι απότομο κώνο,θα επιδεινώσουν την κατάσταση,το στενό κι απότομο εσωτερικό του τσοκ θα βάλει ακόμη ένα συν...
Ο κώνος,στην ουσία,δεν προσθέτει!
Αν είναι σωστός,αφαιρεί μέρος του προβλήματος!
Όπως και η εσωτερική διαμόρφωση του τσοκαρισματος ,όπως και η ομαλή καύση της πυρίτιδας.
Συν χρήση αντιτριβικου,σκληρότητα σκαγιων,ποιότητα κυαθιου....ποιότητα κάνης(τολμώ να πω)....
Ααα,δεν υπάρχει πρόβλημα!Σε τροι ο κ@&&&& και εσένα να φας κανένα διάγραμμα!!!!
Μαζί με το Βασίλη και τα άλλα παιδιά, αξίζεις κι εσύ πολλά συγχαρητήρια,για τη βοήθεια που έχεις προσφέρει σε όλους μας,στο κομμάτι των δοκιμών και της ιδιογομωσης...Διαβαζω , διαβαζω , διαβαζω.....γραφουμε γραφουμε και ξανα γραφουμε....ακρη δεν πιστευω οτι θα
βρουμε....
Ο Βασιλης gvp900 εχει ανεβασει πολυ ψηλα τον πηχη...τοσο που ορισμενοι πινακες ''αγνωστες λεξεις'' για μενα !!!
Δεν εχω γνωσεις ουτε απο οπλα....ουτε απο κωνους....ουτε απο κανες....
Σας διαβαζω και σας θαυμαζω για τις γνωσεις που εχετε...
Ωστοσο αυτο που ξερω...και το εννοω....Οποια καννη και μου πεσει στα χερια....ας ειναι και η χειροτερη
θα της βγαλω τουφεκια που θα κενταει....
Πως λοιπον να πιστεψω σε καννες - αυλους - κωνους κτλ κτλ....????
Χωρις βεβαια να υποτιμω τις γνωσεις σας ....Προς Θεου....μονο ''κανιβαλος'' οτι δεν ειμαι .
Απλα τις απαντησεις που θελω....τις παιρνω μεσα απο τις δοκιμες μου...
Και για του λογου του αληθες.....Δουλεια δεν ειχε ο ''διαολος''....παλι δοκιμες εκανα....
Ηθελα να δω τι ''λεει'' η ΜΒ32 στα 28 γραμμαρια....
Την ξεκινησα απο ''χαμηλα'' και στην πορεια της εδωσα γκαζια...
Σημερα ταχυτητες ηθελα να δω...και συγκεντρωσεις....Τις κατανομες που εδωσαν τις αφηνω για τις
επομενες δοκιμες...
Παμε στα ''αργά''....και εχουμε συνεχεια...παλικαρια μου !!!
View attachment 61198
View attachment 61199
View attachment 61200
View attachment 61202
Βασιλη μου κανε τα ''μαγικα σου'' με τους πινακες.....και πες μου εαν εχω μετρησει σωστα την διατρηση
φιλε !!
https://store.geminichokes.com/en/c...157-color_coded_band-without_color_coded_bandΠοιο gemini έχεις; Εσω-εξω,ported;
Μαζί με το Βασίλη και τα άλλα παιδιά, αξίζεις κι εσύ πολλά συγχαρητήρια,για τη βοήθεια που έχεις προσφέρει σε όλους μας,στο κομμάτι των δοκιμών και της ιδιογομωσης...
Όλοι οι έμπειροι ιδιογομωτές αυτό λένε.Ωστοσο αυτο που ξερω...και το εννοω....Οποια καννη και μου πεσει στα χερια....ας ειναι και η χειροτερη
θα της βγαλω τουφεκια που θα κενταει....
V1,5, 380 => 4,07mmΒασιλη μου κανε τα ''μαγικα σου'' με τους πινακες.....και πες μου εαν εχω μετρησει σωστα την διατρηση
φιλε !!
Γιατί θα έπιανε σε συγκέντρωση την 1187 στο full και θα την ξεπερνούσε ...Γιατι δεν βαζεις και στην Μ2 το φουλ μαμα?
Γιατι δεν βαζεις και στην Μ2 το φουλ μαμα?Όλοι οι έμπειροι ιδιογομωτές αυτό λένε.
Την ιδιογόμωση πάντα την αφήνω εκτός συζήτησης γιατί μπορείς να φτιάξεις παπάδες.
Μερικές φορές δεν το αναφέρω αλλά εννοείται πάντα.
V1,5, 380 => 4,07mm
V1,5, 370 => 3.93mm
για επινικελωμένα
V1,5, 380 => 3,42mm
V1,5, 370 => 3.34mm
για απλά
Μηνύματα τέλος για σήμερα ... έπιασα το όριο
Για όσους χρησιμοποιούν το NSI PM40 40gr σε #6
2 "ίδια" ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ τσοκ και 2 διαφορετικά όπλα.
View attachment 61210
View attachment 61211
Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί πιστεύουν ορισμένοι ότι η διάτρηση έχει σχέση με την κάνη.
Καμία απολύτως δεν έχει.
Η διάτρηση έχει σχέση με την ποιότητα (σφαιρικότητα) των σκαγιών, τη σκληρότητά τους και την ταχύτητα. Τίποτε άλλο.
Για να μην ''πεσει κλαμα''....Γιατι δεν βαζεις και στην Μ2 το φουλ μαμα?
ΔιαφωνώΜη λες ανοησίες... Τα 36,5 μέτρα είναι τα όρια της βλητικής του λειοκαννου!
Συμφωνεις, γιατι δεν καταλαβες οτι λεει για πλακα Σταυρο.Διαφωνώ