Μα αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς! Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι εάν ένας εδώ μέσα είχε το μεγαλύτερο συμφέρον να σας πείσει για τη σκοπευτική ικανότητα, αυτός είμαι εγώ!!! Αλλά δεν το κάνω... Κάθομαι και αναλωνομαι σε αδιέξοδες διαφωνίες.
Υ.γ. θα προσπαθήσω να κάνω κι εγώ μία δοκιμή του Pigeon Extreme στα 50 μέτρα. Δεν μπορεί με ένα όπλο της σειράς και ντεμί τσοκ να παίρνω 40-45% με τσιχλοφυσιγγα εμπορίου και αυτό το φυσίγγι σε Ρεμί να σκορποσκαγιαζει....
Καλημέρα Λεωνίδα!
Όπως έγραψε και ο φίλος Νίκος Π (
@ΝίκοςΠ ) όλα τούτα ανάγονται στην σφαίρα των συζητήσεων του θέματος «Βλητικές Δοκιμές», και νομίζω ότι και αυτά έχουν κάτι να προσφέρουν...
Οι φίλοι δε που «πρωτοστατούν» όπως ο Βασίλης(
@gvp9000 ) και ο Μάριος(
@Prowler® ) αν μη τι άλλο κάτι πρόσφεραν , προσφέρουν και θα προσφέρουν στο φόρουμ…
Προσωπικά σχολίασα , για να υπενθυμίσω στον εαυτό μου
πρώτα και μετά στους λοιπούς φίλους την βασική αρχή της σκοπευτικής ικανότητας , που «ακούσια» μπορεί να παραγκωνιστεί , αλλά υφίσταται όπως γράφεις…
Χαίρομαι τα πόστ σου γιατί παρότι είσαι «δάσκαλος» σκοποβολής (επιτιμητικά το γραφώ!) , είσαι «εγκρατής» ως κυνηγός, παρόλη την σκοπευτική σου δεινότητα …
Τέλος, νομίζω αν έστω δεν μπορούμε να βελτιωθούμε σκοπευτικά, για διαφόρους λόγους, είναι καλό να γνωρίζει ο καθένας μέχρι που «βαστάνε τα χέρια του», διότι κανένα φυσίγγιο και καμιά κάννη δεν θα βοηθήσει, μάλλον ζημιά θα κάνει και σ’ εμάς και στο θήραμα, και η ηθική αντιμετώπιση του θηράματος, νομίζω πάλι, ότι πρέπει να είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχουμε κατά νου όταν βγαίνουμε για κυνήγι …
Εγώ προσωπικά, έχω την τύχη να είμαι «εγκρατής» από την φύση μου, και ίσως και «υπέρ του δέοντος» προσεκτικός και υπομονετικός…
…πάμε πάλι
… γιατί εδώ είναι «Βλητικές Δοκιμές»!