Δες την τελευταία που ανέβασα. Έχει υποστεί επεξεργασία για πρεσβυωπες!Εγώ πάλι φοράω τα γυαλιά δεν φαίνονται καλά όλο τελίτσες τελίτσες βλέπω
Για άρχισε να τα σημαδεύεις με μαρκαδόρο δάσκαλε
Α τώρα μάλιστα βλέπουμε καλάΈκατσα και "έφτιαξα" αυτή που μου φαινόταν πιο καλή με το μάτι, του Gamebore με το Gemini Mod. Οι άλλες δεν δείχνουν τόσο καλές. Θα μας πει κι ο αρμόδιος σε λίγο αναλυτικά.
Μπερέτα ιζ μπετερΑ τώρα μάλιστα βλέπουμε καλά
Μπερετα ε
Είπαμε, κατσαρόλα είναι αλλά μία σουπίτσα τη φτιάχνει!Έλα! Σταματααααα!
Αν έχεις τα χαρτιά μάρκαρέ τα και θα τα ξαναφτιάξω για να μην υπάρχουν υπόνοιες.Προς @gvp9000 . Στις ανεβάζω χωρίς επεξεργασία όπως είναι από το κινητό για να μην υπάρχουν υπόνοιες. Απόσταση 38 μέτρα από εκεί που στεκόμουν. Θερμοκρασία 18° και υγρασία 73%. Πλάτος χαρτονιού 100,5 εκατοστά. Το ύψος είναι στο περίπου όπως το έκοβα. Άμα δεν θες να βγάλεις τα μάτια σου και χρειάζεται να μαρκάρω τα σκάγια, πες μου.
Όπλο Beretta A300. Οι συσφίξεις των τσοκ είναι 5,1/10 για το Mod και 9,4/10 για το Full.
Δεν έχω μαρκαδόρο. Θα τα μαρκάρω στον υπολογιστή όπως έκανα το mod του Gamebore που βγήκε 75%Αν έχεις τα χαρτιά μάρκαρέ τα και θα τα ξαναφτιάξω για να μην υπάρχουν υπόνοιες.
Τα ποσοστά χοντρικά βγαίνουν 69% στο mod και 64% στο full για το Gamebore.
οκ βγάλε ποσοστά εσύ δεν θα τα χαλάσουμε για 5%Δεν έχω μαρκαδόρο. Θα τα μαρκάρω στον υπολογιστή όπως έκανα το mod του Gamebore που βγήκε 75%
Σε να περιμένεις εκλογικό αποτέλεσμαΑρε αργειτει
Όχι τίποτα άλλο έχει και σασμο και μπάσκετΈλα τα exit polls
Που τους ξεθάβετε τώρα τους ανθρώπους
Οι ιδέες δε θάβονται...Που τους ξεθάβετε τώρα τους ανθρώπους
Δε βλέπεις σασμο!!Οι ιδέες δε θάβονται...