Δοση ξερουμεΑυτό ειναι ωραιο φυσίγγι το έχω ρίξει χρόνια πίσω με AO.
AO νέα cx2000 1.85 X34 17άρι βύσμα 6* 57.70Δοση ξερουμε
Μα είναι σχεδιασμένος για αυτά τα κοψίματα!Να το κανω.....αλλα ''λενε''...οτι οταν προκοψεις τα πεταλα στον piston χανεις το πλεονεκτημα
της διπλης ατρακτου....
Το κατα ποσον εχουν δικιο δεν ξερω....δεν το εχω δοκιμασει....
Ειναι μια καλη ευκαιρια να δω τι διαφορές θα εχει !!!
Αυτο που δεν καταλαβα....γιατι 5 φυσιγγια ???
Μα είναι σχεδιασμένος για αυτά τα κοψίματα!
Ότι κόψιμο κάνεις στους υπόλοιπους,κάνεις και σ'αυτον.
4 τριγωνικά πεταλα με ενίσχυση εσωτερική-4 τραπεζοειδή.
Τα τραπεζοειδή ανοίγουν πιο εύκολα,τα τριγωνικά θέλουν περισσότερη αντίσταση.
Αν δεν κοπούν,άλλοτε θα ανοίγουν,άλλοτε όχι.
Αντίο σταθερότητα.
Όχι δεν είχα κόψει κάποιο.Δοση ξερουμε
Φωρτωσε τη κιααααλο μπας κ παρει το κορμί της....Ψαχνοντας και δοκιμαζοντας να σταθεροποιησω το 615 - στην ιδιες ταχυτητες και δοσολογιες
εσκεμμενα λαθος η τροποποιηση αυτης της δοκιμης και λογικη η χαμηλη ταχυτητα....
Ωστοσο πιστευω οτι στις αυριανες δοκιμες θα το ''εχω''...σταθεροποιησει !!!
View attachment 65907
View attachment 65908
Και μια δοκιμη με την PSB1 την παλια...στα 36 γραμμαρια..
View attachment 65909
View attachment 65911
Αυτα για σημερα παιδες !!!
Φωρτωσε τη κιααααλο μπας κ παρει το κορμί της....
Τα φυλλαράκια ή το μακαρονι;Αυτη ειναι για δικανο Κωστη μου.....''Απαλη'' τουφεκια....για φιλο !!!
Λες να μην ξερω να την φορτωσω με την σεσουλα ???
ΥΓ. Επεσαν στα χερια μου 2-3 κιλα ΣΟΚΟΛ....ποια ειναι....ο Θεος και ο Κουζουλος θα ξερει...
Οταν ερθει η ωρα...θα ανεβασω φωτο !!!
Τα φυλλαράκια ή το μακαρονι;
Λογικά είναι η Πολωνική που είχε κι ο Νίκος (χομπίστας).Εγώ έχω την άλλη, Τη Ρωσικη..Φυλλαρακια Παρη....
Το εχω ξανα πει υπαρχει και βουλγαρικη σοκολ !!! Μεχρι και τωρα φτιαχνεταιΛογικά είναι η Πολωνική που είχε κι ο Νίκος (χομπίστας).Εγώ έχω την άλλη, Τη Ρωσικη..
Δεν το γνώριζα Δημήτρη.Ωραια...Το εχω ξανα πει υπαρχει και βουλγαρικη σοκολ !!! Μεχρι και τωρα φτιαχνεται
Αν μοιαζει με τα φυλλιδια της B&P χρυσού χρωματος, εισαι σε καλο δρόμο....Φυλλαρακια Παρη....
Και Σοκόλ και Σουνάρ έχει η Βουλγαρία. Τις εισάγει άραγε κανείς;Το εχω ξανα πει υπαρχει και βουλγαρικη σοκολ !!! Μεχρι και τωρα φτιαχνεται
Γατάκια Κύπριοι! Οι δικοί μας κατασκευαστές βάζουν ανάμικτα νούμερα σε όλα τα φυσίγγια και δεν τα χρεώνουν επιπλέον!Αυτό ειναι ωραιο φυσίγγι το έχω ρίξει χρόνια πίσω με AO.
Δηξε φοτο της εχω δουλεψη ολεςςςΑυτη ειναι για δικανο Κωστη μου.....''Απαλη'' τουφεκια....για φιλο !!!
Λες να μην ξερω να την φορτωσω με την σεσουλα ???
ΥΓ. Επεσαν στα χερια μου 2-3 κιλα ΣΟΚΟΛ....ποια ειναι....ο Θεος και ο Κουζουλος θα ξερει...
Οταν ερθει η ωρα...θα ανεβασω φωτο !!!
το εργοστασιο που τις παραγει τωρα εχει 3 για κυν.χρηση τις μαρς, μαγεια και σοκολ η μαρς ειναι δυβασικη αυτην θα προσπαθησω να βρω και αν ειναι καλη !!!!!!Και Σοκόλ και Σουνάρ έχει η Βουλγαρία. Τις εισάγει άραγε κανείς;