Και σε εμας εδω ολα τα μερη που επιτρέπονται ποτε δεν μας είπαν τιποτα .Εγώ κυνηγάω μόνιμα σε ποτάμι έχω ελεγχθεί από θηροφύλακες παρά πολλές φορές δεν είναι χαρακτηρισμένη περιοχή νατουρα και ποτέ δεν έχει γίνει αναφορά για ατααλινα!!
Και σε εμας εδω ολα τα μερη που επιτρέπονται ποτε δεν μας είπαν τιποτα .Εγώ κυνηγάω μόνιμα σε ποτάμι έχω ελεγχθεί από θηροφύλακες παρά πολλές φορές δεν είναι χαρακτηρισμένη περιοχή νατουρα και ποτέ δεν έχει γίνει αναφορά για ατααλινα!!
Με το μείον 22 που είχε κάνει Καρδίτσατα παπιά τα εκτελούσαν στα δέκα μέτρα....(παγωμένα)μετά εκτελέστηκαν κ οι ίδιοι....απαγόρευσηφίλος συγχωρεμενος από κακή συννενόηση...την πάτησε,έπεσε κάρφωμα ,του μαχαίρωσαν τα λάστιχα κ τον μπουζουριασε η θηροφυλακηη ρεμινγκτον 1100 βγήκε σε δημοπρασία
Νίκο κανένας δεν θα σου πει με σιγουριά ...Γιαννη την γνωμη σου θελω φιλε!!! Εσυ κυνηγας παπι.... Εγω οχι .Με την συγκεκριμενη πυριτιδα ( ΜΒ36 ) και
με την αποδοση που εχει....σε ταχυτητα και συγκεντρωση...Στους ποσους βαθμους μειον...πιστευεις
οτι θα κιοτεψει ???
Και βεβαια....οποιος αλλος φιλος η συναδελφος....ξερει και θελει....μπορει να πει την γνωμη του !!!
Πρώτα θα κιοτεψω εγώ κ μετά αυτόΓιαννη την γνωμη σου θελω φιλε!!! Εσυ κυνηγας παπι.... Εγω οχι .Με την συγκεκριμενη πυριτιδα ( ΜΒ36 ) και
με την αποδοση που εχει....σε ταχυτητα και συγκεντρωση...Στους ποσους βαθμους μειον...πιστευεις
οτι θα κιοτεψει ???
View attachment 52801
View attachment 52802
View attachment 52803
Και βεβαια....οποιος αλλος φιλος η συναδελφος....ξερει και θελει....μπορει να πει την γνωμη του !!!
Λύσε μου μια απορίαστους μείον 22 εδώ τα παπιά ήταν παγωμένα στην κυριολεξία εξού κ η απαγόρευσηεκεί πως στο λύκο δε χαμπαριαζουν τίποτα κ εδώ γίναν κότεςΌταν κάποια στιγμή δούμε το κοντέρ να γράφει κάτω από -20 τότε μπορούμε να συζητήσουμε για τέτοιες καιρικές συνθήκες δυστυχώς μόνο η βόρεια Ελλάδα βλέπει τέτοια νούμερα!
Με ν.4 ναι με 3 η 2 καλύτεραΝίκο κανένας δεν θα σου πει με σιγουριά ...
Χρειάζεται ταχομέτρηση στους μείον όσο το χρησιμοποιήσεις.
Φυσίγγι στο ψυγείο ...
Στους μείον 15 πάντως, ακόμα και να βγάλει την ίδια ταχύτητα (που δεν θα την βγάλει με τίποτα) είναι οριακό το #4 στα 45m !!!!
Νίκο κανένας δεν θα σου πει με σιγουριά ...
Χρειάζεται ταχομέτρηση στους μείον όσο το χρησιμοποιήσεις.
Φυσίγγι στο ψυγείο ...
Στους μείον 15 πάντως, ακόμα και να βγάλει την ίδια ταχύτητα (που δεν θα την βγάλει με τίποτα) είναι οριακό το #4 στα 45m !!!!
Αν ειναι πουλια απο μπασιμο κουρασμενα νυστικα απο ταξιδι ναι παγώνουν αν ειναι ντοπια και ταισμενα δεν χαμπαριαζουν τιποταΛύσε μου μια απορίαστους μείον 22 εδώ τα παπιά ήταν παγωμένα στην κυριολεξία εξού κ η απαγόρευσηεκεί πως στο λύκο δε χαμπαριαζουν τίποτα κ εδώ γίναν κότες
https://www.newsbreak.gr/ellada/190961/thermokrasia-eiche-simera-parnasso/Όταν κάποια στιγμή δούμε το κοντέρ να γράφει κάτω από -20 τότε μπορούμε να συζητήσουμε για τέτοιες καιρικές συνθήκες δυστυχώς μόνο η βόρεια Ελλάδα βλέπει τέτοια νούμερα!
εδώ δεν έχουμε στάσιμα νερά φίλε μου ο στρυμωνας εχει ροη,το παπί γιατί πιστευεις πως τρώει ζωρι από την παγωνιά δεν είναι μπεκάτσα που η τροφή της είναι κάτω από το χώμα??Λύσε μου μια απορίαστους μείον 22 εδώ τα παπιά ήταν παγωμένα στην κυριολεξία εξού κ η απαγόρευσηεκεί πως στο λύκο δε χαμπαριαζουν τίποτα κ εδώ γίναν κότες
Κώστα είπα κάτι πριν και σωστά με διόρθωσες.Χωρίς ίχνος αντιπαράθεσης οπως λες τι σε κανει να πιστεύεις πως θα δουλέψει ενα σετ υπ χωρις να το εχεις δοκιμασει στις συνθήκες που το προτεινεις.
Πολύ καλό αν είχε πραγματικά 168 σκάγια το φυσίγγι.
Εδώ πάντως τράβηξαν ζόρικ εδώ έχουμε ποτάμια που δεν παγώνουν εκείνη τη μέρα κ να επιτρεπόταν το κυνήγι κανείς δεν θα έβγαινε ,φίλος μου είπε ότι τα παπιά είχαν μαζευτεί σωρό....δεν ήταν κυνήγι αλλά εκτέλεσηεδώ δεν έχουμε στάσιμα νερά φίλε μου ο στρυμωνας εχει ροη,το παπί γιατί πιστευεις πως τρώει ζωρι από την παγωνιά δεν είναι μπεκάτσα που η τροφή της είναι κάτω από το χώμα??