Καλά να περνάς παλικάρι και καλή έναρξη....Καλα σε καταλαβα.....Η ειρωνια ομως δεν ειναι μαγκια....Απλα δεν εχεις τι να πεις....και δεν μου κανει
εντυπωση !!!
Μαγκια και παλικαριά ειναι να απαντας σε αυτα που ρωτανε!!!
Καλά να περνάς παλικάρι και καλή έναρξη....Καλα σε καταλαβα.....Η ειρωνια ομως δεν ειναι μαγκια....Απλα δεν εχεις τι να πεις....και δεν μου κανει
εντυπωση !!!
Μαγκια και παλικαριά ειναι να απαντας σε αυτα που ρωτανε!!!
Προσπαθώ να καταλάβω αν πληρώ τις προϋποθέσεις για μια ομαλή και άκρως εποικοδομητική συζήτηση πάνω στην βλητική απλά.Τον έριξες τον όλμο
Αν ρίχναμε στα θηράματα στα 25 μέτρα ένα φυσίγγι Σπόρτινγκ 8,5 νούμερο θα ήταν αρκετό χωρίς καμία δοκιμή από σιταρηθρα μέχρι λαγό με τεσσάρι τσοκ......Κ μιλάμε για Έλληναθα πρέπει να του ανοίξουμε τα μάτιαμε μια πρόσκληση στο φόρουμ
απο 28 γρ. και πανω ριχνει τα παντα απροβληματιστα,στο ξαναειπα εχεις απολυτο δικιο να εχεις ασχημη γνωμη για το οπλο αφου επεσες σε ελλατωματικο,ισως κι εγω στην θεση σου το ιδιο θα ενοιωθα,καλα περνας κι εσυΑκριβώς...από 36 γρ και πάνω όλα καλά...από 36 γρ και κάτω πρόβλημα λόγω μεγάλου σιδηροδρόμου....συμφωνώ ...και δεν είχα διάθεση να κοροϊδέψω κανένα....ούτε στα μηνύματα μου είπα κάτι. ...ίσως το ύφος της γραφής...άλλοι με είπαν άσχετο κλπ....καλά να περνάτε όλοι ....
Εγώ που θέλω να βρω τρόπο να ρίχνω τα τσόφλια του αυγού στα σκυλιά και να τα κάνω σκόνη , γράφω σε άλλο θρεντ?Προσπαθώ να καταλάβω αν πληρώ τις προϋποθέσεις για μια ομαλή και άκρως εποικοδομητική συζήτηση πάνω στην βλητική απλά.
Η σκόνη από τσόφλι αυγού αγαπάει S4 και CX2000 να ξέρεις...Εγώ που θέλω να βρω τρόπο να ρίχνω τα τσόφλια του αυγού στα σκυλιά και να τα κάνω σκόνη , γράφω σε άλλο θρεντ?
Προτιμώ 616, πιο στενόμακρη φλόγα.Η σκόνη από τσόφλι αυγού αγαπάει S4 και CX2000 να ξέρεις...
Στέφανε αυτά τα συζητάμε στα τουρκικά όπλα φίλε. Να θέλω να ρωτήσω για αποτελεσματική μέθοδο για απώθηση κουνουπιώνε στο καρτέρι, τσουπ στα τουρκικά όπλα θα τα μάθουμε όλα.Εγώ που θέλω να βρω τρόπο να ρίχνω τα τσόφλια του αυγού στα σκυλιά και να τα κάνω σκόνη , γράφω σε άλλο θρεντ?
Έχω ρίξει 5 φορές τα Μέγαρα σε αυγά και επιμένεις να είσαι εριστικός.Αποχωρω!Προτιμώ 616, πιο στενόμακρη φλόγα.
Σαλάμ αλέκουμΈχω ρίξει 5 φορές τα Μέγαρα σε αυγά και επιμένεις να είσαι εριστικός.Αποχωρω!
Θείο βρήκες ευκαιρία να το παίξεις πιτσιρικάς και συκοφάντης?
Δεν τις πληρείς το έχουμε ξαναπείΠροσπαθώ να καταλάβω αν πληρώ τις προϋποθέσεις για μια ομαλή και άκρως εποικοδομητική συζήτηση πάνω στην βλητική απλά.
Κι επειδή πρόκειται για Έλληνα τι μ αυτό ;Κ μιλάμε για Έλληναθα πρέπει να του ανοίξουμε τα μάτιαμε μια πρόσκληση στο φόρουμ
Πιασατε τα αλλαντικά τωρα;;;Σαλάμ αλέκουμ
Ένα πράμα, σα να βγάζεις τα κουτάβια βόλτα.Δεν τις πληρείς το έχουμε ξαναπεί
Μην μπαίνεις εδώ και μπλέκεσαι στα πόδια του κόσμου
Για τη λιγούρα.Πιασατε τα αλλαντικά τωρα;;;
Ψεύδη ασύστολα.Τα Μέγαρα δεν έχουν ούτε πούπουλο παπαγάλου.Έχω ρίξει 5 φορές τα Μέγαρα σε αυγά και επιμένεις να είσαι εριστικός.Αποχωρω!
Γι'αυτο πανε αυτοι σκοπευτηριο για να μαθουν...Δηλαδη οι σκοπευτες που ριχνουν με διευρυμενους αυλους 24 και 28 γραμ ειναι κοροιδα?ειναι τοσο ασχετοι?τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα!εγω παντως με 30-32 γρ. κυνηγαω τσιχλα τρυγονι και με 34-36γρ τις φασσες με την Α400.
Ειναι ο οδοντιατρος ή μηπως η οδοντιατρος???Εγώ που την Κυριακή πάω κυνήγι και κάθε Δευτέρα οδοντίατρο είμαι μαζοχας;
οι πρωτες ντουφεκιες που εριξα οταν πηρα την Α400,3 ντουφεκιες στα 15 και 3 στα 20 μετρα με φουλ τσοκΠαλικαρια , ποσοι απο ολους τους φιλους και συναδελφους εχετε δοκιμασει τα οπλα σας για
να διαπιστωσετε κατα ποσον κεντροτουφεκανε ??
Δοκιμες για εναν καλο φιλο για να διαπιστωσουμε εαν το οπλο κεντροτουφεκαει...
Στα 15 και 20 μετρα με φουλ τσοκ!!!
View attachment 51321
Αυτα ειναι 15 μετρα....και η αποτυπωση στον στοχο με 3εις τουφεκιες..
View attachment 51322
Και στα 20 μετρα....και μυαλα στα καγκελα....Το οπλο εφευγε αρκετα απο το κεντρο !!!
View attachment 51323
View attachment 51324
View attachment 51325
Δεν εχει νοημα να ψαχνετε φυσιγγια και συγκεντρωσεις εαν δεν εχετε δοκιμασει τα οπλα σας !!!!