gvp9000
Banned
Δεν μπορείς να βγάλεις κανένα συμπέρασμα για τις επιτυχίες αν δεν λάβεις υπόψη την σκοπευτική ικανότητα.Μηπως τα μπερδευουμε λιγο τα πραγματα φιλε με τον μετριο και καλο σκοπευτη και με τις αποκλισεις
απο τον στοχο...???
Εγω θελω να μου πεις,,,,Ο ιδιος σκοπευτης...χωρις αποκλισεις κτλ κτλ....στα 50 μετρα ποτε θα εχει περισσοτερες
επιτυχιες...με 68 σκαγια στον κυκλο η με 115...Εδω μιλαμε για 47 σκαγια διαφορα στον κυκλο...
Αν τουφεκάει κέντρο (χωρίς αποκλίσεις = δηλαδή το κέντρο της τουφεκιάς όταν φτάνει στον λαγό βρίσκεται στο κέντρο του λαγού) τότε τα 115 προφανώς.
Αλλά ποιός το κάνει αυτό ?
Και οι 2 περιπτώσεις υποθέτουν 7 σκάγια για να θεωρήσεις τον λαγό σκοτωμένο.Επισεις εξηγησε μου αυτο..
85 σκάγια στον κύκλο στα 36μ (50% συγκέντρωση)
Ποσοστό για άμεση καταβολή (7 σκάγια) = 18% ... και αν είμαστε κέντρο 86%..
153 σκάγια στον κύκλο στα 36μ (90% συγκέντρωση)
Ποσοστό για άμεση καταβολή (7 σκάγια) = 2% ... και αν είμαστε κέντρο 100%
Γιατι δεν το καταλαβαινω....Μηπως το διατυπωνεις λαθος ??
Στην πρώτη περίπτωση έχεις ένα 36gr #3 με 173 σκάγια με 50% συγκέντρωση στα 36m.
Αν το κέντρο της τουφεκιάς αποκλίνει 40cm από τον λαγό τότε παίρνεις 18 λαγούς στους 100.
Αν το κέντρο της τουφεκιάς βρίσκεται στο κέντρο του λαγού τότε παίρνεις 86 λαγούς στους 100.
Στην δεύτερη περίπτωση έχεις ένα 36gr #3 με 173 σκάγια με 90% συγκέντρωση στα 36m.
Αν το κέντρο της τουφεκιάς αποκλίνει 40cm από τον λαγό τότε παίρνεις 2 λαγούς στους 100.
Αν το κέντρο της τουφεκιάς βρίσκεται στο κέντρο του λαγού τότε παίρνεις 100 λαγούς στους 100.
Το "παίρνεις" είναι θεωρητικό και σημαίνει 7 σκάγια στον λαγό.
Είναι αυτό που έλεγα ότι όσα περισσότερα σκάγια έχεις στον κύκλο, τόσο λιγότερα έχεις έξω από αυτόν και το αντίστροφο.