ειναι κι αυτο μια αποψηΑν καποιος θελει να περιορισει την καταναλωτικη του μανια και δημιουργησει αναστολες στις επιθυμιες του ενας τροπος ειναι να κανει κωνο οπως τελικα τοποθετουμε το θεμα.
Ένας άλλος τρόπος είναι να αγοράσει αυτό που θέλει,αυτό που γουστάρει,για τους λόγους που τον ικανοποιούν,να το φτιάξει όπως κι όσο θέλει και να το κρατήσει...Αν καποιος θελει να περιορισει την καταναλωτικη του μανια και δημιουργησει αναστολες στις επιθυμιες του ενας τροπος ειναι να κανει κωνο οπως τελικα τοποθετουμε το θεμα.
Σε 32 γρ Ν9 δεν έχω κανει δοκιμές, πάντως στα 50 μέτρα ν5 που έχω δοκιμάσει με φουλ και διάφορα τσοκ aftermarket, με πήγαινε από τα +- 110 σκάγια στα 160 θα πήγαινα τρέχοντας για κώνο.32γρ Ν 9
μην μπερδευσαι,ειπαμε το φυσιγγι ειναι το σωστο καυσιμο στο οπλο,οπως η βενζινα στο αμαξι.οι ιδιογομωτες που εχουν εμποιρια ,ψαχνονται,και ξερουν ,βγαζουν καλυτερα φυσιγγια απο το εμποριο,και πιο σταθερα,γιατι τα προσεχουν και τα φτιαχνουν ενα ενα.η μηχανες σε μια ωρα βγαζουν χιλιαδες.παρε 5 φυσιγγια ιδις μαρκας,ζυγισε την πυριτιδα,κι αν βρης ιδια ποσοτητα,ελα να με βρης.
Για δώσε περισσότερα στοιχεία.Μην πειράζετε τους κώνους.Γυαλιστε το τσοκ καλύτερα.Αποδιδει το ίδιο 0,0005%.
Ο φίλος σου που κατεβάζει πουλιά από τον Θεό με μια καλή κανη θα τα κατέβαζε ακόμη πιο ψηλά..........Εχω φιλο που δεν ξερει τι ειναι κωνος,τι αυλος που νομιζει οτι οι μακρυτερες καννες ριχνουν πιο μακρια που ριχνει μονο εμπορικα και κατεβαζει πουλια απο το θεο.Πιστευω ολοι εχουμε ενα τετοιο γνωστο ισως και περισοτερους.Ή το 'χεις ή δεν το 'χεις.Ολα μας φταινε πλην απο τη σκοπευτικη μας ικανοτητα.
Φιλε μου ο Ψυλλακης ξερω οτι στα benelli κανει κωνο μεχρι 6.30 εσενα ειχε περιθωριο στα 7.50 η το ζητησες εσυ; Οπως επισης ο Κουρκουλος κανει μεχρι 5.00 .Αυτα οπως απο τους ιδιους τα γνωριζω και απο το περιβαλλον μου που εχουν κανει κωνο σε crio.Εχω μια απορια προς αυτο.σε μπενελλι crio evo
Δημήτρη κάποια φορά είχα πεί ότι αν βάζαμε μια δοκιμή συγκέντρωσης για κάθε ποστ μας θα είχαμε λύσει τα μυστήρια των κανών.δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ΚΑΙ άλλοι τρόποι να φτάσεις σε υψηλά επίπεδα τη βλητική απόδοση της τουφέκιας!
... αλλά μη μηδενίζουμε τη προσφορά του "ατσαλιού"...
Αν μπορείς ρίξε με τον κύλινδρο, το mod και το full ... 6 φυσίγγια ιδιογόμωσης.Οταν θα εχω την plus στα χερια μου θα κανω συγκριτικο με την Μ2 με mod στα 36.5μ μια σκαγιοσκορπιστρα με την πιο εξελιγμενη κανη παραγωγης σημερα
50 σκάγια παραπάνω σταθερά δηλαδή σε κάθε νούμερο ?οτι και να εβαζες το ιδιο θα εβλεπες
Κάτσε να ρίξει τέτοια κάνη και κανένα ατσάλι HP ιδιογόμωσης.Αν καποιος θελει να περιορισει την καταναλωτικη του μανια και δημιουργησει αναστολες στις επιθυμιες του ενας τροπος ειναι να κανει κωνο οπως τελικα τοποθετουμε το θεμα.
#5 στα 36gr = 254 σκάγιαΣε 32 γρ Ν9 δεν έχω κανει δοκιμές, πάντως στα 50 μέτρα ν5 που έχω δοκιμάσει με φουλ και διάφορα τσοκ aftermarket, με πήγαινε από τα +- 110 σκάγια στα 160 θα πήγαινα τρέχοντας για κώνο.
Δεν έχει τύχει να βρω μέχρι στιγμής κάποιο όπλο πειραγμένο για να το δω.
Αυτοπεποίθηση στον ιδιοκτήτη ...Μια απορια εχω...Δλδ ο κωνος τι περισσοτερο θα δωση απο αυτο σε μια Μπενελι ??
Παίρνεις ένα ατσαλομαλλο ψιλό, βάζεις λάδι και τρίβεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.Το επόμενο πρωί όπως θα είσαι ζαμπόν θα βλέπεις οράματα στον πίνακα.Δεν θα θες να παραδεχτείς ότι τόσο τρίψιμο στο Βιλαμπαχο πήγε στραφι και θα αποδόσεις ένα 0,0005+ στην ντουφεκια.Καθε 5 ντουφεκιες λύνουμε το όπλο στο καρτέρι και απαναλαμβανουμε το γυάλισμα γιατί το ποσοστό από την κάπνα μειώνεται.Αν θες να ανέβεις στο 0,05 βάλε ένα μαγνητακι ψυγείου στη βάση με ψητοπωλείο της περιοχής καθώς και χάντρα ταλασι!Για δώσε περισσότερα στοιχεία.
Εσύ Νίκο φτιάχνειςότι υποτίθεται ότι φτιάχνει ένας κώνος,η κάνη ρεμινγκτον κ εεεεεενα τσοκ κιξΔεν χρειαζεται να ερθω να σε βρω φιλε μου !!
Δεν εγινα τυχαια ιδιογομωτης...απο κατι τετοια φυσιγγια εμποριου εγινα..
Εσυ προσπαθεις να βελτιωσεις την αποδοση του οπλου σου φτιαχνοντας κωνο....
Εγω δεν χρειαζομαι κωνο....φτιαχνω φυσιγγιο και ''καθαρισα''....
Και ολα αυτα ....χωρις ιχνος αντιπαραθεσης....
Ειναι στο τι θελει και ζηταει ο καθε ενας μας !!!
Δεν μπορουσα να ανεβασω μηνυματα...''κουφαλιτσες'' σας αγαπω...και ας μου φαγατε τα μηνυματα !!!
Διαβαζω αλλα δεν μπορω να ανεβασω μηνυμα...
Μια απορια εχω...Δλδ ο κωνος τι περισσοτερο θα δωση απο αυτο σε μια Μπενελι ??
View attachment 75574
View attachment 75575
View attachment 75576
Με 3*αστρα μαμα τσοκ ειναι η τουφεκια...
Το παιδι κυνηγαει με browning GTI 32" τσοκ teague 3-2.Τι αλλο να ψαξει απο αποδοση?Ο φίλος σου που κατεβάζει πουλιά από τον Θεό με μια καλή κανη θα τα κατέβαζε ακόμη πιο ψηλά..........
Μην μπερδεύεις τις έννοιες.......
Άλλο η σκοπευτική δυνοτητα του καθενός και άλλο η απόδοση κάθε όπλου.......
Για να καταλάβεις τι λέω δίνοντας δύο διαφορετικά όπλα στον ίδιο άνθρωπο,κάποιο μπορεί να είναι καλύτερο......
Ο χρωμιωμενος κώνος γυαλιζεται και με τι τρόπο;Αντίθετα από ότι γράφει ο Αλεξ, εγώ προτείνω να λειανετε πολύ καλά ( ει δυνατόν κατά μήκος, όχι περιστροφικα) τον οποιοδήποτε κώνο. Τρία τέσσερα φυσίγγια στον πίνακα πριν και μετά και το συζητάμε.
Να συζητούσαμε για το gp που έχει 7 πόντους κώνο μαμά.. ok.Το παιδι κυνηγαει με browning GTI 32" τσοκ teague 3-2.Τι αλλο να ψαξει απο αποδοση?
Πολύ ψιλή αλοιφή,0000 ατσαλομαλλο,λίγες στροφές και υπομονή!Ο χρωμιωμενος κώνος γυαλιζεται και με τι τρόπο;
Υπάρχει χρωμιωμένος κώνος?Ο χρωμιωμενος κώνος γυαλιζεται και με τι τρόπο;
Εσύ νομίζω ότι το έθεσες διαφορετικά ........Το παιδι κυνηγαει με browning GTI 32" τσοκ teague 3-2.Τι αλλο να ψαξει απο αποδοση?