οι σκεψεις μας αποψε στο θειο Νικο και στην ιδιαιτερη πατριδα του τη Σαμο που δοκιμαζεται απο τους σεισμους..να τελειωσει συντομα και ομαλα το φαινομενο
Αυτό !!! ειδικά κάτω από τους μηδέν και στα 50.View attachment 54693 και 38 γρ νο1 στα 50 με φουλ
Τελικα την βρηκαμε τη λυση για τα παπια με την ssb του 14 View attachment 54689View attachment 5469036 γρ νο 4 στα 50 μετρα με φουλ τσοκ το ξυλο ειναι 35χ65 περιπου
View attachment 54693 και 38 γρ νο1 στα 50 με φουλ
Ο Μήτσος είναι ξυλουργός σίγουρα .... τα έχει αλλάξει την πέτσα τα ντουλάπιαΕκανες που εκανες τον κοπο....Χαθηκε ο κοσμος να βαλεις ενα ρημαδι στοχο ΣΩΣΤΟ...να βλεπουμε
και να χαιρεται το ματι μας ???
Ολο μισες δουλειες κανεις βρε Μητσαρα μου !!!!
γινεται ...,με επεξεργασια στον υπολογιστη...να φανει η τουφεκια...ελα Βασιλη...σου βρηκα δουλειαΕκανες που εκανες τον κοπο....Χαθηκε ο κοσμος να βαλεις ενα ρημαδι στοχο ΣΩΣΤΟ...να βλεπουμε
Οοοο ρε Νικο εγω για τριγωνια πηγα βρηκα αυτα και δοκιμασα γιατι τριγονια γιοκ !!!Εκανες που εκανες τον κοπο....Χαθηκε ο κοσμος να βαλεις ενα ρημαδι στοχο ΣΩΣΤΟ...να βλεπουμε
Αφου ντουλαπια και τετοια πετανε στα δαση τι να κανω !!!Ο Μήτσος είναι ξυλουργός σίγουρα .... τα έχει αλλάξει την πέτσα τα ντουλάπια
Στα 45 ;;;Σήμερα το απόγευμα ή για δοκιμές εμπορικών δραμιών θα πάω ή για ψάρεμα ...
Ωχχχ τι θα δω αν πάω για το πρώτο ...
Στα 45 λέτε ? καλά δεν είναι ?
55-60...Σήμερα το απόγευμα ή για δοκιμές εμπορικών δραμιών θα πάω ή για ψάρεμα ...
Ωχχχ τι θα δω αν πάω για το πρώτο ...
Στα 45 λέτε ? καλά δεν είναι ?
χιλιόμετρα εννοούσα ...Στα 45 ;;;
Πηγενε παιδι μου να βγαλετε κανενα ψαρακι να πιειτε κανενα τσιπουρακι!!χιλιόμετρα εννοούσα ...
Λέγε ... 60 ? Θα χρειαστεί να ρίχνω σε νταμάρι ρε συ προς αποφυγή ατυχημάτων
Δεν μας λες και το σετ απ....;;