Το κλείστροΘα έκανε τρύπες διαμπερές στο 1,80 λες;
Το κλείστροΘα έκανε τρύπες διαμπερές στο 1,80 λες;
Για αυτό μόνο μπενελλι.Το κλείστρο
Στα δοκιμαστικά με αγνώστου προέλευσης πυρίτιδα απαγορεύονται οι δοκιμές με "κλείστρα"Το κλείστρο
Μύρο έχω φύλλο που κάποια στιγμή παλιά του ήρθε αναλαμπή να γίνει ιδιογομοτης, είχε μια μοσμπερ χραπα χρουπα όταν έκανε δοκιμές το όπλο το έδενε στην ελιά και το πυροδοτούσε με σπαρτσινο από μακριά. Κανόνισε, δεν σου λέω τίποτα άλλο.Στα δοκιμαστικά με αγνώστου προέλευσης πυρίτιδα απαγορεύονται οι δοκιμές με "κλείστρα"
Μόνο με σταθερό καθρέφτη!
Το πολύ να ψάχνεις την πάπια στα χόρτα!
Θυμάσαι;;
Άκου, και με το δίκανο δεν είσαι σίγουρος. Παλιά που είμαστε πιτσιρικάδες μαζί με τον κουμπάρο μου φτιάξαμε φυσίγγια ( χωρίς να έχουμε ιδέα ) βάλαμε δόση όσο θέλαμε τέρμα μέχρι επάνω με την τότε σιπε ) να πάμε κρυφά κυνήγι. Κάνουμε δοκιμή, τα φυσίγγια δεν μπεναν στη θαλαμι, εμείς όμως τα βάλαμε με το ζόρι, και μου μένει στα χέρια μόνο το κοντάκι, και εγώ δεν άκουγα ( φτηνα τη γλίτωσα ) για κάνα 5 αρη μέρες, ο πατέρας μου με χιρωτονισε Διάκο. Ακόμα το θυμάμαι λες και έγινε εχθές, δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ μου. Αυτός ο γέρος μου τι έχει τραβήξει.Στα δοκιμαστικά με αγνώστου προέλευσης πυρίτιδα απαγορεύονται οι δοκιμές με "κλείστρα"
Μόνο με σταθερό καθρέφτη!
Το πολύ να ψάχνεις την πάπια στα χόρτα!
Θυμάσαι;;
Μηπως λες, για το Γιώργη τον Αβήτη ρε;;;;Μύρο έχω φύλλο που κάποια στιγμή παλιά του ήρθε αναλαμπή να γίνει ιδιογομοτης, είχε μια μοσμπερ χραπα χρουπα όταν έκανε δοκιμές το όπλο το έδενε στην ελιά και το πυροδοτούσε με σπαρτσινο από μακριά. Κανόνισε, δεν σου λέω τίποτα άλλο.
Υπάρχει χωριό στην Κέρκυρα που στην μία ελιά δένουν τον κόκκορα και στην άλλη την καραμπίνα.Μηπως λες, για το Γιώργη τον Αβήτη ρε;;;;
Αυτος εβαζε τη Sipe 2,70 κ εδενε τα οπλα στα δεντρα....
Λάθος αυτό το κάνουν στο γήπεδο από το ένα δοκάρι τον κόκκορα και από το άλλο βαράμε για να δούμε διάτρηση στα 100 μετραΥπάρχει χωριό στην Κέρκυρα που στην μία ελιά δένουν τον κόκκορα και στην άλλη την καραμπίνα.
Το πακετο τα μακαρόνια, τα δενουν στην τσίμα του δέντρου επάνω;;;Υπάρχει χωριό στην Κέρκυρα που στην μία ελιά δένουν τον κόκκορα και στην άλλη την καραμπίνα.
Έχω ακούσει ιστορία με παλούκωμα Γάλλου (γαλοπούλας) στο γήπεδο.Λάθος αυτό το κάνουν στο γήπεδο από το ένα δοκάρι τον κόκκορα και από το άλλο βαράμε για να δούμε διάτρηση στα 100 μετρα
Ναι, αχώριστοι τότε, εγώ, ο κουμπάρος μου, και ο Γιώργος, ιστορίες για άγριους. Επειδή ξέρω απο πρώτο χέρι τι έφτιαχνε, τώρα που ξέρω απο ιδιογομοση δεν τα ρίχνω αυτά που έφτιαχνε ούτε δεμένος.( Δεν είχα ρίξει και πότε, ευτυχώς θυμόμουν το δίκανο ) Εν το μεταξύ όλα τα όπλα 3.5 άρια για να αντέχουν, τυχαίο δεν νομίζω. Και αφού του αυγαταγε, πήρε ένα πλάγιο ζαμπαλα 10 cal. Που όταν έριχνε ήταν λες και έριχνε όλμος 4 και 2. Άσε που δεν κρατιόταν, είχα ρίξει μια φορά.Μηπως λες, για το Γιώργη τον Αβήτη ρε;;;;
Αυτος εβαζε τη Sipe 2,70 κ εδενε τα οπλα στα δεντρα....
Αυτές είναι δοκιμές,Υπάρχει χωριό στην Κέρκυρα που στην μία ελιά δένουν τον κόκκορα και στην άλλη την καραμπίνα.
Ναι, αχώριστοι τότε, εγώ, ο κουμπάρος μου, και ο Γιώργος, ιστορίες για άγριους. Επειδή ξέρω απο πρώτο χέρι τι έφτιαχνε, τώρα που ξέρω απο ιδιογομοση δεν τα ρίχνω αυτά που έφτιαχνε ούτε δεμένος.( Δεν είχα ρίξει και πότε, ευτυχώς θυμόμουν το δίκανο ) Εν το μεταξύ όλα τα όπλα 3.5 άρια για να αντέχουν, τυχαίο δεν νομίζω. Και αφού του αυγαταγε, πήρε ένα πλάγιο ζαμπαλα 10 cal. Που όταν έριχνε ήταν λες και έριχνε όλμος 4 και 2. Άσε που δεν κρατιόταν, είχα ρίξει μια φορά.
Γιατί δεν του λες να γράφει εδώ να σπάσουμε την μονοτονία του 160*32Ναι, αχώριστοι τότε, εγώ, ο κουμπάρος μου, και ο Γιώργος, ιστορίες για άγριους. Επειδή ξέρω απο πρώτο χέρι τι έφτιαχνε, τώρα που ξέρω απο ιδιογομοση δεν τα ρίχνω αυτά που έφτιαχνε ούτε δεμένος.( Δεν είχα ρίξει και πότε, ευτυχώς θυμόμουν το δίκανο ) Εν το μεταξύ όλα τα όπλα 3.5 άρια για να αντέχουν, τυχαίο δεν νομίζω. Και αφού του αυγαταγε, πήρε ένα πλάγιο ζαμπαλα 10 cal. Που όταν έριχνε ήταν λες και έριχνε όλμος 4 και 2. Άσε που δεν κρατιόταν, είχα ρίξει μια φορά.
Πρέπει και εσύ να είσαι μπουρλοτιέρης.Γιατί δεν του λες να γράφει εδώ να σπάσουμε την μονοτονία του 160*32
Εμεις οι δυο πρεπει να συναντηθούμε.....χε χε χε....Γιατί δεν του λες να γράφει εδώ να σπάσουμε την μονοτονία του 160*32
Αν με βγάλει ο δρόμος μιας και φέτος λέμε με την παρέα να κάνουμε τουρ θα χαρώ πολύ .Εμεις οι δυο πρεπει να συναντηθούμε.....χε χε χε....
Φοβασαι για οξείδωση?Υγ. Αν κάποιος ξέρει κανένα καλό κόλπο για να ξεκολλήσω το στοκ ας το πει. Αυτά που διαβάζω για βραστό νερό και πετρέλαιο το βρίσκω καλό αλλά αχρωμίωτη κάννη με βραστό νερό και ατμούς λίγο με κάνει και διατάζω.
Ανοικτές είναι για 3αρι, ειδικά για Remington. Εάν είναι η Sportsman με 66 εκατοστά κάννη, φοράει το 4αρι.Δύο τουφεκιές με την 11-87 στα 30μ . Η μία με σκοπευτικό NSI #8 1/2 και 28 gr και η άλλη NSI speed #5 και 34gr. Το τσοκ πρέπει να είναι το 3* . Είναι κολλημένο και δεν το ξεκόλλησα ακόμα για να δω ποιο είναι. Θεωρώ ότι είναι το 3* επειδή το όπλο πουλιόταν με ένα τσοκ και στην περίπτωση αυτή το ένα τσοκ συνήθως είναι το 3*. Αλλά, με τις κατανομές αυτές, θα το ξεκολλήσω μόνο για το γαμώτο και ίσως για να βάλω κάποιο φρένου. Για 30μ μια χαρά το βρίσκω.
Υγ. Αν κάποιος ξέρει κανένα καλό κόλπο για να ξεκολλήσω το στοκ ας το πει. Αυτά που διαβάζω για βραστό νερό και πετρέλαιο το βρίσκω καλά αλλά αχρωμίωτη κάννη με βραστό νερό και ατμούς λίγο με κάνει και διατάζω.
Μέτρα το στόμιο του τσοκ με παχύμετρο.Θεωρώ ότι είναι το 3* επειδή το όπλο πουλιόταν με ένα τσοκ και στην περίπτωση αυτή το ένα τσοκ συνήθως είναι το 3*. Αλλά, με τις κατανομές αυτές, θα το ξεκολλήσω μόνο για το γαμώτο και ίσως για να βάλω κάποιο φρένου. Για 30μ μια χαρά το βρίσκω.