Βλητικές δοκιμές

Ο Γιάννης μπορεί να φτιάξει παπάδες. Οι απαντήσεις στις φωτο
View attachment 93648
View attachment 93649
Βέβαια μπήκε και ο μηχανισμός στο κοντάκι το καινούριο οπότε πάνω κάτω στο ίδιο βάρος καταλήξαμε
Έχω κάνει στο stonecoat ρυθμιζομενο και είναι πολύ καλό.. συν 100γρ πάμε..
Το πελμα που έχεις δεν μπαίνει στο καστομ; ;
Είδα που πειρες αλλο;;

Έχω κάνει στο stonecoat ρυθμιζομενο και είναι πολύ καλό.. συν 100γρ πάμε..
Το πελμα που έχεις δεν μπαίνει στο καστομ; ;
Είδα που πειρες αλλο;;
Ήθελα κάτι πιο σταθερό στο custom, δεν το έψαξα να σου πω την αλήθεια. Ο @ΓΙΑΝΝΗΣ. θα σε διαφωτίσει

Το νέο και το παλιό Lambro Biturbo 36, όπως το δημοσίευσε στην σελίδα του στο Facebook ο Ναυπλιοτης.
Οι κατανομές του με κάνουν να θέλω να το δοκιμάσω. Για φάσσα και υδρόβια μοιάζει ότι πρέπει, αν έχει και τις ανάλογες διατρισεις!
1000003885.jpg1000003884.jpg

Το νέο και το παλιό Lambro Biturbo 36, όπως το δημοσίευσε στην σελίδα του στο Facebook ο Ναυπλιοτης.
Οι κατανομές του με κάνουν να θέλω να το δοκιμάσω. Για φάσσα και υδρόβια μοιάζει ότι πρέπει, αν έχει και τις ανάλογες διατρισεις!
View attachment 93787View attachment 93788
Γραφει καπου m/s?

Στην σελίδα του αναγράφει V1m 425
Τα παλιά , όχι τα πρώτα που πρώτο βγήκαν, τα ποιο μετά buturbo, στο 1.5 μέτρο είχαν 400 μ/ς. Με 0 βαθμούς και 50% υγρασία. Και συγκέντρωση καλή , ( παπί μικρό δεν έφευγε ) στα 40 μέτρα, με 3*. Δεν ήταν όπως αυτή σε συγκέντρωση. Ποσοστό δεν πρόλαβα να βγάλω γιατί κάτι πάτησα και η φωτογραφίες έσβησαν, ( και ήταν πολλές ) και έμεινε ότι είχα γράψει στο τετράδιό. Από πρώτη ματιά καλό φαίνεται, αν το βρω εδώ θα το πάρω για σφάξιμο. :)

Back