Aigle parcour 2.....Και είσαι τελειωμένος!!Θέλω γνώμες και τι προτείνεται για γαλοτσες να πάρω με νεοπρεν η χωρίς? ....μάρκα?
Aigle parcour 2.....Και είσαι τελειωμένος!!Θέλω γνώμες και τι προτείνεται για γαλοτσες να πάρω με νεοπρεν η χωρίς? ....μάρκα?
Νίκο τις φοράω τρία χρόνια τώρα και βρήκα την υγεία μου. Παναλαφρες με αρκετή άνεση, στην αρχή είναι λίγο σκληρές ,μετά όμως κάνα δίωρο περπάτημα μαλακωνουν. Είχα για χρόνια τις aigle και μετά το τρίωρο υπεφερα από κράμπες στις γάμπες. Εμένα προσωπικά οι aigle με κούρασαν πολλή. Η demare είναι πολλή καλή επιλογή και ειδικά στη χρηματική κατηγορία δεν παίζονται, το απόλυτο value for money. Να συμπληρώσω την προσθαφαιρουμενη επένδυση που κρατάει το πόδι ζεστό.Η demare universal pro είναι γερές και κάνουν για πολύωρο περπετημα; Τις είχε πάρει ο θέλησε νομίζω. Καμία εμπειρία;
Γιάννη αυτές εννοείς? Τυχαίος ο επαγγελματίας...Νίκο τις φοράω τρία χρόνια τώρα και βρήκα την υγεία μου. Παναλαφρες με αρκετή άνεση, στην αρχή είναι λίγο σκληρές ,μετά όμως κάνα δίωρο περπάτημα μαλακωνουν. Είχα για χρόνια τις aigle και μετά το τρίωρο υπεφερα από κράμπες στις γάμπες. Εμένα προσωπικά οι aigle με κούρασαν πολλή. Η demare είναι πολλή καλή επιλογή και ειδικά στη χρηματική κατηγορία δεν παίζονται, το απόλυτο value for money. Να συμπληρώσω την προσθαφαιρουμενη επένδυση που κρατάει το πόδι ζεστό.
Γιάννη αυτές εννοείς? Τυχαίος ο επαγγελματίας...
http://elevenarmy.gr/product/galotses-demar-universal-pro/
Σε βολεύουν στο κούμπωμα? Επειδή απ'ότι βλέπω έχουν ένα είδος λάστιχου ρωτάω..Ναι Βασίλη, αυτές είναι.
τις έχω 6 χρόνια πολύ άνετες λίγο βαριές πολύ ζεστές μπαίνουν βγαίνουν άνετα πατάω καλά.....σημαντικά για μένα που έχω κιλά.....δεν κολλάει η λάσπη όπως στις aigle που είχα παλιότερα και τώρα τις έχει η γυναίκα μου και πλένει την αυλήτο νεο μου ζευγαρι γαλοτσες γιατι αρχισαν οι βροχες και τα κρυα και δεν ειχα τιποτε...
Δεν είναι λάστιχο Βασίλη, είναι προσθαφαιρουμενη επένδυση σαν κάλτσα. Το μπασε βγάλε είναι παιχνίδι. Ειδικά μετά το μαρτύριο που τραβούσα να βγάλω τις aigle, βεντουζαριζαν και τραβούσα τα πάνδεινα.Σε βολεύουν στο κούμπωμα? Επειδή απ'ότι βλέπω έχουν ένα είδος λάστιχου ρωτάω..
α ρε φίλε καντηλήθρες που είχα κατεβάσειΔεν είναι λάστιχο Βασίλη, είναι προσθαφαιρουμενη επένδυση σαν κάλτσα. Το μπασε βγάλε είναι παιχνίδι. Ειδικά μετά το μαρτύριο που τραβούσα να βγάλω τις aigle, βεντουζαριζαν και τραβούσα τα πάνδεινα.
Στην γάμπα ενός αδύνατου ανθρώπου θα κάνει κενό?Δεν είναι λάστιχο Βασίλη, είναι προσθαφαιρουμενη επένδυση σαν κάλτσα. Το μπασε βγάλε είναι παιχνίδι. Ειδικά μετά το μαρτύριο που τραβούσα να βγάλω τις aigle, βεντουζαριζαν και τραβούσα τα πάνδεινα.
Γιάννη η Καλτσά κρατάει; Και τις έχεις φορέσει χωρίς Καλτσά τι λέει; Και τέλος το νούμερο σου πήρες η μεγαλύτερο;Νίκο τις φοράω τρία χρόνια τώρα και βρήκα την υγεία μου. Παναλαφρες με αρκετή άνεση, στην αρχή είναι λίγο σκληρές ,μετά όμως κάνα δίωρο περπάτημα μαλακωνουν. Είχα για χρόνια τις aigle και μετά το τρίωρο υπεφερα από κράμπες στις γάμπες. Εμένα προσωπικά οι aigle με κούρασαν πολλή. Η demare είναι πολλή καλή επιλογή και ειδικά στη χρηματική κατηγορία δεν παίζονται, το απόλυτο value for money. Να συμπληρώσω την προσθαφαιρουμενη επένδυση που κρατάει το πόδι ζεστό.
Βασίλη δεν έχει την εφαρμογή της aigle στη γάμπα. Τώρα τι να σου πω φίλε, πάντως εγώ που έχω κανονική γάμπα δε τη νιώθω να εφαρμόζει αλλά δεν με κουράζει αυτό. Μια δοκιμή πιστεύω θα λύσει τις απορίες σου.Στην γάμπα ενός αδύνατου ανθρώπου θα κάνει κενό?
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες Γιάννη. Θα πάω να τις δοκιμάσω. Αρκεί να βρω που τις έχουν στην Αθήνα βέβαια...Βασίλη δεν έχει την εφαρμογή της aigle στη γάμπα. Τώρα τι να σου πω φίλε, πάντως εγώ που έχω κανονική γάμπα δε τη νιώθω να εφαρμόζει αλλά δεν με κουράζει αυτό. Μια δοκιμή πιστεύω θα λύσει τις απορίες σου.
Τι μου θύμησες τώρα Μάκη. Είμαστε στην Ήπειρο για τριήμερο με τον κουμπάρο μου και στο περπάτημα του ψιλογυριζει ο αστραγαλος, φτάνουμε γρήγορα στο αμάξι και η aigle να'χει βεντουζαρει και μα μην βγαίνει με τίποτα (να σημειώσω πως οι γάμπες του κουμπάρου μου είναι σαν κουπιά) να τραβάω και τίποτα, τα περνει στο κρανίο και μου λέει κόφτη με το μαχαίρι, πας καλά ρε του λέω 130€ γαλοτσα; η απάντηση του: κοφτή τη γαμη@#$& μη τη φάω στομιές.......pop.α ρε φίλε καντηλήθρες που είχα κατεβάσει
Τις βρηκα σε ενα μαγαζι Νεα Ιωνια φιλε...σε ενα περπατητο θα βγαλεις ακρη να μας πεις!!Πήρα τις γαλότσες της demar πριν από μερικές ημέρες. Τις έχω περπατήσει μόνο μέσα στο σπίτι (!) αλλά φαίνονται πολύ καλές. Το μόνο κακό είναι ότι όταν πας να τις βγάλεις βγαίνει μαζί και η επένδυση. Έχουν και μια τσαχπινιά στο πίσω μέρος -κάτι σαν κέρατο- για να τις βγάζεις πιο εύκολα.
@Vasilis Σε κατάστημα της Αθήνας λίγο που τις έψαξα δεν τις είχε κάποιος και μάλιστα μου είπαν ότι περιμένουν από τον εισαγωγέα να τις φέρει.