Ρε πατρίδα εισαι καλά ; με τους φίλους του Κατσαμπέκη του Βοιωτού κάνεις νταραβέρια;Ευχαριστώ Διονύση. Την περιοχή τη γνωρίζω, απλά δεν την έχω κυνηγήσει. Μόλις φτάσω λοιπόν θα έχεις τηλ.
Όσο για την τύχη θα το διαπιστώσω αυριο!.xm.
Ουουου ρε Γκούφη ......Ωραία , Όποιοι θέλουν να πάμε παρέα , ραντεβού στα διόδια των Αφιδνων 5 και τέταρτο.
όπως το γράφεις είναι δικά μου όλα μην απλώσει χέρι καμμιά αλεπούΚάτι μαριναρισμένα μπουτάκια κοτόπουλου που παράγγειλε ο Μάκης κατοικοεδρεύουν πλέον στο ψυγείο μου.......eat.
γειά σου ρε ΑΕΚΑΡΑ
δεν πειράζει ρε φίλε αν δεν μπορέσεις θα πάμε ταβέρνα τον άλλο μήνα και θα κεράσειςΚριμα για μενα παιδια σημερα σηκωθηκα λιγο χαλια λεω θα περαση αλλα οσο παει και χειροτερα μπουκωμα και πονο στα κοκκαλα τι να πω και ηθελα τοσο πολυ να γνωριστουμε απο κοντα
ειμαι ατυχος πολυ ευχομαι να περασετε ομορφα απο τωρα αρχιζω και ζηλευω γ.τ.τ. μου
Περαστικά γρήγορα φίλε μην ξανοίγεσαι γιατι η γρίπη καιροφυλακτεί ,οσο για τα παιδακια προβατίνα θα σου κρατήσει ο << Μακης >>Κριμα για μενα παιδια σημερα σηκωθηκα λιγο χαλια λεω θα περαση αλλα οσο παει και χειροτερα μπουκωμα και πονο στα κοκκαλα τι να πω και ηθελα τοσο πολυ να γνωριστουμε απο κοντα
ειμαι ατυχος πολυ ευχομαι να περασετε ομορφα απο τωρα αρχιζω και ζηλευω γ.τ.τ. μου
Οποτε θες Μακηδεν πειράζει ρε φίλε αν δεν μπορέσεις θα πάμε ταβέρνα τον άλλο μήνα και θα κεράσεις
Το να μην κρατάμε οπλο το αντέχουμε με τα πηρούνια ομως υπάρχει θέμα.Κάποιος να μην πάρει όπλο ρε παιδιά, ένα tablet να κρατάει,για απευθείας μετάδοση στο HL για εμάς τους μακρινούς.....Ποιος θα το αναλάβει;;;
Ευχαριστω πολυ απλα ηθελα να ερθω να γνωριστουμε απο κοντα με ολα τα παιδια ητανε μια ευκαιριαΠεραστικά γρήγορα φίλε μην ξανοίγεσαι γιατι η γρίπη καιροφυλακτεί ,οσο για τα παιδακια προβατίνα θα σου κρατήσει ο << Μακης >>