Γιορτή λήξης κυνηγετικής περιόδου 2015-2016

Επιβεβαιώνω, Αγ. Νικόλαος Στενής
Φίλε ευχαριστω και εχω την αισθηση οτι υπαρχει κατι σαν φουρνος η μπαρμπεκιου, στο υπόστεγο νομιζω ειχαν βαλει φωτια κυνηγοι αλλα φοβάμαι μην το εχω μπερδεψει στο μυαλό μου με αλλη τοποθεσία

IMG_3380.JPG

εδώ είμαστε;;;;

Φίλε ευχαριστω και εχω την αισθηση οτι υπαρχει κατι σαν φουρνος η μπαρμπεκιου, στο υπόστεγο νομιζω ειχαν βαλει φωτια κυνηγοι αλλα φοβάμαι μην το εχω μπερδεψει στο μυαλό μου με αλλη τοποθεσία
Μέχρι τότε,όλο και κάποιος θα πάει προς τα εκεί να μας το πεί σίγουρα,δεν το γνωρίζω

Αφού το εκκλησάκι είναι πάνω στο δρόμο, μήπως όποιος ξέρει περίπου που είναι να το δει στο street view στο Google maps να δούμε αν έχει τελικά σκέπαστρο με παγκάκια. ;)
Το υποστεγο είναι απο την αλλη μερια δεν φαινεται αλλα ο φιλος Κοτζι επιβεβαιωσε πως υπαρχουν πάγκοι και παγκάκια

Μάγκες το μέρος έχει άπλετο χώρο για να κάτσουμε. Για τραπέζι δεν έχει κάτι το απίστευτο αλλά προσωπικά θα φάω όρθιος....μόνο ο καιρός θα μας το χαλάσει εκεί!

Αφού το εκκλησάκι είναι πάνω στο δρόμο, μήπως όποιος ξέρει περίπου που είναι να το δει στο street view στο Google maps να δούμε αν έχει τελικά σκέπαστρο με παγκάκια. ;)

EDIT: το βρήκα :)

Αυτο είναι το μονο προβλημα που μπορει να προκύψει είναι μια δυνατη χιονόπτωση την προηγουμενη ημερα και να εχει η περιοχή χιονοκάλυψη,

Μάγκες το μέρος έχει άπλετο χώρο για να κάτσουμε. Για τραπέζι δεν έχει κάτι το απίστευτο αλλά προσωπικά θα φάω όρθιος....μόνο ο καιρός θα μας το χαλάσει εκεί!
Βασίλη υπάρχει και υποστεγο διπλα ακριβως στην εκλλησια δεν ειναι μονο αυτο που φαινεται στο προαυλιο.

Τώρα αν καποιος φιλος χτυπησει κότσυφα θα υποχρεωθει να τον μαδησει επι τοπου και να μας τον ψησει για τιμωρια γιατι αλλιως θα τον μαρτυρίσουμε στις αρχές.bbq.

Παιδια δηλώστε συμμετοχή, αυτη η γιορτη θα εχει μεγάλη επιτυχία, και είμαι σίγουρος πως θα γίνει θεσμός για το φόρουμ.θα εχουμε αρκετα να συζητάμε μετα την λήξη του κυνηγιου .ετσι για να φύγει η κατάθλιψη που φερνει το τελος της κυνηγετικής περιόδου .Αντε καλό βράδυ γιατι εχει και δουλεια αυριο.

Νομίζω ότι κλείσαμε με την τοποθεσία και οπως βλέπω κλεισαμε και με την ημερομηνία αφού υπάρχουν στεγασμενοι χώροι για το ενδεχόμενο βροχής.
Για τα υπολοιπα (χιόνια κ κρύο) μην τρελαθούμε κιόλας , κυνηγοί είμαστε.

Back