Το ποιο οικονομικό φυσιγγι της ρεμινκτον, (Remington gun club)χωρίς να σημαίνει και (φθηνό) πιστεύω αν εισαγονταν στην Ελλάδα θα γινόταν best seller άμεσα αρκει να μην επιανε την τιμη του υψηλος πυρετός λογω ονόματος, οι κάτοχοι δικαννων όσο και των αυτογεμων θα το λάτρευαν για την γλυκιά τουφεκιά του . Έχω ρίξει πάρα πολλά στο σκοπευτήριο και σε 32γρ και σε 28γρ με καύσωνα, βροχή, κρύο πότε το παραμικρό πρόβλημα και πάντα η ίδια αίσθηση στο λάκτισμα στο κυνήγι δεν έχει τύχει να το δοκιμάσω αλλά πιστεύω σε τρυγονι, ορτυκι, τσίχλα θα είναι ιδανικό.
image hosting websites
Η πυρίτιδα μοιάζει αρκετά με την 800x δεν ξέρω ποια είναι, είχε γίνει ένα σώμα επίσης εντύπωση μου κάνει ότι σε όλα τα οικονομικά φυσίγγια είτε από την remington, winchester, federal η δοσολογία της πυριτιδας είναι του εικοσαριου?
Συγκεντρωτηρας power piston συγκολλημενος στα χείλη αλλά πιστεύω θα σπάει με την τουφεκιά αφού ανοίγει με λίγο τράβηγμα σε σχέση με τούς ευρωπαϊκούς.
capture software
Αλλά το κυριότερο είναι ο πολύ καλής ποιότητας καλυκας του από μονοκοματο πλαστικό που μόνο η remington έχει κρατήσει μέχρι σήμερα στα φυσίγγια τής κάτι που τους δίνει αντοχή για πολλαπλές αναγομωσεις.
Έχω κόψει ένα φτηνό winchester για σύγκριση, ακομα και τα AA που καποτε χρησιμοποιουσαν και αυτά την ιδια τεχνικη με την remington , και ακόμα είναι περιζητητα από ιδιογομωτες έχουν υιοθετήσει και αυτά τον ίδιο τρόπο κατασκευής καλυκα με ένθετη πατουρα.
pic upload