Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

  • Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
D20 νομίζω εχουν και τα λαμπρό τορντο 30 γρ και δεν είναι για πολυ μετά ειδικα αν εχει και υγρασία, τουλαχιστον αυτό εχω δει!
Ωραίο φυσιγγι για πανηγύρια όπως το κατάντησε.καμμια σχέση με τα πρώτα που βγηκαν
 
To s4 nsi το χει δοκίμασει κανεις; Σκληρό μαλακό, τι λέει γενικα;
Με νορμάλ σχετικά καιρό... φόλα ύψιστη, τελευταίο κυνήγι της σεζόν έκανα με αυτά πέρσι... πήγε το ξεπουπούλιασμα σύννεφο... σε Νο9
χαρακτηριστικά θυμάμαι τουφεκιά τραβέρσα γύρω στα 35 μέτρα με την αριστερή του δικαννου (2*), η τσίχλα άφησε και την ψυχή της στον αέρα και ακόμα πετάει...
*edit: σκληρό φυσιγγάκι
 
Μάγκες εγώ από Φλεβάρη '15 μέχρι και την τελευταία σεζόν δεν παρατήρησα αλλαγή στην απόδοση του αγαπημένου μου κίτρινου Tordo. Για τις τσίχλες οι δρόμοι μας χωρίζουν από φέτος αποκλειστικά και μόνο λόγω πορτοφολιού (μου). Έναρξη θα πάρω ένα κουτάκι σε Νο7, για το καλό...
 
Και η d20 νέα προσθήκη; φαντάζομαι τα πήρες για αργότερα έτσι; το λέω καθώς αν είναι νέο φυσίγγι δεν θα έχουν γίνει και οι απαραίτητες δοκιμές για να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στην έναρξη.
Νεα προσθηκη ναι. Το πηρα για τα μπασιματα γιατι οπως ειπες και συ δεν εχουν δοκιμαστει. Βλεπουμε που βλεπουμε το τρυγονι με το μακαρονι τουλαχιστον αν τυχει και το ντουφεκισουμε να εχουμε σιγουρα φυσιγγια!! Αν και στα 31 γραμμαρια d20 ειχε μεσα αν θυμαμαι καλα..
 
Καινουργια παραλαβη για δοκιμη, το RED HARE PAPER το ειχα αποθημενο να το δοκιμασω
afXdKIj.jpg

Καλοριχτα έχουμε τα ίδια γούστα φέτος βλέπω Γιώργη...:)
pic host
Παλικαρια, καλοριχτα!
 
Καλο μεσημέρι! Μόλις παρελήφθησαν τα φυσιγγια! Ευχαριστώ τον Ρουμελιωτη για την άψογη εξυπηρέτηση! Μεταφορικά 5 ευρώ απο Πάτρα-Χανιά! Σύνολο 30 κουτάκια!
Από αριστερά προς τα δεξιά :
Trap 24gr N7.5
28gr κυνηγετικό Ν9&8
30gr N8
32gr N8
ElhJa0N.jpg
Καλόριχτα....
 
Μετα απο αυτο που ειδα με τα 32αρια τα κοκκινα ,αυτα τα 34αρια οπως και τα 36 πολύ θέλω να τα δοκιμάσω .
36αρια εριξα μερικα.Καλα ηταν.Σε κρυο με χιονονερο αλλα και σε πολυ κρυο με παγο και χιονι πολυ καλα ηταν τα 38αρια του.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top