καλουτσικη τιμή, πόσο πήγαν τα μεταφορικά για μια κούτα;τα F32 στα €6 και τα S4 στα €6,5
καλουτσικη τιμή, πόσο πήγαν τα μεταφορικά για μια κούτα;τα F32 στα €6 και τα S4 στα €6,5
Ωραίος ο φάντομ!μεταφορικά δεν έχει από €60 και πάνω
Δηλ παυλο τα στελνει οπουδηποτε στην ελλαδα χωρις μεταφορικα;;μεταφορικά δεν έχει από €60 και πάνω
Δεν πρέπει να είναι ακουιλα το πράσινο γιατί η μπαρούτι μου φάνηκε διαφορετική από το μπλε που είναι σίγουρα με ακουιλα.Ενώ έχουν το ίδιο χρώμα οι μπαρουτες στο πράσινο είναι μικρά τετραγωνάκια και στο μπλε αισθητά πιο μεγάλα κομμάτια.Aquila πρέπει να έχουν τα 32. Περισυ δούλεψα αυτά και τα lambro. Απόλυτα ικανοποιημένος και σε δύσκολες συνθήκες. Έριξα και λίγα απο τα sporting του προς το τέλος και έπεφταν ξερά τα πουλιά.
Αν δεν κανω λαθος στην s4 ειδα καψυλιο 6Ι6?Fantom S4 32gr No8
Πάρε ΡουμελιώτηΓενικά μου αρέσουν τα πιεσμένα φυσίγγια....
686Αν δεν κανω λαθος στην s4 ειδα καψυλιο 6Ι6?
Καλα ρε μαζι γραφαμε....
Κάνε μου ολοκληρωμένη πρόταση....ποια του Ρουμελιώτη;Πάρε Ρουμελιώτη
Φθηνό όπλο + Φθηνά (κακής ποιότητας φυσίγγια) + ο George Digweed να ριχνει = ο χαρος βγηκε παγανια .shoot.Ακριβό όπλο (1500+) + Φθηνά (κακής ποιότητας φυσίγγια) = Αναποτελεσματικός συνδυασμός.
Φθηνό όπλο (πχ. 500) + Ακριβά (καλής ποιότητας φυσίγγια) = Αποτελεσματικός συνδυασμός.
Φθηνό όπλο + Άριστης ποιότητας χειροποίητα φυσίγγια = Αποτελεσματικότατος συνδυασμός.
Ακριβό όπλο + Άριστης ποιότητας χειροποίητα φυσίγγια = Τέλειος συνδυασμός.
Δεν ξέρω Ηλία, ξέρω όμως ότι ακολουθεί την φιλοσοφία που λες ότι σου αρέσει .Κάνε μου ολοκληρωμένη πρόταση....ποια του Ρουμελιώτη;
Ως προς την τιμη η γερη γεμισια;Η τακτική του ωστόσο είναι....δυνατή