Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
παρτε φυσιγγια παιδια, αυτοι εχει δεν εχει πουλια καθε χρονο μολις πλησιαζουν τα χριστουγεννα σου λενε ανεβηκε το μολυβι και τα ανεβαζουνε οτι θελουν κανουν ,αλλα εχει να πεσει ρουμελιωτης και φαντομ και κενταυρος φετος που θα αρχισουν την γκρινια παλι και θα κατηγορουνε δεξια αριστερα παλι.[ας προσεχαν ,ας ριξουν της τιμες!]

παρτε φυσιγγια παιδια, αυτοι εχει δεν εχει πουλια καθε χρονο μολις πλησιαζουν τα χριστουγεννα σου λενε ανεβηκε το μολυβι και τα ανεβαζουνε οτι θελουν κανουν ,αλλα εχει να πεσει ρουμελιωτης και φαντομ και κενταυρος φετος που θα αρχισουν την γκρινια παλι και θα κατηγορουνε δεξια αριστερα παλι.[ας προσεχαν ,ας ριξουν της τιμες!]
.well done.

Και ο Καραμανίδης έριξε το σκοπευτικό του στα 5.20. Από τους λίγους που κατάλαβαν το λάθος του και μείωσε πάλι τις τιμές. Να τα λέμε και αυτά! Το θέμα βέβαια είναι όλοι οι κυνηγοί να μάθουν το παιχνίδι που παίζουν οι "επαγγελματίες" και να μην ξεχνούν αυτούς που μας στέκονται!

Καλημέρα στην ομάδα....θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχει βγάλει προσφαρα με 6 ευρώ το κουτί 32γρ ο oscar gold θα την ξέρετε πιστευω την εταιρεία....Έχει κατάστημα δικό τ στη Σπύρου Λούη 23 στ Μαρούσι....Δεν ξέρω από ποιότητα τι λένε αλλα αν θέλει κάποιος κ ενδιαφεται ας τ ψαξει.....θα τ δοκιμασω σύντομα παντως

Μερικοί επαγγελματίες θέλουν να βγάλουν 100% κέρδος από τα φυσίγγια. Όχι όλοι όμως,υπάρχουν και μερικοί που πάνε για το ελάχιστο,ίσα να συντηρηθεί το μαγαζί τους. Η μεγαλή πληγή είναι οι εισαγωγείς και προμηθευτές του περιβόητου και "χρυσού" μολύβδου,έτσι όπως τον καταντήσανε.
Όσο για το εξπρες 32, πόσο να το δώσεις, όταν η χονδρική του είναι 5,80€; Αυτό ας το κοιτάξει η εταιρία που το βγάζει,τι περιθώρια έχει και να χαμηλώσει τις τιμές..
Στηρίξτε τους Έλληνες ιδιογομωτές. Και αυτούς που τα γεμίζουν μόνοι τους,αλλά και αυτούς που τους τα γεμίζουν( με επιλογή του σεταπ κλπ) και απλά δίνουν το όνομά τους στο κουτί.
Τα φυσίγγια του Ατσόνιου(OSCA GOLD) που ανέφερε παραπανω το παληκάρι, είναι πολύ ποιοτικά και σε πολλά οι τιμές είναι καλές,όπως τα Νίτρο 32 και φυσικά δεν έχουν ακουστεί παράπονα.

Last edited:
Καλημέρα στην ομάδα....θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχει βγάλει προσφαρα με 6 ευρώ το κουτί 32γρ ο oscar gold θα την ξέρετε πιστευω την εταιρεία....Έχει κατάστημα δικό τ στη Σπύρου Λούη 23 στ Μαρούσι....Δεν ξέρω από ποιότητα τι λένε αλλα αν θέλει κάποιος κ ενδιαφεται ας τ ψαξει.....θα τ δοκιμασω σύντομα παντως

Θοδωρή για τα νίτρο λες, την έχει την προσφορά πολύ καιρό. Απλά όπως έχω ξαναπεί είναι νέο φυσίγγι και θέλει δοκιμές και υπομονή από όσους το ρίξουν. Ο oscar βγάζει γενικά πολύ καλά φυσίγγια.

Προς το παρών βάζω πρώτο φυσιγγι mezzo 32 8/9 με 4* και δεύτερο torso διασποράς με 2*.
Κάποια φάση πήρα 2-3 κουτιά διασποράς του δορκα.
Για καποιο λόγο όλα τα πουλιά πέφταμε ζωντανά από σχετικά μικρές έως μεσαίες αποστάσεις.
Και δεν έγινε μια δυο φορές να το θεωρησω τυχαίο.
Έγινε πολλές φορές την ίδια ημέρα και σε μένα και στο φίλο που κυνηγούσαμε παρέα.
Η ημέρα ξεκίνησε με κρύο και υγρασία.
Όσο περνούσε η ώρα βέβαια και έβγαινε ο ήλιος ζεσταίνε η ατμόσφαιρα.
Επηρεάζει τόσο πολύ η υγρασία;;;
φιλε για περπατιτα τσχλας με αυτα τα τσοκαρισματα που εχεις παιξε με σκοπευτικα σκητ 24 γρ με 28γρ 9ν αν θες μεσοταπα μεζο 28γρ9,5ν κ το 30 αρι που εχει αναμικτο 9/10 τραβανε μια χαρα μην τα φοβασε τα υποληπα πολυ ακριβα να καιγονται στα περπατιτα τσιχλας

Θοδωρή για τα νίτρο λες, την έχει την προσφορά πολύ καιρό. Απλά όπως έχω ξαναπεί είναι νέο φυσίγγι και θέλει δοκιμές και υπομονή από όσους το ρίξουν. Ο oscar βγάζει γενικά πολύ καλά φυσίγγια.
Ναι για το νιτρο λεω....κ το γνωρίζω ότι την εχει καιρο απλα διάβασα γ τις τιμές π φαινόντουσαν κ είπα κ εγώ αυτό π ειδα στον oscar

Εκεί στου Καλκατζάκου την παλεύουν???? Μέσα σ ένα βράδυ ανεβάσαν τις τιμες?!! 20 λεπτά πάνω τα lampro sporting και 30 τα express!!! Α ρε μαύρο ρε!!!

Αυτό ακριβώς έγραψα για τα sporting στο θέμα για τα φυσίγια του Ρουμελιώτη που ρωτάει ο Περικλής και ο Περικλής το είχε επισημάνει χθες για τα expresss... Είπαμε κοροϊδία... Ούτε απέξω μην περνάτε!!!

Εκεί στου Καλκατζάκου την παλεύουν???? Μέσα σ ένα βράδυ ανεβάσαν τις τιμες?!! 20 λεπτά πάνω τα lampro sporting και 30 τα express!!! Α ρε μαύρο ρε!!!
ναι ρε φιλε ..κραζαμε απο εχθες..και εγω απο σποντα μπηκα και το ειδα..
ρουμελιωτη θα ακουνε και θα κλαινε

Αυτό ακριβώς έγραψα για τα sporting στο θέμα για τα φυσίγια του Ρουμελιώτη που ρωτάει ο Περικλής και ο Περικλής το είχε επισημάνει χθες για τα expresss... Είπαμε κοροϊδία... Ούτε απέξω μην περνάτε!!!
ναι ρε φιλε ..κραζαμε απο εχθες..και εγω απο σποντα μπηκα και το ειδα..
ρουμελιωτη θα ακουνε και θα κλαινε
Περικλή γράφαμε παράλλληλα...:)

Και στο ehunter στα lambro (καφέ, μπλε, biturbo κτλ) και στα Rottweil (Waidmannsheil) που έτυχε να συγκρατώ τιμές, βλέπω στο site πως έχει αυξήσεις μέσα σε μια βδομάδα (μπορεί και λιγότερο, απλά εγώ έχω τόσο να μπω) 50 λεπτά και είναι ολόιδιες με του Καλκατζάκου πλέον...

άλλη τιμή σε νέα παραγγελία ή νέα κοροϊδία;

Last edited:
Και στο ehunter στα lambro (καφέ, μπλε, biturbo κτλ) που έτυχε να συγκρατώ τιμές, βλέπω στο site πως έχει αυξήσεις μέσα σε μια βδομάδα (μπορεί και λιγότερο, απλά εγώ έχω τόσο να μπω) 50 λεπτά και είναι ολόιδιες με του Καλκατζάκου πλέον...

άλλη τιμή σε νέα παραγγελία ή νέα κοροϊδία;
Δεν είναι καθόλου απίθανο να συνεννοούνται κιόλας...

Δεν είναι καθόλου απίθανο να συνεννοούνται κιόλας...
Φίλε Βασίλη αυτό μου πέρασε και εμένα από το μυαλό... Ή σιωπηρά κάποιος κάνει το signaling και οι άλλοι ακολουθούν...

Οι τιμές είναι ίδιες ακριβώς μέχρι και στο λεπτό σε πολλές διαφορετικές μάρκες και κατασκευαστές!

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back