Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Ασε τα σκοπευτηρια.......αλλου παπα ευαγγελιο αυτο.
Εδω και πολλα χρονια εχω ΑΖ-20 maionchi και καποιες φορες Rio 28.
Τα έχω δωκιμασει και άλλου φιλέ μ αλλά τέλος φλεβάρη καμία σχέση με τέλος αυγουστου

Δε προσπαθω να ερθω σε αντιλογια μαζί σου απλα θέλω επισημα στοιχεία απο το site της εταιρίας γτ πόλλα έχουν δει τα μάτια μου
Δεν το είπα στο πνεύμα αντιλογίας απλά το φυσίγγι το έχω δουλέψει πάρα πολύ και αν μιλάμε για αλλαγές ορατές πιστεύω έχει να κάνει με τις συνθήκες τις κλιματολογικες που άλλαξαν τα τελευταία χρόνια και επιρεασαν καθοριστικά την απόδοση του.

Δεν το είπα στο πνεύμα αντιλογίας απλά το φυσίγγι το έχω δουλέψει πάρα πολύ και αν μιλάμε για αλλαγές ορατές πιστεύω έχει να κάνει με τις συνθήκες τις κλιματολογικες που άλλαξαν τα τελευταία χρόνια και επιρεασαν καθοριστικά την απόδοση του.
Φιλέ μου ποτε δε μπωρεσα να το βρω το f2 και φέτος αποφασισα να δω τι τρέχει και προσεξα την αλλαγή poi και οπως σου λέω και σε αλλά οπλα συνεβει αυτο και σου ξαναλεω είναι εξαιρετικό και σταθεροτατο και το παλεψα σκληρά αλλά δε θα στησω και το οπλο μου πάνω τους

αυτός δεν ερχετε πιστευει ότι στο χωριό του είναι ο παραδεισος των θυραματων για αυτό τουφεκαει περιστερια ποτε θ τον μαζεψουνε δε ξερω

αυτός δεν ερχετε πιστευει ότι στο χωριό του είναι ο παραδεισος των θυραματων για αυτό τουφεκαει περιστερια ποτε θ τον μαζεψουνε δε ξερω
Ωχ.....:eek:.....που είπαμε μένεις; .,,,,,.
Ξέρω και γω έναν τέτοιο...:D

Χαιρετώ την παρέα.
Η baschieri σε μικρά διαμετρήματα αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο Gordon (πχ. χάρτινα), συχνά χρησιμοποιεί κάλυκες fiem. Δεν είναι κάτι νέο ούτε και αναγκαία κακό.
Στα μικρά διαμετρήματα δεν την συμφέρει να χρησιμοποιηθεί ο Gordon απ' ολες τις απόψεις (κόστος, χρόνος, αποτελεσματικότητα κλπ)...
Το γιατί χρησιμοποιεί fiem και όχι κάτι καλύτερο; Μάλλον γιατί η fiem είναι εταιρεία αμιγώς κατασκευής καλύκων άρα δεν είναι από άμεσους ανταγωνιστές-κατασκευαστές φυσιγγίων (nobel, fiocchi κλπ) και φυσικά πολυυύ οικονομική.
Η εταιρεία χρησιμοποιεί τον Gordon στο 80% των φυσιγγίων της. Δεν την συμφέρει οικονομικά να μπει στην διαδικασία παραγωγής για τα μικρά διαμετρήματα που δεν είναι σε μεγάλο βαθμό εμπορεύσιμα...
Σε κάποια φυσίγγια όπως τα steel υψηλών απαιτήσεων χρησιμοποιεί κάλυκες κλασσικούς μεταλλικούς που φέρουν το ονόμα της. Δεν ξέρω αν τους κάνει ειδική παραγγελία η έχει γραμμή παραγωγής κλασσικού τύπου, πάντως είναι ανώτεροι από τους fiem. Αυτά για την ιστορία!!!;)

Όσον αφορά το θέμα που προέκυψε, είναι ύποπτο πως χρησιμοποίησε fiem σε φυσίγγια που δεν το κάνει ποτέ. Δεν αποκλείω να είναι ελληνικής πατέντας. o_O
Ένα τηλεφώνημα στην μετπλαστ ίσως λύσει την απορία.

Υ.Γ Μέτοχος στην εταιρεία δεν είμαι οπότε ότι είπα μην το δέσετε Κόμπο. :cool:

Last edited:
Ωχ.....:eek:.....που είπαμε μένεις; .,,,,,.
Ξέρω και γω έναν τέτοιο...:D
Σ ένα χωριουδάκι της Δραμας φιλέ να μη σου πω το όνομα καλύτερα αλλά εσείς οι μακρυνοι αν ερθετε ποτε κατά δω για φασσα θα σας λαω οπου θέλετε και ειδηκα τον Alex 37 στο καραντερε να βγηλη καμία φοτο αγριογαλο απο κοντά καπακειλι

Χαιρετώ την παρέα.
Η baschieri σε μικρά διαμετρήματα αλλά και σε κάποιες περιπτώσεις που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο Gordon (πχ. χάρτινα), συχνά χρησιμοποιεί κάλυκες fiem. Δεν είναι κάτι νέο ούτε και αναγκαία κακό.
Στα μικρά διαμετρήματα δεν την συμφέρει να χρησιμοποιηθεί ο Gordon απ' ολες τις απόψεις (κόστος, χρόνος, αποτελεσματικότητα κλπ)...
Το γιατί χρησιμοποιεί fiem και όχι κάτι καλύτερο; Μάλλον γιατί η fiem είναι εταιρεία αμιγώς κατασκευής καλύκων άρα δεν είναι από άμεσους ανταγωνιστές-κατασκευαστές φυσιγγίων (nobel, fiocchi κλπ) και φυσικά πολυυύ οικονομική.
Η εταιρεία χρησιμοποιεί τον Gordon στο 80% των φυσιγγίων της. Δεν την συμφέρει οικονομικά να μπει στην διαδικασία παραγωγής για τα μικρά διαμετρήματα που δεν είναι σε μεγάλο βαθμό εμπορεύσιμα...
Σε κάποια φυσίγγια όπως τα steel υψηλών απαιτήσεων χρησιμοποιεί κάλυκες κλασσικούς μεταλλικούς που φέρουν το ονόμα της. Δεν ξέρω αν τους κάνει ειδική παραγγελία η έχει γραμμή παραγωγής κλασσικού τύπου, πάντως είναι ανώτεροι από τους fiem. Αυτά για την ιστορία!!!;)

Όσον αφορά το θέμα που προέκυψε, είναι ύποπτο πως χρησιμοποίησε fiem σε φυσίγγια που δεν το κάνει ποτέ. Δεν αποκλείω να είναι ελληνικής πατέντας. o_O

σημφωνω για το υποπτο και της μετοχές

Χαιρετώ την παρέα.

Ακριβώς όπως και η maxam φτιάχνει κάλυκες για αρκετές εταιρείες με άλλο τύπωμα σύμφωνα με τον πελάτη .
Το μόνο φυσιγγι σε μικρό διαμετρημα που έχω δει γεμισμένο με γκορντον είναι αυτό .

Στην Ελλάδα ίσως να μην είναι τόσο εμπορεύσιμα αν και θα έπρεπε ,οι γείτονες τα τιμούν και με το παραπάνω και άλλες χώρες βέβαια .

Status
Not open for further replies.
Back