Δεν πειράζει Σάκη έτσι κι αλλιώς όλοι οι Χανιώτες το ίδιο είναι......σωρη ρε φιλε ευριπιδησας μπερδεψα ωρε χανιοτακια
ΚΑΛΆ ΠΑΙΔΙΆ
Δεν πειράζει Σάκη έτσι κι αλλιώς όλοι οι Χανιώτες το ίδιο είναι......σωρη ρε φιλε ευριπιδησας μπερδεψα ωρε χανιοτακια
Τα πορτοκαλί ειναι 34 gr και βγαζει και πρασινα 32Τα ARMUSA 34gr τα κόκκινα και σε ασημί τα έπερνε παλιά ένας φίλος από Πάτρα.....
Τα GB πάλι τα πορτοκαλί τη (gr) είναι..;; Τα έχω βρει σε κυνηγότοπο συγκεκριμένο.....
Παλιότερα που τα είχα ρίξει σε τρυγόνια και τσίχλες ήταν αρκετά καλά.Στα τρυγόνια έκανε ωραία σκοτωματα,αλλά ήταν κουραστικό από θέμα ανάκρουσης.Αγόρια σήμερα έπεσαν στα χέρια μου 2-3 φυσίγγια (kalco) C7 Perfecta Classic 32gr No9.....(εγώ νόμιζα πως τα είχε σταματήσει)....
Μου τα έδωσε ένας φίλος....
Είναι από νέα παρτίδα καθώς έχει αλλάξει κ το τύπομα στο φυσίγγι.....Τα έχει δοκιμάσει κάποιος να μας πει εντυπώσεις...;; (κουβέντα να γίνεται)...
Ολα ειναι φαρμακειο,γι αυτο δεν τραβανε κι ολας και δεν ακουγονται πια ενω ειναι καλα φυσιγγια.Το πορτοκαλί το 30αρι ήταν όντως φοβερό αλλά κ πολύ αλμυρό στην τιμή...
Όντως η τιμή του όπως και όλης της σειράς ήταν αρκετά τσιμπημενη.Πιστευω ότι αυτός ήταν ο λόγος που τα συγκεκριμένα δεν κυκλοφόρησαν πολύ .Το πορτοκαλί το 30αρι ήταν όντως φοβερό αλλά κ πολύ αλμυρό στην τιμή...
Όταν λέμε αλμυρό πόσο δλδ; δεν αξίζει 1 κουτάκι για τα τρυγόνια; αν έχει 8 ευρώ δεν το βρίσκω τραγικό αν σας κάνει.
Προσωπικα ειδικα στα θηραματα που θα ριξω λιγες τουφεκιες δεν κοιταω την τιμη στα φυσιγγια... Δεν μου λεει κατι αν παρω 5 κουτια φυσιγγια κ δωσω 5-6 ευρω περισσοτερα απο κατι αλλο...
Ωστοσο καμια φορα σε πιανει κ το "πατριωτικο" με τις τιμες των φυσιγγιων γενικα... Λες δεν μπορει ενα φυσιγγι με αυτα τα υλικα να πωλειται 2 ευρω ακριβοτερο απο ενα αλλο με τα ιδια ακριβως...
Τι εγινε παλικαρια; Δεν εχει δοκιμαστεί καθόλου αυτος ο συνδυασμός;Πώς λετε να δουλέψουν τα Ρουμελιωτης Hyperion compak με anaconda mid στην Μ2 με 18,4 αυλο;
.soc.ΜΠΑΛΑ!!!!!!Πώς λετε να δουλέψουν τα Ρουμελιωτης Hyperion compak με anaconda mid στην Μ2 με 18,4 αυλο;
Ευθύβολο σουτ στο Γ ;;;;.soc.ΜΠΑΛΑ!!!!!!