Tolis SBE1
Banned
Ta clever 30.5 τι τιμές τα βρηκες?
Καλησπέρα!!!. Κατ΄ αρχάς να σας κάνω γνωστό ότι είμαι νέο μέλος στο φόρουμ και θα ήθελα, αφού πρώτα σας χαιρετίσω, να μου πείτε, εάν φυσικά γνωρίζεται, για τα φυσίγγια Clever της ιταλικής εταιρίας mirage, στα 30.5 γραμ. και στα 32.0 γραμ, τα φυσίγγια τα φέρνει ο Αλαμάνος στην Αθήνα!. Τα έχει ρίξει κάποιος? Σε τηλ επικοινωνία που είχα μαζί του δεν γνώριζε να μου πεί τι μπαρούτι έχουν μέσα γιατί λέει μπορεί ανά παρτίδα το εργοστάσιο να την αλλάξει!, ωστόσο οι πιέσεις (450) και η ταχύτητα 350v μου είπε δεν αλλάζουν!. Ενδιαφέρομαι να πάρω κανά 6άρι κούτες για τσιχλοκότσυφα και ψάχνομαι!. Βέβαια στην αρχή θα πάρω λίγα για δοκιμή, αλλά σας ρωτάω εάν αξίζει να ασχοληθώ!. Σας ευχαριστώ!.
19.5 λεπτά το φυσίγγιο με παραγγελία 2.000 φυσίγγια!, εάν πάρεις λιγότερα τότε πάει + 2 λεπτά!.Ta clever 30.5 τι τιμές τα βρηκες?
Για τα 30.5 ή για τα 32 αναφέρεσαι?ολυ καλα για τα λεφτα τους και σφιχτά αλλά δεν κάνουν για πολλυ υγρασία η παρτιδα που δουλεψα ήτανε με csb
Ta 30.5Για τα 30.5 ή για τα 32 αναφέρεσαι?
Πιο χοντρό από το 7 δηλ?Άμα το πάρεις σε n7 και κάτω ριχτο παντού.
Από 7 και κάτω.Πιο χοντρό από το 7 δηλ?
Μια χαρά σε λαγό φάσσα.Παιδιά καμία γνώμη για το f2 classic για θερμοκρασίες 10-15 βαθμούς και υψηλές υγρασίας???
Χωρίς να είμαι πολύ γνωστής φαίνεται ποιοτικόΚαλημερα παιδια!! Αγορασα ενα κουτακι Dorkas διασπορας 32γρ. Νο.9...και εσφαξα ενα.... !!
Μεταλλο 12mm, διαμετρος σκαγιων 2.1mm, βαρος σκαγιων 31.68γρ. - 557 σκαγια, βαρος πυριτιδας 1.74γρ. Στρογγυλα, Γυαλισμενα, καθαρα σκαγια!! Ξερουμε ποια πυριτιδα ειναι αυτη?
Τι είναι αυτό ρε παιδιά????? Πώς γίναν έτσι?????
αυτο οντως?τα εριξε και εγινε αυτο?
Ναι καινούργιο κουτί ...αυτο οντως?τα εριξε και εγινε αυτο?
Αυτο Γιωργο που οφειλεται? Σε λαθος κλεισιμο? Υπερβολικη πυριτιδα? Κακη παρτιδα καλυκων?Ναι καινούργιο κουτί ...
Πολλά μπορεί να φταίνε...Αυτο Γιωργο που οφειλεται? Σε λαθος κλεισιμο? Υπερβολικη πυριτιδα? Κακη παρτιδα καλυκων?