Kostas ContraDosi
Moderator
Εγώ φιλαράκι αυτά δν τα πρόλαβα....Σε αυτο το κουτι πρωτοεβαλε εν ετη 1997 τα γαλαζια express 32 με 8mm μεταλλο
Πέταξέ τα εσύ κ θα τα μαζέψω εγώ από δω...
Εγώ φιλαράκι αυτά δν τα πρόλαβα....Σε αυτο το κουτι πρωτοεβαλε εν ετη 1997 τα γαλαζια express 32 με 8mm μεταλλο
την τσιχλοχρονια που ψαχνανε ολοι καλυκες και μπαρουτια και σκαγια με της πολλες της τσιχλες πριν 4,5 χρονια νομιζω![παιζανε και σε διαφορα χρωματα η καλυκες]Καποιος που το εριχνε συχνα ισως θυματε να μου μας πει ποια χρονιά κυκλοφορησαν ετσι...
και αλλη μια φορα το θυμαμε αυτο πρεπει να ηταν το '07-'08...την τσιχλοχρονια που ψαχνανε ολοι καλυκες και μπαρουτια και σκαγια με της πολλες της τσιχλες πριν 4,5 χρονια νομιζω![παιζανε και σε διαφορα χρωματα η καλυκες]
Ακόμη κίτρινα τα βγάζει τα 30άρια ρε;;Τωρα εχουμε τον Αντρικο...
ΠοιοΠου να δεις στραπάτσο που έχουν κάνει στο GT στα νέα 206 formula........πατημένα τσίτα μπόμπα με over boost τα 2.2bar με άγραφο εγκέφαλο κ αντιλάγκ...
Είχα σφάξει ένα κ βρείκα τα σκάγια στα 33.70gr την 206 στο 1.60 απλά και πάτημα στα 57.1mm με καψούλι 688.........
2016-17την τσιχλοχρονια που ψαχνανε ολοι καλυκες και μπαρουτια και σκαγια με της πολλες της τσιχλες πριν 4,5 χρονια νομιζω![παιζανε και σε διαφορα χρωματα η καλυκες]
Τα τελευταία 5-6 χρόνια χρησιμοποιώ απόλυτα το nsi classics 32,ποτε δεν με έχει απογοητεύσει έως τώρα!καλημερα
ποιο θεωρείται καλυτερο 32αρι για μεικτο κυνηγι φασσα-τρυγονι απ τις γνωστες ιταλικες
rc32 , mb classic 32, nsi classica 32
Αν θες να πας έξω τον Αύγουστο το rc32καλημερα
ποιο θεωρείται καλυτερο 32αρι για μεικτο κυνηγι φασσα-τρυγονι απ τις γνωστες ιταλικες
Μόνο το classica δεν θα σε απογοητεύσει , μακράν το καλύτερο από την υγρασία το πρωί μέχρι τόν ήλιο του απογεύματος.καλημερα
Από αυτά τα 3 φυσίγγια το ΜΒ32 δν το έχω ρίξει....το Classica 32 κλότσαγε σα μουλάρι με ζωντανά τρυγόνια κ αίματα.καλημερα
Η μπουρου που πηρες γουσταρει MB classic , κ εσυ νομιζω το εριχνες αυτο το φυσιγγικαλημερα
Πριν 3-4 χρόνια είχα πάρει 6-7 κουτιά rc.....πάω Ταναγρα για κυνήγι.....μετά από 2 κουτιά που έριξα βρήκα στον δρόμο που περπάταγα έναν μπάρμπα και του τα χάρισα!! Ενώ Μ λέγανε ότι είναι πολύ καλό εμένα δεν μ έκανε.....φέτος που έριξα στην Άρτα το nsi classica....έχω να πω τα καλύτερα.καλημερα