Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
.pray to God..pray to God......μουρλός παπάς σε βάπτισε παιδάκι μου;;;
Να ρε, πάρε, αλλά ξέρω ότι σε πονάει, αλλά μου αρέσει,μου αρέσει πολύ να σε βάζω στην πρίζα .sarcastic. και βέβαια το χειμώνα με 120% υγρασία θα με έχεις δίπλα σου με αυτήν την κούκλα,την καλλονή,την πριγκίπισσα μου.kiss me.IMG_20200430_210313.jpg

PSB 2 φίλε
Παλιά PSB 2 δουλεύω κι'εγώ είναι θετική .1.80 Χ 34 με διάφορες παραλλαγές καψουλιών και βύσματος
Με την νέα δέν ασχολήθηκα .
Τήν CSB 1 δουλεύω στα 32 + 33 με ίδιο μπαρούτι 1.70 αλλά με άλλα καψούλια και βύσματα

Last edited:
Κλεινουμε τσοκ φιλε στην ζεστη , ανεβαινουν οι πιεσεις οσο ανεβαινει η θερμοκρασια κ το αντιστροφο , οσο ανεβαινουν τοσο σκορπαει η κατανομη , οσο πεφτουν τοσο σφιγγει
Όλα τα χω δοκιμάσει Δημήτρη.Φυσιγγια με σχετικά χαμηλές ταχύτητες είναι η γιατρειά στους 35+ όπως είπε και ο Άρης.

Kι'αυτή CSB 1 είναι Άρη - Κωστή στα 28 γρ ν.7
Οικονομική καί παντός καιρού -βεληνεκούς ....:D:D:D
Κοίτα Λάμπη.
Όσα φυσίγγια έριξα με csb1 πάντα είχα αίματα,ζωντανά πουλιά και πολλά ξεπουπουλιάσματα....γι'αυτό κ την αντιπαθώ!! Με τη τους καλοκαιρινούς σχετικά μήνες μπορώ να πω πως ήμουν ψιλοευχαριστημένος... αντιθέτος κάποια φυσίγγια με psb1 που είχα ρίξει, είδα τη μέρα με τη νύχτα μεταξύ των 2 αυτών πυρίτιδων.
Αν πήγαινα σκοπευτήριο δν θα με έννοιαζε να ρίχνω φυσίγγια με csb γιατί τα πιατάκια δν έχουν αίματα κτλ. ;)

Κοίτα Λάμπη.
Όσα φυσίγγια έριξα με csb1 πάντα είχα αίματα,ζωντανά πουλιά και πολλά ξεπουπουλιάσματα....γι'αυτό κ την αντιπαθώ!! Με τη τους καλοκαιρινούς σχετικά μήνες μπορώ να πω πως ήμουν ψιλοευχαριστημένος... αντιθέτος κάποια φυσίγγια με psb1 που είχα ρίξει, είδα τη μέρα με τη νύχτα μεταξύ των 2 αυτών πυρίτιδων.
Αν πήγαινα σκοπευτήριο δν θα με έννοιαζε να ρίχνω φυσίγγια με csb γιατί τα πιατάκια δν έχουν αίματα κτλ. ;)
Η CSB 1 είναι πολύ αξιόπιστη και ευκολόχρηστη πυρίτιδα στα 32-33 γρ σε κανονικό στήσιμο .
Το 1.70 είναι το στανταράκι της !!!
Μετά αρχίζεις και αλλάζεις καψούλια και βύσματα για να πάρεις το φυσίγγι -ταχύτητες που θέλεις .
Όχι δοσολογία πυρίτιδας
Σου άρεσε το μωράκι πάνω ....;:D

Status
Not open for further replies.
Back