Kostas ContraDosi
Moderator
Δεν αφήνεις να πέσει φυσίγγι κάτω ρε Μπαμπινιώτη!
Εμένα βρήκες?
Δεν αφήνεις να πέσει φυσίγγι κάτω ρε Μπαμπινιώτη!
Εμένα βρήκες?
Το εξπρές δεν έχει μπαφερ το nitro magnum έχει 42 γρ.Θέλω να ρωτήσω όλους τους συναδέλφους, αν υπάρχει καλό φυσίγγι αμερικανικό στα 35-36 γραμμάρια με μπαφερ ( σκόνη ανάμεσα στα σκάγια) πέραν του Remington express που ήδη γνωρίζω;
Είχα την εντύπωση ότι είχε μπαφερ αυτό.Τ
Το εξπρές δεν έχει μπαφερ το nitro magnum έχει 42 γρ.
Υπάρχει και σε 53γρ nitro πάλι.Το εξπρές δεν έχει μπαφερ το nitro magnum έχει 42 γρ.
Μεταξύ Remington, Winchester, federal ποιο θεωρείς ποιοτικότερο φυσίγγι στα 36 γραμμάρια;Υπάρχει και σε 53γρ nitro πάλι.
Μόνο τα Rem ρίχνω τα 35.5gr τα express.Μεταξύ Remington, Winchester, federal ποιο θεωρείς ποιοτικότερο φυσίγγι στα 36 γραμμάρια;
Αυτή την εντύπωση έχω και εγώ, αμερικανικό φυσίγγι= σταθερή ποιότητα. Δεν κάνουν μαϊμούδιες αυτοί. Θα πάρω ένα κουτί από κάθε εταιρεία να δοκιμάσω και οποίο δω καλύτερο θα στοκαρωΜόνο τα Rem ρίχνω τα 35.5gr τα express.
Παλιότερα είχα πάρει κάποια Federal BB.
Για εμένα δεν υπάρχει αμερικάνικο και "μη ποιοτικό".
Κάποιες παρτίδες πολύ σπάνια είχαν θεματάκια απ ότι ακούω εδώ.
Δεν το ψειρίζω όμως πολύ.
Είναι ακριβά φυσίγγια οπότε τα χρησιμοποιούσα μόνο για λαγό και αρκετά σε παπιά.
Ναι και στα δύο. Καλές συγκεντρώσεις και διατρήσεις και όσο γίνεται πιο σταθερό στης καιρικές μεταβολές.Τι εννοείς όμως "ποιοτικά" ;
Να βγάζουν μεγάλες συγκεντρώσεις, να βαράνε καλά στο κρύο ;
Θήραμα ;Γιατί ρωτάω όμως. Θέλω να βρω ποιο φυσίγγι πάει καλύτερα η μπενελα. Για την καραμπίνα που κυνηγάω μέχρι τώρα έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου. Οπότε θα κάνω ένα επιπλέον έξοδο όταν πάω να παραλάβω. Θα πάρω τρία κουτιά, ένα από κάθε εταιρεία δηλαδή και μόλις κρυώσει λίγο ο καιρός θα τα δοκιμάσω στα 36 μέτρα με δύο φυσίγγια ανά τσοκ 3-2-1* να δω ποιο της κάθεται καλύτερα.
Nitro magnum υπάρχουν:Υπάρχει και σε 53γρ nitro πάλι.
Νούμερο 6 και πιθανή χρήση λαγός πέρδικα. Γιατί για πιο χοντρό νούμερο πάω σε nitro magnum κατευθείανΘήραμα ;
Νούμερο σκαγιών ;
Πάρε τα Rem XLR
36 γουιντσεστερ πριμιουμ,μαύρος κάλυκαςΜεταξύ Remington, Winchester, federal ποιο θεωρείς ποιοτικότερο φυσίγγι στα 36 γραμμάρια;
Rem πάρε εγγύησηΓιατί ρωτάω όμως. Θέλω να βρω ποιο φυσίγγι πάει καλύτερα η μπενελα. Για την καραμπίνα που κυνηγάω μέχρι τώρα έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου. Οπότε θα κάνω ένα επιπλέον έξοδο όταν πάω να παραλάβω. Θα πάρω τρία κουτιά, ένα από κάθε εταιρεία δηλαδή και μόλις κρυώσει λίγο ο καιρός θα τα δοκιμάσω στα 36 μέτρα με δύο φυσίγγια ανά τσοκ 3-2-1* να δω ποιο της κάθεται καλύτερα.
Τα βγαζει χρονια...Καλησπέρα σας. Πήρα χτες από τον ανηψιο μου 2 φυσίγγια διασποράς που είχε....dorkas dispersante n9. Δεν γράφει τίποτα άλλο πάνω και δεν θυμάμαι αν τα έβγαζε παλιότερα αυτα.Τα έχει χρησιμοποιήσει κανείς;
View attachment 52432
Αξίζει ένα σφάξιμο Κωστή.... είμαι περίεργος να δω πόσο psb1 έχει μέσα....Τα βγαζει χρονια...
Με psb 1 ειναι κ με διασπορεα gualandi
(Μαυρο κουτί με πρασινα γραμματα)
Αποκεφαλισέ το..Αξίζει ένα σφάξιμο Κωστή.... είμαι περίεργος να δω πόσο psb1 έχει μέσα....