Έχω πάθει ηλιαση και δεν διαβάζω σωστά, γράψε λάθος...Δίκανο κ σκύλο! Φιλαράκι με προσβάλεις! Έχουμε κ ένα Άλφα επίπεδο στο κασέ μας!
Έχω πάθει ηλιαση και δεν διαβάζω σωστά, γράψε λάθος...Δίκανο κ σκύλο! Φιλαράκι με προσβάλεις! Έχουμε κ ένα Άλφα επίπεδο στο κασέ μας!
Συγνώμη φίλος εγώ αυτό που βλέπω δεν είναι ούτε τσαμπουκας ούτε εσκισες την γάτα... Για να κάνει η γυναίκα σου τέτοια υπομονή σου έχει μεγάλη αγάπη.Γιανναρε,,,,,εγω εχω αλλη συνταγη.....
Διαλεξα την Τραπεζαρια του σπιτιου....με βολευε το μεγαλο τραπεζι....
Εκανα την τραπεζαρια εργαστηριο....της εσπασα τον τσαμπουκα με την μία....και καθαρισα φιλαρα !!!
Και για του λογου το αληθες !!!
View attachment 53412
View attachment 53413
View attachment 53414
Και τωρα....και στο κυνηγι μαζι παρεουλα....Εκτος απο τον λαγο....Κανει θορυβο ...και μου χαλαει το ποστο !!!
Συγνωμη για το
Είναι μεγάλος γκόμενος ο θείος...Συγνώμη φίλος εγώ αυτό που βλέπω δεν είναι ούτε τσαμπουκας ούτε εσκισες την γάτα... Για να κάνει η γυναίκα σου τέτοια υπομονή σου έχει μεγάλη αγάπη.
Λογο της Aquila, θα το εριχνα σιγουρα εναρξη & μπασιματα κ γενικοτερα σε ξηρο κ νορμαλ καιρο ως 8°C...στην πολυ υγρασια ζωριζεται η Aquila...πλιν ιδιογομωσης φυσικα που σου δινει περιθωρια αναλογως το στησιμο.Το jordan κόκκινο 32γρ σε τι καιρό θα το ρίχνατε όσοι το έχετε δοκιμάσει;
Μόνο σε τσιπούρα στα ρίχα και με μια αποχή μαζη μου…..Το jordan κόκκινο 32γρ σε τι καιρό θα το ρίχνατε όσοι το έχετε δοκιμάσει;
Πολύ καλό για τα μέρη μας.Το jordan κόκκινο 32γρ σε τι καιρό θα το ρίχνατε όσοι το έχετε δοκιμάσει;
Στην Κερκυρα κ σε νησια, ειναι δυσκολα τα πραγματα Ηλια..μην την υποτημας ομως την Aquila...Μόνο σε τσιπούρα στα ρίχα και με μια αποχή μαζη μου…..
Το jordan κόκκινο 32γρ σε τι καιρό θα το ρίχνατε όσοι το έχετε δοκιμάσει;
Απ' το μυαλό μου πέρασαν 2-3 ζιρο να περνούν τον κατήφορο...Για εμένα δεν υπάρχει καλύτερο φυσέκι..έχω καταρρίψει τα πάντα με αυτό.
???Απ' το μυαλό μου πέρασαν 2-3 ζιρο να περνούν τον κατήφορο...
Στην Κερκυρα κ σε νησια, ειναι δυσκολα τα πραγματα Ηλια..μην την υποτημας ομως την Aquila...
Με τι τσοκαρισμα?Μία φορά το δοκίμασα στα μπασιματα και μου φάνηκε μέτριο, στα ψηλωμενα υστερουσε
Η κατάρριψη ντε
Καθολου η ακουιλα θερίζει και στην υγρασια…. Απλός πηραζω τον βασιλη.., μην τα πέρνει σ ολλα σοβαραΣτην Κερκυρα κ σε νησια, ειναι δυσκολα τα πραγματα Ηλια..μην την υποτημας ομως την Aquila...
Με τι τσοκαρισμα?