Έχεις δίκιο, tecna έχει το speed 34 γρ. το διασποράς
Έχεις δίκιο, tecna έχει το speed 34 γρ. το διασποράς
Καινούργιο Ναι.Καινούργιο και αυτό αν και διασποράς γιατί δεν το θυμάμαι
https://www.kalkantzakos.com/Product/8067/classica-dispersante-33gr,-fusiggia-nsi-nobel-sport
Δεν έχω διαβάσει κάτι θετικό για αυτά παρά μόνο για την τιμή τους.Με αυτά τα φυσίγγια τι παίζει γιατί τόσο φθηνά τα έχει δοκιμάσει κανείς;
View attachment 53934
Πανό η τιμή αυτή είναι για κουτί 20 φυσιγγίων.Αρα στα 25 βγαινει 8,55 το κουτί.Με αυτά τα φυσίγγια τι παίζει γιατί τόσο φθηνά τα έχει δοκιμάσει κανείς;
View attachment 53934
Να τα κοιταξεις, γιατι στην κουτα των 10, ισως δινει κ ενα πατηνι δωρο...Με αυτά τα φυσίγγια τι παίζει γιατί τόσο φθηνά τα έχει δοκιμάσει κανείς;
View attachment 53934
ΤουρπατοΝα τα κοιταξεις, γιατι στην κουτα των 10, ισως δινει κ ενα πατηνι δωρο...
αρχισε παλι της καλες της προσφορες!Με αυτά τα φυσίγγια τι παίζει γιατί τόσο φθηνά τα έχει δοκιμάσει κανείς;
View attachment 53934
Παλιότερα είχε psb1 τώρα δεν ξέρω...... Ότι πάρεις για λαγό να το δοκιμάσεις στο όπλο σου πρώτα....... Εγώ θα πήγαινα σε δοκιμασμένη λύση Remington exxpres η rotwaill γερμανικό.........Καλησπέρα, ξέρετε τι πυρίτιδα έχουν τα ρ12 34γρ του δορκα και αν είναι ελαφρύ φυσίγγι για λαγό στην έναρξη που λογικά θα έχει ζέστη?
Πουλάω και εγώ κάτι JK3 40 γρ 4αρια για λαγό προσφορά 10€ αλλά το κουτί έχει 12 μέσα όποιος προλάβει τα άλλα τα χω ρίξει χαχαχαχαχα.Πανό η τιμή αυτή είναι για κουτί 20 φυσιγγίων.Αρα στα 25 βγαινει 8,55 το κουτί.
Πάλι φτηνά είναι,αλλά δεν ισχύουν οι τιμές που αναφέρει ο συγκεκριμένος έμπορας.
Eιχα ρίξει τα mirage τα sporting και γαζωναν τώρα η πολύ χαμηλή τιμή πιθανόν για κατασκευάζοντε στην Τουρκία στα χοντρά δεν θα τα εμπιστευομουν πάρε RC 35 serie oro η Gorilla 34 η percorso caccia να έχεις το κεφάλι σου ήσυχοΜε αυτά τα φυσίγγια τι παίζει γιατί τόσο φθηνά τα έχει δοκιμάσει κανείς;
View attachment 53934
Του δόρκα τα φυσίγγια είναι όλα πολύ δυνατά δεν θα χρησιμοποιούσα κανένα από αυτά σε έναρξηΚαλησπέρα, ξέρετε τι πυρίτιδα έχουν τα ρ12 34γρ του δορκα και αν είναι ελαφρύ φυσίγγι για λαγό στην έναρξη που λογικά θα έχει ζέστη?
Με ισπανικη είναι psb1 είναι μια χαρά είναι για λαγό για έναρξη. (Κοίτα και το λαμπρό το καφέ).Καλησπέρα, ξέρετε τι πυρίτιδα έχουν τα ρ12 34γρ του δορκα και αν είναι ελαφρύ φυσίγγι για λαγό στην έναρξη που λογικά θα έχει ζέστη?
Πολυ καλα σε πληροφορω καλα επηδη ειναι καλα οχι απλα για τα λεφτα τουςΔεν έχω διαβάσει κάτι θετικό για αυτά παρά μόνο για την τιμή τους.
Οπότε καταλαβαίνεις ...
Νομιζω ομως οτι πρεπει να παρεις κανα 2000 φυσιγγια για τετια τιμηαρχισε παλι της καλες της προσφορες!
Οκ ξέρεις καλύτερα ...Πολυ καλα σε πληροφορω καλα επηδη ειναι καλα οχι απλα για τα λεφτα τους
25 εχειΠανό η τιμή αυτή είναι για κουτί 20 φυσιγγίων.Αρα στα 25 βγαινει 8,55 το κουτί.
Πάλι φτηνά είναι,αλλά δεν ισχύουν οι τιμές που αναφέρει ο συγκεκριμένος έμπορας.
Τα εχω ριξει εχουν και προκομενα πτεριγια συγγεντρωτιραΟκ ξέρεις καλύτερα ...
Τόλη σίγουρα ισχύει αυτό για τα mirage που δίνει ο συγκεκριμένος;25 εχει