Θέλω λίγα για τα τρυγόνια (3-4 εξόδους κάνω ) και λίγα για μερικά μέρη τώρα για φασοκυριαρινες. Είναι ειδικών αποστολών , όχι βασικό φυσίγγι . άβυσσος η ψυχή του κάθε κυνηγού.....τα κρατας για τα επομενα τρυγονια;;;;
Θέλω λίγα για τα τρυγόνια (3-4 εξόδους κάνω ) και λίγα για μερικά μέρη τώρα για φασοκυριαρινες. Είναι ειδικών αποστολών , όχι βασικό φυσίγγι . άβυσσος η ψυχή του κάθε κυνηγού.....τα κρατας για τα επομενα τρυγονια;;;;
Σφαξε κανενα να δουμε τα αντερα αν θεςΛοιπόν τα Victory 36 νούμερο 5 παραλήφθηκαν και δοκιμάστηκαν. Στα 35 μέτρα παρότι νούμερο 5 δεν περνάει ούτε τσίχλα. Η δοκιμή έγινε με Φράνκι ραπτορ τσοκ 3* και μπενελι Μ1 τσοκ 3* και στα δύο όπλα είχε το ίδιο αποτέλεσμα. Η δοκιμή ήταν πρόχειρη, ένα φύλλο χαρτόνι από παλέτες με νερά, το κόψαμε στη μέση και ρίξαμε από ένα φυσίγγι. Σκάγια δεν μέτρησα, ποσοστά δεν έβγαλα ( δεν ξέρω κιόλας) αλλά εμείς αυτό που θέλαμε να δούμε το είδαμε και το αποτέλεσμα μας άρεσε. Κρίμα που πρέπει να γίνει κανείς επιθεωρητής Κλουζό για να βρει φυσίγγια Victory μιας και δεν εισάγονται πια. Και να πω ότι τα πήρα 10 ευρώ το κουτί γιατί ήταν παλιό στοκ
Δεν έχω πρόβλημα απλά δεν έχω ζυγαριά και παχυμετρο. Μισό να κόψω ένα.Σφαξε κανενα να δουμε τα αντερα αν θες
Καλοριχτα Κώστα!Λοιπόν τα Victory 36 νούμερο 5 παραλήφθηκαν και δοκιμάστηκαν. Στα 35 μέτρα παρότι νούμερο 5 δεν περνάει ούτε τσίχλα. Η δοκιμή έγινε με Φράνκι ραπτορ τσοκ 3* και μπενελι Μ1 τσοκ 3* και στα δύο όπλα είχε το ίδιο αποτέλεσμα. Η δοκιμή ήταν πρόχειρη, ένα φύλλο χαρτόνι από παλέτες με νερά, το κόψαμε στη μέση και ρίξαμε από ένα φυσίγγι. Σκάγια δεν μέτρησα, ποσοστά δεν έβγαλα ( δεν ξέρω κιόλας) αλλά εμείς αυτό που θέλαμε να δούμε το είδαμε και το αποτέλεσμα μας άρεσε. Κρίμα που πρέπει να γίνει κανείς επιθεωρητής Κλουζό για να βρει φυσίγγια Victory μιας και δεν εισάγονται πια. Και να πω ότι τα πήρα 10 ευρώ το κουτί γιατί ήταν παλιό στοκ
Αυτή είναι Γιάννη...πυριτηδα psb2 κατα πασα πηθανοτιτα
Καλόριχτα φιλάρα!!!!!Λοιπόν τα Victory 36 νούμερο 5 παραλήφθηκαν και δοκιμάστηκαν. Στα 35 μέτρα παρότι νούμερο 5 δεν περνάει ούτε τσίχλα. Η δοκιμή έγινε με Φράνκι ραπτορ τσοκ 3* και μπενελι Μ1 τσοκ 3* και στα δύο όπλα είχε το ίδιο αποτέλεσμα. Η δοκιμή ήταν πρόχειρη, ένα φύλλο χαρτόνι από παλέτες με νερά, το κόψαμε στη μέση και ρίξαμε από ένα φυσίγγι. Σκάγια δεν μέτρησα, ποσοστά δεν έβγαλα ( δεν ξέρω κιόλας) αλλά εμείς αυτό που θέλαμε να δούμε το είδαμε και το αποτέλεσμα μας άρεσε. Κρίμα που πρέπει να γίνει κανείς επιθεωρητής Κλουζό για να βρει φυσίγγια Victory μιας και δεν εισάγονται πια. Και να πω ότι τα πήρα 10 ευρώ το κουτί γιατί ήταν παλιό στοκ
Καλοριχτα Κώστα!
Θα καεί η 870 από τις επαναλήψεις....
Αυτή είναι Γιάννη...
Ευχαριστώ πολύ λεβεντοπαιδα, να είστε καλά.Καλόριχτα φιλάρα!!!!!
Ωρεοτατος πιστονη βικτορη καψηλη cx2000 πυριτηδα psb2 κατα πασα πηθανοτιτα
Ευχαριστώ πολύ κύριε Νίκο, να είστε καλά!Καλοριχτα Κωστα!!! Φυσεκι ....και θηραμα σου ευχομαι φιλε !!!
παει η απομιμηση συννεφο!Απαντώ μόνος μου κοίταξα το νέο κατάλογο δεν τα εισάγει έφερε όμως τη παρακάτω που τους είχα ρωτήσει και με ενημέρωσαν τηλεφωνικώς σε τιμή 750€
Καλύτερα κατα'ι'φια παρά φουτσες
@ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΣ τυχαίο ταγκ...